Sevgilimin sinir bozucu kız kardeşi

Ah şu bankalar krediler yok mu bütün ilişkilerimizin kökünü kuruttu mübarek.

eh abisini ailesini bırakıp sizden yana olacağını beklemiyorsunuz herhalde.

sizi ilgilendiren bir durum yok. parmakta yüzük nüfusta nikah yok.

Bence bu hesapların çok fazla içindesiniz. Ben ilk çalışmaya başladığımdan bu yana 7 sene geçti. 7 senedir aynı adamla beraberim ve 1 yıldır da evliyim. Hiç bir zaman aileme ne verdim, ne kredisi çektim, param ne oldu bilmez. Sizin için evlilik zaten çok erken bu para hesapları olmasa bile.
Kız kardeş konusunda da eski konularınıza baktığımda sık sık kavga ettiğinizi gördüm. Sizi idare etmiş olabilir kendisi, her haksız gördüğünde haksızsın dememiş ve "neyse" demiş olabilir. Belki de sürekli para sorarak, kredilere karışarak can sıktınız.

Bu kız şu an 20 yaşında evlenmesin de zaten koca adayının 30 bin lirası olmasa da.
Ben borçla evlenmedim ama 1 sene oldu hala kaynanamın eşyalarıyla oturuyorum, yani böyle bir durumda olsam illa da evlenmek istesem fedakarlık yapabileceğimin kanıtı. Konu sahibi yapar yapmaz kendisi bilir ama "ailene yapıyorsun bana yapmıyorsun" tarzında bir yaklaşımı olmamalı.

Neden konu sahibine yuklenilmis onu anlamadım ? Bence kız sonuna kadar haklı. Tamam adamın ailesi tabikide çekecek krediyi ama neden kendi geleceğini düşünerek hareket etmiyor ki ? Kız yanlış bir şey soylememis borcun bitsin öyle evlenelim demiş. Ailesine taş atmamiski. Konu Sahibi neden onun anne babası için kendi isteklerinden,kendi evine alacağı eşyalardan fedakarlık etsin ? Çok müşkül durumda değiller benim anladigim keyfiyetten cektiriyorlar krediyi. Siz olsanız ''tabi aşkım eşya da almayiverelim'' derdiniz değil mi ? Bazı yorumlar gerçekten çok tuhaf. Bir de bunun ''-kocam bana pist dedi +a aa ne ayip hemen bosan'' versiyonu var.

Bence doğrusunu yapmışsın sana güvenip mi evlenecek bu adam gençsin daha yolun başındasın.

Borclu evlenilmez. Madem evlenmek istiyor odesin borcunu, biriktirsin parasini sonra sana gelsin. Ne demek esyadan feragat etmek. Boyle evlenme sakin.

Ayrica gorumcen de suc yok, o ailesini düşünür. Asıl sorun sevgilinin boşbogazligi. Cenesini tutamayan erkege erkek demem, ben.

ya kıza neden kızdınız ki.
abisiyle ayrılmışsınız. o da sizinle bundan sonra ne sıfatla görüşecekti ki zaten, elbette sizi silecek. Siz de onu sileceksiniz.
Normali bu değil mi?

en iyi görümce olmayan görümcedir. Ben de görümce adayıyım ama inan kendimden korkuyorum bazen.

sen doğru olanı yapmışsın, şimdiden taciz verirsen ömür boyu onların borcuna harcına çalışırsın.

Ablacim doğru diyosun da hersey bi yana benim kızdıgim konu biz kız kardeşiyle çok iyiydik her zaman sohbet muhabbet ederdik zaten aynı yastayiz oda evli ve ceyizine kadar abisi yaptı kredi çekip yine. Evini 10 numara duzdu allah daha fazlasını versin ama hepsini abisi yaptı bana gelip de Borçla evlenme sakin diyodu abisi sonradan babasına kredi çekerken oh oldu diyordu kız kardeş böyle düşünüyosa bem nasıl düşünebilirim kii bama bunları diyen insan neyin tribini atiyo bana

Ben sizi hakli buldum bosverin gorumceyide..
Annesinin hakkini odesin dursun madem bulur bitanede saftirik o safta anca fedakarlik eder durur ailede yer parayı.
Cocugunu sonradan somurmek icin mi doguruyolar napiyorlarsa yok hakki odenmezmis yok altini degistirmis..
Bende yapayim 6 tane hayatim kurtulur valla..

