sevgilimin maddi yetersizliği

Calisip bu dediklerinizin hepsini yapabilirsiniz. Birini eline bakan insanları çok aciz buluyorum. Sevgilinizde soyle mi dusunmeliydi; daha zengin kizlarda var aslında onlarla olsam hayatımı yaşayabilirim... Hayata bakış acinizi, değerlerinizi en önemlisi de sevginizi sorgulayın.

Siz yarın ölebilim belki diye bütün gün oturun o zaman. Sizin düşüncenin sonu depresyon yalnız. Evet yarın ölebiliriz ama 90 yaşına kadar yaşayabiliriz de değil mi? Sonunda hayal kırıklığı olur diye okumayın, çalışmayın, evlenmeyin, otel kötü çıkabilir diye tatile çıkmayın, araba bozulabilir diye arabaya binmeyin ...

Konu sahibinin idealindeki adama denk olduğunu da nerden çıkardınız?

Bakış açınız bir garip.

Kısacık dünyada çalışmak, kendi emeğini yemek < zengin kocaya kapak atmak

Kimseyi hayatına anlam yüklediği için eleştiremem, kimseyi de hayatın anlamsızlığına ikna etmeye çalışmam. Çünkü bunu kabul etmek o kadar zor ki. Benim kafama takılan nokta yalnızca, bu tür anlamların genelgeçer ve herkes tarafından kabul edilmesi gereken anlamlarmış gibi algılanması. Mesela onurun, onurlu yaşamanın size göre farklı bir anlamı vardır, başkasına göre farklı. Sizin dışınızdakilere "bunlar onursuz" derseniz o olmaz işte. Benim buradaki insanlara genel eleştirim bu. Maddi durumu iyi bir sevgili isteyen kadına kötü gözle bakılmasına karşıyım ben.

En iyi ihtimalle birilerinin ilgisini çeker, alırlar hanım kızı, götürürler delilerini güttürmeye. Ben şu hayatta kimsenin kimseye bedava bişey verdiğini görmedim. O yaz dizilerini yazanlara acayip kılım zaten, gençlerin aklına olmayacak şeyler sokuyorlar.

Yani sevgiliniz size 6 aylık bursunuza denk tatil ısmarlasa kabul edeceksiniz. Bana sevgisizliğinizden çok bu durum hayret verici geldi. Bu kadar büyük bir maddi jestin karşılığını siz nasıl vereceksiniz?
Ben işten ayrildim, birikmiş paramin küçük bir bütçesiyle yola çıktım. Konuştuğum çocuk güzel bir işi olan, parası benden 18 kat kıymetli,Avrupalı biri.
Bu bile beni rahatsız etti. sonuçta sponsorum gibi kendi masrafimi ona kitleyemem. Ona ayak uydurmak için güzel restoranlarda hesabı bir o - bir ben ödeyemem... Çözüm olarak gideceğimiz yerleri şehir şehir bölüştük x şehrinde Herr şeyi ben ayarladım, kalacak uygun yerler buldum, mataramizi yanımızda taşıyıp çeşmelerden su doldurduk, ara öğün otel kahvaltısından çantaya attigim elmalari yedik, bol bol yürüdük, otostop çektik:) tüm şehir ona supriz oldu, düşük bütçeli bol maceralı geçti. Onun ayarladığı şehir de bana supriz oldu,hakkında hiç araştırma yapmadım bile..giyindim topuklu terliklerimi, araç da kiraladık, deniz mahsulleri yiyip şarap da içtik
Her iki kısmı da çok güzel ve kıymetliydi. Herkes kendi bütçesine göre ayarladı. Bence güzel bir çözüm oldu.
Düşünemiyorum ki hele de öğrenciyken sevgilim beni beş bin liralık otellere götürsün.. ne bileyim, sana da sürpriz olur, bir haftasonu lüks bir supriz ayarlar,bu ayrı. Ama gidilecek - fiyatı belli tatilini neden o karşılasin ki?
Benim kendime olan saygimi yitirmeme sebep olur böyle şeyler.

