Sevgilimin sorduğu soru

Ne laçka muhabbetler ya.
Milletin ilişki yaşayışına göre mi standartlar belirleniyor? Ayşe'de staj yapıyor galiba?

23 yasindasiniz..kendimi suan en az 50 felan hissettim.lütfen gerekli olgunluga gelmeden evlenmeyin sakin.bunun yasla bir ilgisi yok..ozellikle sevgiliniz hayatinizda her konuda sizi baskalariyla kiyaslayabilir dikkatli olun..ben olsam elin kizina boyle birsey soran adamin yuzune bakmazdim bir daha.benim dusuncem sizin hayatiniz mutluluklar..

23 yaşında genç bir kadın sevgilisine öpüşürken kötü hissettiğini söylüyor,23 yaşında bir adam ama ayşe de yapıyor yapabiliriz diyor,superisi error veriyor

Sizdem tek ricam, dalga gecmeyin lütfen. "Ayse de yapiyor biz de yapabiliriz" gibi bi konu gecmedi zaten aramizda. Bana örnekler verdi, güya kendimi kötü hissetmeyeyim diye, her sevgilinin arasinda yasanan normal seyler gibisinden. Ben sadece ayseye taktigim icin onu yazdim.

Hayır dalga geçmiyorum tabiki,üzülüyorum böyle konularda.
23 yaşında bir kadın ne istediğini bilmeli.
Neden öpüşünce kötü hissediyorsunuz? Madem kötü hissediyorsunuz neden öpüşüyorsunuz? Hadi öpüştünüz kötü hissettiniz bunu neden partnerinize yansıtıyorsunuz? Okuyunca size de gereksiz geldi değil mi? Mesela ben ayşenin örneğinden ziyade size takıldım,sizin yaptıklarınız normal değil ki,adamınki normal olsun.

Erkek arkadaşıma gidip , sen cerenle öpüştün mü diye asla sormam. Sevgiliniz ne sıfatla sormuş ilginç.

Arkadaşın kadını erkeği olmaz. Bir arkadaş diğerine öpüştün mü, seviştin mi diye sorabilir arada yeterli samimiyet varsa.
Ama 23 yaşında bir kadının sevgilisiyle yakınlaşıyor diye kendini kötü hissetmesi anormaldir. Kötü hissedip devam etmesi daha da anormaldir, kötü hissedip devam edip bunu partneriyle paylaşması über anormaldir.

Evet hepiniz haklisiniz, hata bende.... Ben sanirim 23 olmama ragmen yeterli olgunluga erisememisim. Cocukca bi muhabbet olmus. Ne bileyim, ben insanin sevgilisiyle her sey hakkinda konusabilecegini düsünmüstüm, cocukca bile olsa. Birsey kötü hissettirdiginde bunu dile getirmem gerek diye düsünmüstüm. Sorunlarin konusarak asilabilecegini düsünmüstüm. Insan sevglisiylede konusmaya cekinecekse, her seyi icine atacaksa direk ayrilsin zaten.

Evet cok dogru, belkide asil anormal olan benim davranislarim. Ama benim su an kafami kurcalayan tek sey, sevgilmin böyle birsey sorma cesaretini, hakkini nereden buldugu. O yüzden de yorumlar sadece bu konuyla ilgili gelsin diye belirtmistim zaten....

bana da erkek bir arkadaşım sormuştu, sen sevgilinle öpüştün mü diye. bunu soran çocuğun sapık olmadığına eminim. sadece boş konuşan, patavatsızın tekiydi.

sevgilin de öyle boş konuşan bir insan mı?

Sevgilimin ne oldugunu ben bile kestiremiyorum artik, o derece...
aslında illa direkt "ayşe siz öpüşüyor musunuz?" diye sormamış da olabilir. belki ayşe muhabbet esnasında yeri gelmiştir de anlatmıştır. ya da atıyorum bir dizi izliyorlardır, öpüşmekle ilgili sahne gelmiştir, karakterin öpüşürken ağzını hiç açmadığından bahsediliyordur mesela. ayşe de "ay mehmet de öyle ya" diyip gülmüş olabilir.

böyle bir sürü ihtimal var. bir de sevgililer zaten öpüşür. bana arkadaşım dan diye sorunca garipsemiştim. ama bu konuyla ilgili muhabbet dönmüş olabilir, kimse de bunun konuşulmasını garipsememiştir, uç bir şey değil çünkü. öpüşmeyen sevgili mi olur?

biz arkadaşlarımızla yeri geldi mi sevişme muhabbeti yapıyoruz. sadece dan diye sorulduysa garip. onda da dediğim gibi, kötü niyet yoktur. gidip ayşenin öpüşmesinden fantazi yapacak değil ya.

Elalemin ne yaptığına göre mi değerlendirecek sevgiliniz ilişkinizi?
Bu sevgili bir gün "Fatma extra olarak şunu da yapıyor" der. Benden söylemesi.

Ayse sevgilisinden bahsediyormus. Aysenin iliskisinden, sevgilisinden konusurlarken benim sevgilim bu soruyu sormus. Bana cok tuhaf geldi. O normal birseymis gibi anlatti.

biz bayanlar en samimi arkadaşlarımıza bile çekiniriz sormayı öpüştün mü falan diye kaldaki erkek arkadışınızın bunu sorması çok normal gelmedi bana.

Kimse birbirinin opustugunu bilmesine gerek yok.
Icinizde opustugunuz icin rahatsizlik duyuyor olabilirsiniz. (Dini hassasiyetiniz olabilir yada sevgilinize güven duymuyorsunuz.)
Bence böyle bosbogaz biriyle özel seyler yasamak....
Bence bu olayda düşünülmesi gereken kısım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…