barışmışsınız hayırlı olsun ..ama bu işin sonunu hayır göremiyorum ben..kardeşinin evini düzmüş eşyasını almış da kız tarafı değiller mi bunlar erkek tarafı ne yapmış? şimdi de ailesine yardım ediyor senden de fedakarlık bekliyor..çok enteresan bu evlenince de evinizin rızkını ailesine verir söylim o zaman bu kadr kolay barışabilecek misin bilmiyorum
ailesi tabi önemli yardım tabiki de yapılmalı ama dozunda..
yarın açacağınız konu ben şunu istiyorum almıyor ama ailesine bu kadr para veriyor ne yapacam?
iyi düşünün taşının derim Allah yardımcınız olsun.

Ben sana hak verdim açıkçası. "Borcunu bitir, öyle evlenelim, evlilik zaten pahalı" demişsin, gayet mantıklı. Onun sana bu borçla evlenmek isteyip, bir de eşyadan fedakarlık et demesi saçma. Ne alaka, sen niye onun evlilik öncesi borcu için eşyasız kalasın? Kardeşi meselesine gelince... muhtemelen bir yanlış anlaşılma, ya da yanlış abartılı anlatma gibi bir şey oldu. Kimbilir sevgilin ne dedi hakkında ki böyle tavir aldı... o sevgilin hiç sağlam pabuç gibi gelmedi bana. Hem mantıksız da. Böylesine güvenip de yola çıkılmaz. Sinir bocuzu olan kardeşi değil, sevgilinin ta kendisi bence.

Valla konu hiç başlığa uymuyor, dua et seninle kavga etmemiş kız kardeşi.
Ailesine böyle laf söyleme hakkını nereden buluyorsun? Kredi çekiyorlarsa çekiyorlar yani sen mi ödüyorsun? İstemiyorsan üstü kapalı "borçların bitsin öyle evleniriz" der susarsın ta ki anlayana kadar bunu dersin yerini bilerek. Sen bayağı abartmışsın, o da kız kardeşine duyurarak çok yanlış yapmış. Her şey aileye yansıtılamaz böyle. Aranız açılır onunla olduğu kadar ailesiyle de. Bence sizin iş bitmiş, bu saatten sonra daha da yüz göz olup saygınızı kaybetmeyin. İstediğiniz kadar barışsanız da gelecek hayatınızı iyi görmüyorum. Daha çooooooook yüz göz olursunuz böyle.

konu başlığı enayi sevgilim olmalıydı.
tamam ailedir, dar gününde yardım edersin de aç kalacak kadar da değil yani.
parası bol olsa ailesi için bol keseden savursun ona da amenna ama cebinde yemek alacak 5 tl bile kalmazsa olmaz.
hem de 2 senede 6 kredi ne demek ya? napıyor aile bu kadar parayı? aile de ne vicdansız, paragözmüş.
ayrıldığın iyi olmuş. daha şimdiden ailesine hayır diyemediği için aç gezen, senden fedakarlık bekleyen adamla evlilik sürmez. evlenseniz de o ailesine hayır diyemeyecek ve kredi çekmeye devam edecek emin ol, siz her gün yarı aç yarı tok kavga edeceksiniz bu sorunu aşmak için ama eşin ailesinden çekindiği kadar senden çekinmediği için seni ezecek onlar için.
Allah kurtarmış, unut gitsin.

Fazla samimiyetten maraz doğar ben abimlerin sevgilileriyle hep mesafemi korurum ne iyiyim nede kötü...
Çok iyi görümcek olur benden hee

Ailesi ici. Kredi de ceker hersey yapar evlendin de karisimi oldun niye bukadar mudehale ediyorsun.senin yapman geteken borc bitene kadar bekleyelim demek kalkmis bide kizmissin .ayrica me bu samimiyet daha nikah olmadan aile ile cok samimi olmussun bak simdi herseylerine mudehale ediyorsun .O ana babadina yardim da eder size de sadece bir sevgili olarak disardan seyretmek duser

O zaman bana gelip de evlenelim demiycek dimi . Karım ol diyo bırakın da bunun derdine düşeyim bem zaten ailesine vermesin yapmasın demiyorum ama kendinden kisiyo neyse ki biz bunları konuşup hallettik sorun kız kardeşinin verdiği tepki Ohh oldu diyen kız şimdi trip atiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…