su doldurduk, ara öğün otel kahvaltısından çantaya attigim elmalari yedik, bol bol yürüdük, otostop çektik:) tüm

Şu kadar rahat olsam dunya turu atabilirdim.
Benzer gezdirme olayini kuzenim bana uygulamişti ve 2 gun kendime gelememiştim. Acayip sinirlerim tepeme cikmisti bi de hava sicakti o sicak altinda yurutmuştu beni ertesi gun yataktan kalktim bir sure kafam dönmüştü resmen. Macera yaşayamiyorum. Belki de sorun kuzenimdeydi bilmiyorum.

Burada birkaç tane senin gibi kafa yapısı olan kızlar var, yakında büyüklerden hoşlanıyorum ben aslında diye soru açarsın.

Allah o kadar büyük ki kimin ne durumda olacağı belli olmaz. Bence ayrıl çocuk kaliteli bir kız bulsun varoş düşüncelerinde boğul sen de

Bu arada seni beslemek zorunda mı sevgilin? Sen çalış sen gezdir sevgilini. Senin gibi zihniyetli kızlar yüzünden ne kadar çok yiğit gibi gençler heba oluyor. Allah ıslah etsin seni

Öğrenciyken standartlarım yoktu hayatımdaki kişilerde öğrenciydi beraber kazanır beraber yerdik suan 30 yaşındayım bugün kafama eserse italyaya , Tayland’a vs vs bilet alıp gezmeye gidebilirim işim iyi kazıdım tırnaklarımla yaptım benimle denk birini istemem çok doğal kendimden alt seviye birini seçmiyorum benimle denk olan kişileri seçiyorum davul bile dengi dengine.

Herkes kampları, hostelları sevmiyor ki yengenç. Öğrenciyken de sevmezdim, hala sevmiyorum. Az para harcayıp öyle tatil yapacağıma hiç yapmam daha iyi bence. Bu tavsiyeler herkes için işe yaramıyor yani.

Herkes kampları, hostelları sevmiyor ki yengenç. Öğrenciyken de sevmezdim, hala sevmiyorum. Az para harcayıp öyle tatil yapacağıma hiç yapmam daha iyi bence. Bu tavsiyeler herkes için işe yaramıyor yani.

Ben kamp denemiş biriyim severim illa pahali otelde aramam tatil icin ama( her yere kamp gitmiyor, uymuyor bana gore) arac olmadan veya bir araca binmeden çokca yurumek, yolda otostopla biyere gitmek, yeme ve içme kisitliliğinda çileden çikarim net.

Ben kamp denemiş biriyim severim illa pahali otelde aramam tatil icin ama arac olmadan veya bir araca binmeden çokca yurumek, yolda otostopla biyere gitmek, yeme ve içme kisitliliğinda çileden çikarim net.
Yok abi sevmiyorum ben sefillik çadır madır değil karavanla çıktık bir kez, iki gün dayanabildim. Kamp tecrübem karavanla iki gün

Ben gideyim bir otele gireyim, yemeğim önüme gelsin, gak diyeyim kokteyl guk diyeyim başka kokteyl tutuştursunlar elime, şezlongumda yayılıp ıslak havlumu verip kurusunu alayım. Etrafımda rahatsız olacağım insanlar olmasın. 15 gün kamp yapacağıma 2 gün bunu yapayım daha mutlu olurum.

Yurt dışına çıkınca da araba kiralamalı, en az 3 yıldızlı otelli falan program yapıyoruz biz. Günlerce otel yorumu okuyorum ben

Başkasının parasıyla mı hayatınızı yaşamak istiyorsunuz? Kendi paranızı kazanıp hayatınızı yaşasanız.

Kendinizi kötü hissetmeyin asla. Herkesin maddi standartlari olabilir. Ayrilabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…