Sevgilimin sorduğu soru

cikolatali pasta

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
178
63
98
Düzenleme:
Lütfen sorduğum soruyla iligli yorum yapin rica ediyorum.... ben konuyu kendimle ilgili acmadim ki... zaten davranislarimin bazen cocukca oldugunun bilincindeyim.....

Kizlar kafama bisey takildi, görüslerinizi merak ediyorum.
Geçen sevgilimle konusurken bi konuya değindim. Dedim ki: "öpüsünce kendimi bazen kötü hissediyorum, sanki yanlis bisey yapiyormusum gibi geliyor, ama sanirim kizlar genel olarak bu konuda biraz hassas" (Yanliz konu bu degil, yorumlariniz biraz sonra yazacagim seye gelsin lütfen).

O da bana demez mi, "bunu sevgili olan herkes yapiyor, ayse de öpüsüyo sevgilisiyle mesela" (ayse pek samimi olmadigimiz ortak arkadasimiz).

Ben şok oldum. Dedim ki "sen nerden biliyosun aysenin öpüstüğünü?"
O da dedi ki "sevgilisinden bahsediyorduk, bana sevgilisini anlatiyodu, bende sordum"

O an pek idrak edemedim olayi, kapandi. Bu meseleyi ona tekrar acicam, ama size sormak istedigim: Bir erkegin bir kiza böyle bir soru sormasi normal mi? Cok itici degil mi? Ben olsam "sapik mi bu yaa, ne bicim sorular soruyo" diye düsünürdüm. Ayrica iki kisinin özel hayati baskalarini ilgilendirmez.

Ne düsünsem bilemedim, böyle bi soru dan diye sorulur mu elaleme, üstelik arada cinsiyet farki varken?

Son düzenleme:
Belki etrafınızdaki birinin de öpüstügünü size karşi kullanabilmek için sormuştur ki bu da patavatsızlıktır. Ama yapısı buna müsaitse garip gelmemistir ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…