Sevgilimin, ölen sevgilisine ait olduğunu düşünüyorum.

umarım her şey yolunda gider. :)

sen o ajandayı görmesen herşey yolunda gidiyodu..
ölen bi sevgilisi olduğunu ama geçmişte kaldığını artık seni sevdiğine emin olduğun bir sevgilin vardı..
şimdi ne değişti?
hiç birşey çünkü ölen öldü artık..
Allah rahmet eylesin.

senin erkek arkadaşın onu hiç unutmaz sever ama başka bi şekilde..
yani aşık gibi değil onun içinde yaradır ve unutulmaz.
siz yeni bi hayata başlamışssınız artık geçmişe dönüp yarasını deşmeye gerek yok.
ajanda neden ortadaydı sorusuna gelince insan zaman zaman kaybettiklerini özler belki okumak istedi bilemeyiz..

ama kıskanacak bişey yok ortada.kendini toparla ve ilişkine sahip çık.

eminim ki sevgilisi
hayatta kalan sevgilisinin hayatını yaşamasını ve herşeye devam etmesini isterdi
ve şimdi de öyle olduğu için
çok mutludur.

merhaba arkadasim,benim esimin de olen sevgilisinin fotograflari ve mektuplari oturma odasinda ckmecede durur.Bir gun eski sevgilileriyle olan fotograflarini yok ediyordu evlendik artik hem bna hem o kizlara haksizlik olmasin diye.Sonra albume glince anlatti durumu,ben ayni duygulari o anda hissettim.Esimi calmis gibi hissettim kendimi,olen kiz yanimizdaymis gibi hissettim.Ama kiskanclik da var..O zaman en alta cekmeceye koy gorup uzulmeylim dedim.Hic unutmam buzdolabindan magnetler kafama firladi.Arada iki metre vardi.. :)) birkac gun kiz bizimle aha bna gicik oldu dedim esime yanasamdim...sonra ogrendim ki megerse olduklerinde sevgili bile degillermis,olunun hatiratina saygi diye fotolari saklmis..Yani hepsi kafanda,ben dusunmuyorum bile,sen de dusunme..

Ahrette kişi sevdiği ile beraberdir canım,kadın hangi eşinden memnun ise ahrette de o eşini seçme şansına sahip.Biz önce cenneti garanti edelimde orasını sonra düşünelim.
Ve bu sorunun cevabını en iyi Allah bilir,buna %100 kesin ve net cevap vermek bizi yanlışa sürükleyebilir.Ayete göre,
“ İman edip makbul ve güzel işler yapanları müjdele: Onlara içinden ırmaklar akan cennetler vardır. Öyle cennetler ki, ne zaman meyvelerinden kendilerine bir şey ikram edilirse: 'Bu, daha önce de dünyada yediğimiz şey!' diyecekler. Oysa bu, onların aynısı olmayıp, benzeri olarak kendilerine sunulacaktır. Orada onların tertemiz eşleri de olacak ve onlar orada devamlı kalacaklardır.”(Bakara, 2/25) denmektedir.Sevgiler

Çok şükür henüz bana magnet falan fırmaladı somut bir etki görmedim Saygı falan tamam ama ben evimde durmasından rahatsız olurdum ofisinde saklasın ben görmeyeyim. Ben sonlarını bilmiyorum okurken öyle bir kendimden geçmişim ki sonlara varamadım zaten en son hatırladığım nişanları. Ben de zamanla düzelirim diye umuyorum. Bugün şükürler olsun ki rüyama da girmedi. Çok teşekkür ederim demek herkesin yaşayabileceği hislermiş bunlar.

Amin inşallah nasip eder Rabbim :)

sevgilinin ölen sevgilisine duyduğu aşk,senin ruh halini bozmuş..olabilir birbirine derin duygular yaşayan çiftler var biri bir şekilde yok olsada onun yeri dolmaz..eğer aşk bitmeden biri ölmüşse o aşk dahada kuvvetli oluyor diğer taraf unutamıyor..biliyormuşsun sende onların yaşadığı aşkı..kabullenmen lazım ama yapamıyorsun..cesaretin yoksa acı çekmek istemiyorsan sende onu kalbine göm..

Goremeyecginiz bi yerde olsun en azindan evde olsa da,seni sevdigini deger verdigini goruyosan gecmisi oldugu gibi kabul et..kotu anilarini hafifletmek icin onun sana ihtiyaci var belli ki,simdi ayni korkulari seni kaybeder diye de yasiyodur..erkekler fazla konusmaz bu konulari bilirsin,anlatmadiklarini oku diye ortada birakmis olabilir..ya da tesaduf diyelim iste onu yeniden tam anlamiyla hayata dondurmek.icin bir sans da olabilir gunluge rastlaman,eger kendini hazir hissetmese senle olmazdi ki..tek gecelik veya sacma sapan insanlarla olurdu bosluk icinde olsa..ne guzel akli basinda kizsin,olsa olsa bu kizla olur demistir,uzme kndini..umalim ki ajanda falan kafana dusmesin gerisi kolay

Tanışalı epey bir zaman olmuş ilk zamanlara göre de fark var diyorsun yani aslında kendi ağzınla kendi endişeni suçluluğunu çürütmüşsün. Her insanın kendine göre acısıyla baş etme yolu vardır o da yazarak çözüm bulmuş ki mesela bende genelde böyle yaparım. Bu nedenle bu güzel zamanları zehir etme sevgilinin geçmişine,acısına ve ölen kıza saygı duyarak belkide bazen bir dua ederek geri de bırak derim

başın sağ olsun canım ALLAH rahmet eylesin RABBİM yar ve yardımcın olsun Amin

canım ALLAH rahmet eylesin sabır versin Amin

konu sahibesi seninde ALLAH yar ve yardımcın olsun İNŞAALLAH Amin

yıllar sonra onu anmak, hatırlamak istediği için ajandayı çıkarmış da olabilir..

sabır ve sebat ile bu durumu atlatacaksınız..

kolay gelsin arkadaşım.

yıllar sonra onu anmak, hatırlamak istediği için ajandayı çıkarmış da olabilir..

sabır ve sebat ile bu durumu atlatacaksınız..

kolay gelsin arkadaşım.

Çok teşekkür ederim durumu atlattık sorun çözüldü ne bana ne ölen sevgilisine ait değilmiş fazla duygusal bakmışım.

ama cevabı ıyı olmuş kusura bakmayın .....

ne ölene ait ne de size ..... belli ki yere göge sıgamayan bır ınsan ... doyumsuz ve nankor ....

valla sınır oluyorum boyle olaylarda kendıme hakım olamıyorum ....

bu ne rahatlık bu ne larçlık .... bunlar kım kı arkadas nerenin efendisi bunlar

Yok o site değil. Onun psikolojisi nasıl bilmem ama sayesinde ben psikolojisi bozuk biri oldum bunu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…