sevgilimin maddi yetersizliği

Öğrenci bu çocuk,şu andaki tek görevi okula gitmek,baba parasıyla kız arkadaşını lüks ve şatafat içinde yaşatmak değil.Bu nasıl bir düşünce tarzı?Kendi cinsinizi bu kadar küçük düşürmek hoşunuza mı gidiyor?Bir de rasyonel düşün demiş ya,tövbe yarabbim.

Sevgilinizin parasını sorgulayacağınıza kendi paranızı kazanın partt time iş bulun ailenizde destek olsun

Şimdiden sevgili parasında ezilmeye gerek var mı

ay bu arada yazmiyim yazmiyim dedim ama cidden su dizilerin etkisinden cikin ya. herkes kendi ortamindan kisilerin pesine dussun. ondan sonra belki zengin birini bulurum diye 1 aylik bursuyla before sunsette bir gun gecirmek icin kizlar siraya giriyor, iceri alinmayinca rezillik cikariyor. sonra kronun biri koluna girip gel seni iceri sokayim deyince de buyulenip pesine takiliyorlar. max 2 gun yiyip icip daha sonra da dayak yiyip bir yolun kenarina atiliyorlar. sirf bu yaz bunun gibi kac olay oldu. su yaz dizilerinden, sosyal medya etkisinden cikin. zenginlerin hicbiri parasini bedavaya yedirecek insan aramiyor. milletin akillisi siz degilsiniz yani.

bulmussun seni seven insani bir zahmet ikiniz de okulunuzu bitirip hayatinizi kurmaya calisin.

Tamam hayatinizi yaşayın da başka birinin parasıyla mi yaşayacaksınız orasını anlamadım..çalışın kazanın harcayın illa erkek arkadaşınızın parasını mi yemeniz lazım

Öğrenciyle ne işin var ? Ayrıl, çalışanını bul madem:)
Ayrıca 6 aylık bursun 5 bin lira ediyor. İki kişi bir haftalık tatile 10 bin lira mi vereceksiniz???
Biz iki kişi 8 şehir 4 ülke gezmeli on günlük tatile bu dolar kurunda o paranın az daha azını harcadık daha yeni gençsiniz,biraz vizyon sahibi olun. Otel tatili ne ya...
Ayrıca başlık "sevgilimin maddi yetersizliği" ama sizin de maddiyat yeterli değil. O ne olacak?

Düşüncelerinize saygı duyuyorum, olabilir insan hayatına birtakım anlamlar yükleyip o anlamlar doğrultusunda hareket ettikçe kendini değerli hissedebilir. Ancak, "ben bu dünyadan gittiğimde içim rahat gideceğim, onurlu gideceğim" düşüncesi, insanın kısacık ömründe kendisini kandırmasından ibaret. Kimse sizin onurunuzu hatırlamayacak, içinizin rahatlığını toprağın altında bedeniniz çürürken hissedemeyeceksiniz. Çocuklarınız bile unutacaklar sizi, yaşadığınız her şey, bütün hislerimiz, onurumuz, mutluluğumuz, mutsuzluğumuz hepsi bu dünyada kalacak. O yüzden, en başta yazdığım gibi, hiçbir şeye bu kadar anlam yüklememek lazım bu hayatta.

Eh calis para kazan hayatini yasa. Insan bir kadin olarak böyle bir konu acmaya utanir. Sevgilin insallah kafasini da kullanir ayrilir. Bazi seyler yasta degil

siz niye o zaman benim erkeklere ihtiyacim yok benim maddi olarak kimseye ihtiyacim yok diye bas bas bagiriyordunuz? hicbir seye anlam yuklememis haliniz bu mu? anlam yukleseniz kafayi yiyecektiniz herhalde.

Siz bu dediklerinizi basarabildiniz mi acaba??zengin birini bulup seni sevmesini sağlayabildiniz mi???

Offff burada gördüğüm en sığ düşünceli üyelerden birisiniz,aklınızı başınıza toplamazsanız çok üzülürsünüz.

siz niye o zaman benim erkeklere ihtiyacim yok benim maddi olarak kimseye ihtiyacim yok diye bas bas bagiriyordunuz? hicbir seye anlam yuklememis haliniz bu mu? anlam yukleseniz kafayi yiyecektiniz herhalde.
Anlam yüklemediğim için ihtiyacım olmadığını söylüyordum zaten. Anlam yüklesem, önemli bulsam bende pek çok insan gibi yalnız olduğum için üzülürdüm elbette

Anlam yüklemediğim için ihtiyacım olmadığını söylüyordum zaten. Anlam yüklesem, önemli bulsam bende pek çok insan gibi yalnız olduğum için üzülürdüm elbette
anlam yuklemediginiz icin mi ihtiyaciniz olmadigini soyluyordunuz? bir seye anlam yuklemeseniz sizi hic alakadar etmez, aciklama dahi yapmazsiniz. ama siz kendiniz icten ice neyin ne oldugunu bilip aksini ispatlamaya calistiniz bence. neyse size bol sanslar diliyorum sponsor bulma yolculugunuzda. kendinize boyle forumlardan falan degil gercek hayattan muritler toplamayi deneyin. vergi rekortmenligine kadar yolu var :))))

Hâlâ rasyonel düşünmek diyor ya.

Yukarıda bir üyeye de dediğim gibi, istediğinize inanabilirsiniz. Size veya herhangi birine herhangi bir şey ispatlamak veya kendimi ifade etmek zorunda değilim.

Mesele insanların hatırlaması değil mesele benim içimin rahat olması ve yaşarken başım dik olmak yoksa hatırlanırlık zaten en fazla iki nesillik bir durumdur, ha ben inancım gereği onurlu ve eğilmeden yaşamanın, para için başka yollara tevessül etmemenin gerekliliğine inanıyorum, ölmeyi yok olmak olarak görmüyorum. Yaşarken bir anlam yüklemediğiniz hayat sadece depresyon sebebi olur, anlam yüklemek, mücadele etmek için geldik bu dünyaya (bir de imtihan meselesi var tabi ama o bu konuyla alakasız girmiyorum o yüzden ) tabi aşırısı da zarardır. ölmeyecek gibi yaşamayı da doğru bulmuyorum. Ama onur konusunda her zaman ısrarlıydım, olacağımda , daha iyi yaşamak için, gezmek için, daha iyi giyinmek için kimseden bir beklentim olmadı, olmayacak. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, hele de para için, hiç bir tatmini olmayan zırvalıklar için kimseye baş eğdirmesin, herkes için dileğim bu çünkü insan çirkinleşebilen bir varlık, bu tip heveslerin bedeli ağır oluyor, sonra işte dünya boşmuş depresyonundan çıkılmıyor.

Sen ağa ben ağa, bu ineği kim sağa

Ay yazık adama. İlerde çok başına kakacaksınız belli. Bence siz şimdiden zengin adam bulun, hem sevgiliniz rahat etsin hem de siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…