- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
İyi yapmış, ben görümce olsam arar ağır konuşurdum ki sizinki susmayı tercih etmiş.
Zaten hangi sıfatla onu doğurup, büyütmüş ve meslek sahibi yapmış aileye çektiği kredinin hesabını sorabilirsiniz ki? O para annesinin her gece uykusundan uyanıp altını temizlemesinin karşılığı bile olamaz.
Oğulları cebinde 5 kuruş para yokken ailesine kredi cekiyor yalniz, babası tekrar para istediği zaman yok diyemiyo babası kızcak diye . Sabah işten çıktı karnı aç parası da yok bende de yok diye sabah yurtta ki kahvaltı hakkımı sevgilime götürdüğüm günleri biliyorum o yine de ailesine o durumda bile param yok demedi ailesi de biliyo olmadığını ama çocukları 9 kadar sıkıntı çekerken çok mu dogru sizce bi evladı o kadar borca sokmak 2 yıldır 6. Krediyi çekti çocukİyi yapmış, ben görümce olsam arar ağır konuşurdum ki sizinki susmayı tercih etmiş.
Zaten hangi sıfatla onu doğurup, büyütmüş ve meslek sahibi yapmış aileye çektiği kredinin hesabını sorabilirsiniz ki? O para annesinin her gece uykusundan uyanıp altını temizlemesinin karşılığı bile olamaz.
Ayrıca ben abisi için telefon da ağlarken çok sıkıntı cekiyo diye boşver Ohh oldu ona kac kere uyardik artık kredi çekme diye haketti diyen bi kız kendisi okumadinzİyi yapmış, ben görümce olsam arar ağır konuşurdum ki sizinki susmayı tercih etmiş.
O zamanki durumu hak etmiş olabilir. Her konuda sizi haklı mı bulması gerekiyor?Ayrıca ben abisi için telefon da ağlarken çok sıkıntı cekiyo diye boşver Ohh oldu ona kac kere uyardik artık kredi çekme diye haketti diyen bi kız kendisi okumadinz
Nasıl çekebilmiş 2 yılda 6 krediyi? Ayrıca siz olayların size yansıtıldığı gibi olduğuna emin misiniz? Öyle olsa ablası neden "çekme kredi dedik dinlemedi" desin?Oğulları cebinde 5 kuruş para yokken ailesine kredi cekiyor yalniz, babası tekrar para istediği zaman yok diyemiyo babası kızcak diye . Sabah işten çıktı karnı aç parası da yok bende de yok diye sabah yurtta ki kahvaltı hakkımı sevgilime götürdüğüm günleri biliyorum o yine de ailesine o durumda bile param yok demedi ailesi de biliyo olmadığını ama çocukları 9 kadar sıkıntı çekerken çok mu dogru sizce bi evladı o kadar borca sokmak 2 yıldır 6. Krediyi çekti çocuk
O zamanki durumu hak etmiş olabilir. Her konuda sizi haklı mı bulması gerekiyor?
Anlamadığınız şey bana evlenelim diyo çocuk . Bende çalışayım o kadar borç var bide evlilik düğün nasıl yapıcaz diyorum bana kızıyo o zaman bileSize ne ki daha evlenmeden nasıl bu kadar karışabiliyorsunuz? evlendikten sonra çekse neyse ama şuanda söz söylemeye hakkınız yok.
2 yıldır yanındayım kendisi polis memuru bildiğiniz 6 kredi çekti yani birini kapattı başka bankadan sonra tekrar toplu çekti falan derken 6 kredi . Benim kızdıgim şey de o bana açıp telefonu hayırdır problem ne dese eyvallah ama sen gel bana abime oh oldu bosver de zamanin da şimdi de beni siliyo engelliyoNasıl çekebilmiş 2 yılda 6 krediyi? Ayrıca siz olayların size yansıtıldığı gibi olduğuna emin misiniz? Öyle olsa ablası neden "çekme kredi dedik dinlemedi" desin?
Yalan mi soylcem ya evet kredi notu ne demek bilmiyorum ama cekiyo işte adam .Dur dur koalina ben bu kızı hatırladım.Yalnizkelebek aynı konuyu ısıtıp ısıtıp tekrar açıyorsun. Senin zaten sevgilinle yalan gibi daha büyük problemlerin var, 19 yaşında bana göre çocuk yaştasın ve artık konuların inandırıcılığını kaybediyor. Yaşın itibariyle kredi notu denen şeyden de haberin yoktur sanırım. Öyle 6 kredi çekmek her baba yiğidin harcı değil.
İyi de o zamanki durumla şimdi ki durum aynı . Farkeden tek şey kız kardeşiyle bu sohbet aramızda geçtiğinde babası araba almak için kredi çektirdi sonra almadı para nereye gitti belli değil o zaman dedi aradan bikaç ay geçti 2 tane daha kredi çekti artık sanada yazık dedim sevgilime üstüne gelmiş bide evlenelim diyo ne fark var arada sonrada çektiği kredilerle de bişey alinmadi Bu aradaO zamanki durumu hak etmiş olabilir. Her konuda sizi haklı mı bulması gerekiyor?
İyi yapmış, ben görümce olsam arar ağır konuşurdum ki sizinki susmayı tercih etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?