- 2 Mart 2015
- 152
- 93
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Herkese selam olsun :) Sevgilimle yaklaşık 3 hafta önce tartışıp ayrılmıştık konumuz da onun ailesi. Daha doğrusu sevgilimin ailesine karşı olan Tutumu. Bana evlenelim diye yalvariyor ailene söyle diyor ama 30.000 lira borcu var hepsini de ailesi için çekti tamam para onun parası ama ortada gözüken hiç bişey de yok her neyse kisacasi ailesi her istediğin de hiç düşünmeden onlara kredi çeken bi sevgilim var ama bana gelince evlenelim diyor . Evlilik zor 2 yıl boyunca kredin var o bitsin öyle evlenelim bekarken bile sıkıntı cekiyosun evlenince nasıl yapıcaz diyorum sende fedakarlık etceksin o zamn esyadan falan diyo bana. Bende sinirlendim ama ailene gelince yapıyosun onlara hiç bi zaman idare edin anne baba bende de yok demiyosun dedim kavga kıyamet koptu sonrada ayrıldık buda kız kardesine anlatmış 3 yıldır ailesiyle çok samimiyiz kız kardeşiyle çok iyi anlasirdik çoğu zaman ben abisi için üzülür ken boşver o haketti o kadar kredi çekme babamlara dedim ben ona diyen kız, abisi ona anlatinca beni heryerden silip engellemis 2 yıldır yüz yüze bakıyoruz bana en azından bi telefon açması gerekmez miydi sizcede çok sinir oldum yaptığına ben ona bişey demedim ki kendi kendine Tribe girmiş
Oğulları cebinde 5 kuruş para yokken ailesine kredi cekiyor yalniz, babası tekrar para istediği zaman yok diyemiyo babası kızcak diye . Sabah işten çıktı karnı aç parası da yok bende de yok diye sabah yurtta ki kahvaltı hakkımı sevgilime götürdüğüm günleri biliyorum o yine de ailesine o durumda bile param yok demedi ailesi de biliyo olmadığını ama çocukları 9 kadar sıkıntı çekerken çok mu dogru sizce bi evladı o kadar borca sokmak 2 yıldır 6. Krediyi çekti çocuk
2 yıldır yanındayım kendisi polis memuru bildiğiniz 6 kredi çekti yani birini kapattı başka bankadan sonra tekrar toplu çekti falan derken 6 kredi . Benim kızdıgim şey de o bana açıp telefonu hayırdır problem ne dese eyvallah ama sen gel bana abime oh oldu bosver de zamanin da şimdi de beni siliyo engelliyo
Bence bu hesapların çok fazla içindesiniz. Ben ilk çalışmaya başladığımdan bu yana 7 sene geçti. 7 senedir aynı adamla beraberim ve 1 yıldır da evliyim. Hiç bir zaman aileme ne verdim, ne kredisi çektim, param ne oldu bilmez. Sizin için evlilik zaten çok erken bu para hesapları olmasa bile.İyi de o zamanki durumla şimdi ki durum aynı . Farkeden tek şey kız kardeşiyle bu sohbet aramızda geçtiğinde babası araba almak için kredi çektirdi sonra almadı para nereye gitti belli değil o zaman dedi aradan bikaç ay geçti 2 tane daha kredi çekti artık sanada yazık dedim sevgilime üstüne gelmiş bide evlenelim diyo ne fark var arada sonrada çektiği kredilerle de bişey alinmadi Bu arada
Bu kız şu an 20 yaşında evlenmesin de zaten koca adayının 30 bin lirası olmasa da.İyi de kız durduk yere karışmamış ki
Evlilik olayı olunca demiş ki erteleyelim borcunu bitir öyle
Ya kredi çekme babana anana oara verme de dememiş
Siz evlenirken 30 bin borçla evlenir miydiniz ? Yani anası altını temizledi diye her kuruşu ona versin eyvallah ama kendisinin de eşyalardan fedakarlık yapması bekleniyor. Büyük ihtimalle evlenince ailesinin borcunu da kıza yükleyecek. Yada kendi maaşını borca verip evi kızın geçindirmesini bekleyecek. Sizce bu kız evlenmemekte yada borcu bitir evlenelim demekte haksız mı ?
Herkese selam olsun :) Sevgilimle yaklaşık 3 hafta önce tartışıp ayrılmıştık konumuz da onun ailesi. Daha doğrusu sevgilimin ailesine karşı olan Tutumu. Bana evlenelim diye yalvariyor ailene söyle diyor ama 30.000 lira borcu var hepsini de ailesi için çekti tamam para onun parası ama ortada gözüken hiç bişey de yok her neyse kisacasi ailesi her istediğin de hiç düşünmeden onlara kredi çeken bi sevgilim var ama bana gelince evlenelim diyor . Evlilik zor 2 yıl boyunca kredin var o bitsin öyle evlenelim bekarken bile sıkıntı cekiyosun evlenince nasıl yapıcaz diyorum sende fedakarlık etceksin o zamn esyadan falan diyo bana. Bende sinirlendim ama ailene gelince yapıyosun onlara hiç bi zaman idare edin anne baba bende de yok demiyosun dedim kavga kıyamet koptu sonrada ayrıldık buda kız kardesine anlatmış 3 yıldır ailesiyle çok samimiyiz kız kardeşiyle çok iyi anlasirdik çoğu zaman ben abisi için üzülür ken boşver o haketti o kadar kredi çekme babamlara dedim ben ona diyen kız, abisi ona anlatinca beni heryerden silip engellemis 2 yıldır yüz yüze bakıyoruz bana en azından bi telefon açması gerekmez miydi sizcede çok sinir oldum yaptığına ben ona bişey demedim ki kendi kendine Tribe girmiş
Barıştik sonradanSevgilinle kavga edip ayrılmışsın
Derdin kız kardeşinin tavrı mı yani bu durumda?
cidden tuhafsınız
Arkadaslar kaç kere söylemem lazım çocuk zaten parmağa yüzük nüfusa nikah diyo. Evlenelim diyo yanieh abisini ailesini bırakıp sizden yana olacağını beklemiyorsunuz herhalde.
sizi ilgilendiren bir durum yok. parmakta yüzük nüfusta nikah yok.
