çok karışık bir durum gerçekten.
peki sevgilinizde bazen size ait değilmiş gibi hareketler seziyo musunuz?
ne biliyim durup dururken mutsuz olması
sizden kopuk olması
uzaklara dalıp gitmesi bazı anlarda hüzünlenmesi falan gibi şeyler?
Gereksiz bir suçluluk duygusuna kapılmışsın.Bu ajandayı okuduğunu sevgiline söylememekte doğru bir karar almışsın.Bence fazla duygusal bakıyorsun olaya.İnsanlar evleniyoR kaç çocuk yapıyor eşleri ölüyor.Yeniden evlenip yeniden çocuk sahibi de oluyor.O kızcağızın ömrü o kadarmış.Yaşasa da evlenecekleri ne malum.Kimler ne hayaller kuruyor da başkasıyla eveniyor.
Bırak sevgili olmasını,hayatında bir insan ölmüş.Hatırasına saygı göstermesi üzülmesi normal.Birşeyleri saklaması,zaman zaman açıp okuması normal.
Bir de şöyle bak olaya.Belki o kadar büyük sevgi bağı da yoktur aralarında ama ölünce insan kötü hatıraları unutur,iyileri hatırlar.Ölen insanın kıymeti artar.Onun yoğunluğudur kafasındaki.
Onu unutamamış olsa,sen olmazsın hayatında.
Teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız.Kesinlikle çok haksınız buna benzer şeyleri her gün kendime söylüyorum tamam diyorum uyuyorum ama dediğim gibi o rüyayla her şey başa sarıyor
O ajandayı gördüğünde okumaktan kendini alamadığını söyle. Otur duygularını anlatmasını iste...
Onu özlüyor olabilir, bu demek değildir ki onu hala seviyor. Hayat bize bazen seçim şansı bırakmıyor, elimizden sevdiklerimizi alıyor, bunun özlemi bir nebze de olsa içimizde kalabilir...
1 senedir senle birlikteyse seni seviyor ki seninle.
Boşuna sıkmamalısın bunun için kendini...
Yapamıyorum o aşka şahit olduğumu bilsin istemiyorum bu durumun kendimi daha kötü hissettireceğini düşünüyorum. Keşke sorunum beni sevip sevmediği olsaydı o ölüp gitmiş kızla değil sevgilimle ilgili olsaydı derdim.
Benimde bundan 3 sene önce çok sevdiğim sevgilim öldü hatta bir daha kimseyi onun kadar sevemeyeceğimi düşünürdüm. Sevgilinizi az çok anlayabiliyorum insan birinini çok severse unutmak çok zor oluyor kaldı ki ben bile unutmadım ve şuanda hayatımda biri var onuda çok seviyorum oda sevgilimin öldüğünü biliyordu saklamadım her şeyi bilerek başladı.
Sana tavsiyem sevgiline bir şey sezdirme çünkü zaten giden gitmiş bir daha asla gelmeyecek anıları silinmez elbet ama ona saygı göstermelisin. Seninle yeni bir hayata başlamış bunu kendi ellerinle mahvetme.
Hassasiyetinizi anlıyorum ama farklı bir amaç güderek söylenmiş değil o sözler inanın bir saygısızlık içermiyor.O ölüp gitmiş kız lafın hiç etik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?