sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

Ne tecavüzü be eğlenmek istemişdin bi güzel eğlenmişsin olay bu

Yalnız kuzeni nasıl o gece sadece ilgilenmiş de hiç bişey yaşamamış çok ilginç

canım senin ailen yok mu annen baban??? bu nasıl bir rahatlık gece içiyorsun adamın evine gidiyorsun birlikte oluyorsun??? hiç mi arayıp sormazlar bu kız nerde diye??? yazık ya gerçekten çok yazık...
sevgilinde seni kullanmak için beraber bu nu da unutma!!!!!

Arkadaşımm ardına bakmadan uzaklaş o kişiden hata hatayı doğurur yazık edersin kendine hala sana o geceyi hatırlatıyor bişekilde sen den faydalanıp atmıcağının garantisi varmı üstelik onlar kuzen yüzyüze bakacaklar senin düşeceğin durumları düşün!!

Tren yapmışsınız kimin eli kimin cebinde...
Durumum da vardı aslında ama tam okumadım...
Ne yapmışlar şimdi son olarak?

Telefonatmazeldepresif, post: 38212115, member: 626954"]bu kadar smiley bu kadar ve bu kadar şaşkınlık bomboşa gitti...konu fakeymiş...[/QUOTE]
Telefonum boUlsugu icin
21 yaşında mısın 22 mi?
Sonra da konu fake deyince bir sürü tepki?
E haksız mıyız sence?
21-22 sorunu gunlik hayattada yasadigim bi durum kimliktw 21 ama yasim 22 bu siteye uyw olurken kimlok bilgilerimi girdigim icin 21 girunuypr

bende konunun başını okudum yorum mesaj atmak için üye oldum. sahte konu için desenize
Konu sahte degil allah askina yasasigim seye neden inanmiyorsunuz anlamiyrum. Sadwce telefpnum bozudu ve siteye girwmedim. Surekli birseylwr ariyorsunuz inanmamak. İcin ben sadecw objektif bi. Bakis. Acisi istiyorim lutfen anlayin. Artik

Bence sen bir an önce uzaklaş bu adamdan daha çok bağlanmadan.
Çünkü hiçbir zaman seni tamamen kabullenmeyecek.
Bir erkek kendi kuzeni ile zorla da olsa birlikte olmuş biriyle evlenmeyi kabullenmez.
Ha olur da evlenirse de çok çektirir sana.
Bunları göz önünde bulundur ve kaptırma kendini.

Bu iş olmaz.
Baştan ofsayt. Sizin tecavüze uğradığınızı sıcağı sıcağına öğrenen sevgiliniz nasıl tepki vermedi. O zaman sevgilim değildi diyeceksiniz ama insan olan tecavüze sessiz kalmazdı. Sizinde bunu bilip kuzenine tek kelime etmeyen biriyle beraber olmanız saşırtıcı. Hadi o tecavüzü sindirdi icine tamam da siz nasıl böyle umursamaz birini icinize sindirip sevgili diye kolunuza taktınız. Muhtemelen sizden yararlanabileceğini bildiği için yanınızda bu adam, ki yararlanıyorda. Hadi bir evlilik planı yapın, ne zaman istemeye geliyorsunuz muhabbeti yapın, görün bakalım bir dakika duruyormu yanınızda.
Nereden tutsam elimde kalıyor konu.

Valla hic inandirici gelmedi..
Niye mi?!!
Tecavuze ugramis bir kiz bukadar rahat konusamaz..
Ha onceden surekli iliski yasayan rahat ve zorla veya guzellikle olmus takmayan tabiri caizse rahat birisiysen simdiki sevgilinle coktaaaaaannn iliskiye girmistiniz..
Zira suanki sevgilinde midesi genis birisi oldugu icin..
Simdi ortada bukadar rahat iki insan varken bu olayi arabeske baglayip bu kadar dramatize etmeleri coooookk uyduruk olmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…