- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi cikolatali pasta
-
23 yaşında genç bir kadın sevgilisine öpüşürken kötü hissettiğini söylüyor,23 yaşında bir adam ama ayşe de yapıyor yapabiliriz diyor,superisi error veriyor
Hayır dalga geçmiyorum tabiki,üzülüyorum böyle konularda.Sizdem tek ricam, dalga gecmeyin lütfen. "Ayse de yapiyor biz de yapabiliriz" gibi bi konu gecmedi zaten aramizda. Bana örnekler verdi, güya kendimi kötü hissetmeyeyim diye, her sevgilinin arasinda yasanan normal seyler gibisinden. Ben sadece ayseye taktigim icin onu yazdim.
bana da erkek bir arkadaşım sormuştu, sen sevgilinle öpüştün mü diye. bunu soran çocuğun sapık olmadığına eminim. sadece boş konuşan, patavatsızın tekiydi.
sevgilin de öyle boş konuşan bir insan mı?
aslında illa direkt "ayşe siz öpüşüyor musunuz?" diye sormamış da olabilir. belki ayşe muhabbet esnasında yeri gelmiştir de anlatmıştır. ya da atıyorum bir dizi izliyorlardır, öpüşmekle ilgili sahne gelmiştir, karakterin öpüşürken ağzını hiç açmadığından bahsediliyordur mesela. ayşe de "ay mehmet de öyle ya" diyip gülmüş olabilir.Sevgilimin ne oldugunu ben bile kestiremiyorum artik, o derece...
ben de aynısını düşündümBelki ayşenin öpüştüğü kişi kendi sevgilisi değil sevgilinizdir hehe. Konuyu sen açmışsın devamı gelmiş. Sevgilini beğenmedim gözüm tutmadı.
aslında illa direkt "ayşe siz öpüşüyor musunuz?" diye sormamış da olabilir. belki ayşe muhabbet esnasında yeri gelmiştir de anlatmıştır. ya da atıyorum bir dizi izliyorlardır, öpüşmekle ilgili sahne gelmiştir, karakterin öpüşürken ağzını hiç açmadığından bahsediliyordur mesela. ayşe de "ay mehmet de öyle ya" diyip gülmüş olabilir.
böyle bir sürü ihtimal var. bir de sevgililer zaten öpüşür. bana arkadaşım dan diye sorunca garipsemiştim. ama aslında bir yerde lafı gelince öpüştükleriyle ilgili bir muhabbet geçmiş olabilir, kimse de bunun konuşulmasını garipsememiştir, uç bir şey değil çünkü. öpüşmeyen sevgili mi olur?
biz arkadaşlarımızla yeri geldi mi sevişme muhabbeti yapıyoruz. sadece dan diye sorulduysa garip. onda da dediğim gibi, kötü niyet yoktur. gidip ayşenin öpüşmesinden fantazi yapacak değil ya.
biz bayanlar en samimi arkadaşlarımıza bile çekiniriz sormayı öpüştün mü falan diye kaldaki erkek arkadışınızın bunu sorması çok normal gelmedi bana.Düzenleme:
Lütfen sorduğum soruyla iligli yorum yapin rica ediyorum.... ben konuyu kendimle ilgili acmadim ki... zaten davranislarimin bazen cocukca oldugunun bilincindeyim.....
Kizlar kafama bisey takildi, görüslerinizi merak ediyorum.
Geçen sevgilimle konusurken bi konuya değindim. Dedim ki: "öpüsünce kendimi bazen kötü hissediyorum, sanki yanlis bisey yapiyormusum gibi geliyor, ama sanirim kizlar genel olarak bu konuda biraz hassas" (Yanliz konu bu degil, yorumlariniz biraz sonra yazacagim seye gelsin lütfen).
O da bana demez mi, "bunu sevgili olan herkes yapiyor, ayse de öpüsüyo sevgilisiyle mesela" (ayse pek samimi olmadigimiz ortak arkadasimiz).
Ben şok oldum. Dedim ki "sen nerden biliyosun aysenin öpüstüğünü?"
O da dedi ki "sevgilisinden bahsediyorduk, bana sevgilisini anlatiyodu, bende sordum"
O an pek idrak edemedim olayi, kapandi. Bu meseleyi ona tekrar acicam, ama size sormak istedigim: Bir erkegin bir kiza böyle bir soru sormasi normal mi? Cok itici degil mi? Ben olsam "sapik mi bu yaa, ne bicim sorular soruyo" diye düsünürdüm. Ayrica iki kisinin özel hayati baskalarini ilgilendirmez.
Ne düsünsem bilemedim, böyle bi soru dan diye sorulur mu elaleme, üstelik arada cinsiyet farki varken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?