Ablacim doğru diyosun da hersey bi yana benim kızdıgim konu biz kız kardeşiyle çok iyiydik her zaman sohbet muhabbet ederdik zaten aynı yastayiz oda evli ve ceyizine kadar abisi yaptı kredi çekip yine. Evini 10 numara duzdu allah daha fazlasını versin ama hepsini abisi yaptı bana gelip de Borçla evlenme sakin diyodu abisi sonradan babasına kredi çekerken oh oldu diyordu kız kardeş böyle düşünüyosa bem nasıl düşünebilirim kii bama bunları diyen insan neyin tribini atiyo banaBence bu hesapların çok fazla içindesiniz. Ben ilk çalışmaya başladığımdan bu yana 7 sene geçti. 7 senedir aynı adamla beraberim ve 1 yıldır da evliyim. Hiç bir zaman aileme ne verdim, ne kredisi çektim, param ne oldu bilmez. Sizin için evlilik zaten çok erken bu para hesapları olmasa bile.
Kız kardeş konusunda da eski konularınıza baktığımda sık sık kavga ettiğinizi gördüm. Sizi idare etmiş olabilir kendisi, her haksız gördüğünde haksızsın dememiş ve "neyse" demiş olabilir. Belki de sürekli para sorarak, kredilere karışarak can sıktınız.
Bu kız şu an 20 yaşında evlenmesin de zaten koca adayının 30 bin lirası olmasa da.
Ben borçla evlenmedim ama 1 sene oldu hala kaynanamın eşyalarıyla oturuyorum, yani böyle bir durumda olsam illa da evlenmek istesem fedakarlık yapabileceğimin kanıtı. Konu sahibi yapar yapmaz kendisi bilir ama "ailene yapıyorsun bana yapmıyorsun" tarzında bir yaklaşımı olmamalı.
Barıştik biz sevgilimle şimdi o kızla yüz yüze bakcamya kıza neden kızdınız ki.
abisiyle ayrılmışsınız. o da sizinle bundan sonra ne sıfatla görüşecekti ki zaten, elbette sizi silecek. Siz de onu sileceksiniz.
Normali bu değil mi?
Ablacim doğru diyosun da hersey bi yana benim kızdıgim konu biz kız kardeşiyle çok iyiydik her zaman sohbet muhabbet ederdik zaten aynı yastayiz oda evli ve ceyizine kadar abisi yaptı kredi çekip yine. Evini 10 numara duzdu allah daha fazlasını versin ama hepsini abisi yaptı bana gelip de Borçla evlenme sakin diyodu abisi sonradan babasına kredi çekerken oh oldu diyordu kız kardeş böyle düşünüyosa bem nasıl düşünebilirim kii bama bunları diyen insan neyin tribini atiyo bana
konu başlığı enayi sevgilim olmalıydı.Herkese selam olsun :) Sevgilimle yaklaşık 3 hafta önce tartışıp ayrılmıştık konumuz da onun ailesi. Daha doğrusu sevgilimin ailesine karşı olan Tutumu. Bana evlenelim diye yalvariyor ailene söyle diyor ama 30.000 lira borcu var hepsini de ailesi için çekti tamam para onun parası ama ortada gözüken hiç bişey de yok her neyse kisacasi ailesi her istediğin de hiç düşünmeden onlara kredi çeken bi sevgilim var ama bana gelince evlenelim diyor . Evlilik zor 2 yıl boyunca kredin var o bitsin öyle evlenelim bekarken bile sıkıntı cekiyosun evlenince nasıl yapıcaz diyorum sende fedakarlık etceksin o zamn esyadan falan diyo bana. Bende sinirlendim ama ailene gelince yapıyosun onlara hiç bi zaman idare edin anne baba bende de yok demiyosun dedim kavga kıyamet koptu sonrada ayrıldık buda kız kardesine anlatmış 3 yıldır ailesiyle çok samimiyiz kız kardeşiyle çok iyi anlasirdik çoğu zaman ben abisi için üzülür ken boşver o haketti o kadar kredi çekme babamlara dedim ben ona diyen kız, abisi ona anlatinca beni heryerden silip engellemis 2 yıldır yüz yüze bakıyoruz bana en azından bi telefon açması gerekmez miydi sizcede çok sinir oldum yaptığına ben ona bişey demedim ki kendi kendine Tribe girmiş
O zaman bana gelip de evlenelim demiycek dimi . Karım ol diyo bırakın da bunun derdine düşeyim bem zaten ailesine vermesin yapmasın demiyorum ama kendinden kisiyo neyse ki biz bunları konuşup hallettik sorun kız kardeşinin verdiği tepki Ohh oldu diyen kız şimdi trip atiyoAilesi ici. Kredi de ceker hersey yapar evlendin de karisimi oldun niye bukadar mudehale ediyorsun.senin yapman geteken borc bitene kadar bekleyelim demek kalkmis bide kizmissin .ayrica me bu samimiyet daha nikah olmadan aile ile cok samimi olmussun bak simdi herseylerine mudehale ediyorsun .O ana babadina yardim da eder size de sadece bir sevgili olarak disardan seyretmek duser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?