Sevgilimin Nancy Ajram hayranlığı beni deli ediyor!

cicioz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
361
0
296
İzmir
İçimi dökmeye çok ihtiyacım var yaaa!
Adam takmış Nancy'e...!Ha bire dinliyor face te duvarına yazıyor...
En başından beri kıskanıyorum kendisini ondan ve konu kapandı sanıyordum!Geçen gün tutmuş şarkı sözlerini yollamış bana ben de saf gibi sevindim!Neyse sonra baktım face te hala hayranı!Kıyamet koptu ağladı sızladı sildi nancy i,tüm cd lerini kırmış sözde...Sonra tatlıya bağladık gibi,işte ben sadece sesini seviyorum,sen bi tanesin vs...Sonra yine baktım videolarını paylaşıyor inceden sitem ettim adamda tık yok!Ve az önce de baktım ki adam ne kadar Nancy ile ilgili grup varsa katılmış hayran olmuş.Duvarına yazmış mail atmış...!Bana inat!!!
Benim de tepem attı face hesabımı kapattım ama adamda hala az bi anlayış göstereyim yok yaa!!!Dön diyo face e,ben de görmek istemediklerimi görmemek için bitti face dedim!Oralı olmuyor.Açıkça söylüyorum dalgaya vuruyorum...Yok yok yok adam oralı olmuyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor! lmaz: klava:

Canım haklısın sorun aslında küçük ama birike birike....Ya içimi dökmek için yazdım :'( kaç zamandan beri artık son damlaydı taştı!

olur böle şeyler hayranlıklar resim yollamalar sanki evliliklerde olmuyormu

ya haklısınız da offf başa çıkamıyorum artık.Aman kızmasın üzülmesin gücenmesin diye susuyorum!ama hep de kendimden taviz veriyorum!Offff!!!

Yaniii ne diyim şimdi. Yahu arkadaşım sen şimdi sevgilini yanına bile asla yaklaşamayacağı bir şarkıcıdan mı kıskanıyorsun. Yahu herkes birilerinin hayranıdır ne var ki bunda.

sevgilin arap mı ay bahsetiğin kadın hiçte güzel değilmiş yaw, kıskanmana gerek yok bence, yaşınız kaç ki acep, yetişkin bi adamın bu tip hayranlıkları olmaz bence

şarkıcımıymış bu kadın, güzelmiş ama :1closedeyes:

neyse, ya arkadaşım ne kadar yanlış yapıyorsun. bırak adam gözünün önünde yazsın çizsin. şimdi sen face ini kapadın o da "he" dedi dimi. şimdi daha kötü gizli gizli yapıcak. adamları gizliliğe teşvik etmeyin ya, altı üstü şarkıcı yerimseniben huzurunu kaçırmaya değmez canım benim yerimseniben

boşver ulaşamayacağı ciğere baksın dursun muhaha

çok uyuz bir durum anlıyorum seni benim eşimde hadise diyordu kızdırıyordu beni

ben sinirlendikçe hoşuna gidiyordu :/

Sende ona aynısını yap:)
Hiç hayran olduğun bi erkek yok mu? yoksada varmış gibi yap..
Bakalım nasıl oluyomuş:))

İnsanların sanatçılara hayranlığı kötü bir şey değil ki.
Sen böyle davrandıkça daha inadına gider.:umursamaz:
Ne kadar kızsan da umursamaz görün bakalım değişecek mi?

ama güzel hatun yav seste öyleee süperrr 3gündür şarkılarını dinliyom hastayım sesine bende bayan olarak

yahu kadının suratında bi kilo boya var, çirkin değil, normal güzellikte bi kadın, öyle yana yakıla hayran oluncak güzellikte değil yaniakannehirakannehir
ay buda adriana lima yada hadise güzel mi değil mi topiklerine benzicek, üyeler kavga etcek falan:roflol::roflol::roflol:

En fazla olsan olsan 16-17 yasinda oldugnu düsünüyorum.

Yetiskin birinin böyle banal bir konuda bu denli cildirmasina anlam vermek en azindan benim icin mümkün degil.
Adam diye bahs ettiginde 16-17 yasinda bir ergendir muhtmelen.:hulya:

Gecer güzelim gecer, bu dönemlerde gecer....

Ya şimdi abartmamak lazım bazı şeyleri benimm bir arkadaşım vardıı ağlıyordu neredeyse hayran olduğu oyuncu için..kafamçokkarıştı

Yoksa tabiki hepimizin beğendikleri var ama benim erkek arkadaşım nedense burak özçiviti beğenmemden haz etmiyoor lülülülülülü

Yakışıklı çocuk diyoor!! Ehh yakışıklı kii beğeniliyoropuyorumnanaktan

canım ben 20 sevgilim de 23 yaşında !! ya olayı bu denli abartması beni sinir ediyor klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…