- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi cikolatali pasta
-
bence bu durum hayat görüşüyle alakalı. ben daha dün bir kız arkadaşıma sevişip sevişmediklerini sordum. çünkü yeri gelmişti, çünkü öyle bi durumdan bahsetmişti. siz öpüşmeyi sormaya tabi ki çekinebilirsiniz. ama konu sahibinin sevgilisi böyle şeyleri normal görüyorsa absürt bir durum değil bencebiz bayanlar en samimi arkadaşlarımıza bile çekiniriz sormayı öpüştün mü falan diye kaldaki erkek arkadışınızın bunu sorması çok normal gelmedi bana.
Kimse birbirinin opustugunu bilmesine gerek yok.
Icinizde opustugunuz icin rahatsizlik duyuyor olabilirsiniz. (Dini hassasiyetiniz olabilir yada sevgilinize güven duymuyorsunuz.)
Bence böyle bosbogaz biriyle özel seyler yasamak....
Bence bu olayda düşünülmesi gereken kısım bu.
Tesekkürler, bazi nedenlerden dolayi rahatsizlik duyuyor olabilirsiniz yazmissiniz cocukca davraniyorsun yerine. Beni anlamaya calistiginiz icin tesekkür ederim.
Ben burdan ayşeyle sevgilisinin ciddi olmadığı kanaatine vardım. Takılıyorlar yani. Sanırım yaşlar da küçük , konu öpüşme olunca. Yaşlar küçükse zaten ciddiyet beklemek anlamsız.
Yaş kaç bu arada?
biz bayanlar en samimi arkadaşlarımıza bile çekiniriz sormayı öpüştün mü falan diye kaldaki erkek arkadışınızın bunu sorması çok normal gelmedi bana.
bence bu durum hayat görüşüyle alakalı. ben daha dün bir kız arkadaşıma sevişip sevişmediklerini sordum. çünkü yeri gelmişti, çünkü öyle bi durumdan bahsetmişti. siz öpüşmeyi sormaya tabi ki çekinebilirsiniz. ama konu sahibinin sevgilisi böyle şeyleri normal görüyorsa absürt bir durum değil bence
Yok yaslar kücük degil aslinda, 23. Ama ben genel olarak böyle seylere karsiydim aslinda evlenmeden.
Hassasiyetler olabilir, bu konuda sıkıntı yok. Ama hassasiyetler varken, rahatsızlık duyduğunuz bir davranışı tekrar tekrar hayata geçirmeniz anormal olan. Çocukluk da burada devreye giriyor işte. Aklı başında olgun bir genç kadın hassasiyetlerine uygun davranır. Kendi kararları neyse, yaşam tarzı neyse ona göre hareket eder kimsenin etkisi altında kalmadan. Ama siz hem rahatsızlık duyup hem eyleme devam edince anormal görülüyor.
Sevgiliniz sordugu icin aysede cevap verdigi icin ikiside dengesiz benceDüzenleme:
Lütfen sorduğum soruyla iligli yorum yapin rica ediyorum.... ben konuyu kendimle ilgili acmadim ki... zaten davranislarimin bazen cocukca oldugunun bilincindeyim.....
Kizlar kafama bisey takildi, görüslerinizi merak ediyorum.
Geçen sevgilimle konusurken bi konuya değindim. Dedim ki: "öpüsünce kendimi bazen kötü hissediyorum, sanki yanlis bisey yapiyormusum gibi geliyor, ama sanirim kizlar genel olarak bu konuda biraz hassas" (Yanliz konu bu degil, yorumlariniz biraz sonra yazacagim seye gelsin lütfen).
O da bana demez mi, "bunu sevgili olan herkes yapiyor, ayse de öpüsüyo sevgilisiyle mesela" (ayse pek samimi olmadigimiz ortak arkadasimiz).
Ben şok oldum. Dedim ki "sen nerden biliyosun aysenin öpüstüğünü?"
O da dedi ki "sevgilisinden bahsediyorduk, bana sevgilisini anlatiyodu, bende sordum"
O an pek idrak edemedim olayi, kapandi. Bu meseleyi ona tekrar acicam, ama size sormak istedigim: Bir erkegin bir kiza böyle bir soru sormasi normal mi? Cok itici degil mi? Ben olsam "sapik mi bu yaa, ne bicim sorular soruyo" diye düsünürdüm. Ayrica iki kisinin özel hayati baskalarini ilgilendirmez.
Ne düsünsem bilemedim, böyle bi soru dan diye sorulur mu elaleme, üstelik arada cinsiyet farki varken?
Ayşeyle seninki pek samimi ve laçka geldi, kimse normal arkadaşına öoüştüğünü Söylemez Aralarındaki görüşme Flört gibi .Sizdem tek ricam, dalga gecmeyin lütfen. "Ayse de yapiyor biz de yapabiliriz" gibi bi konu gecmedi zaten aramizda. Bana örnekler verdi, güya kendimi kötü hissetmeyeyim diye, her sevgilinin arasinda yasanan normal seyler gibisinden. Ben sadece ayseye taktigim icin onu yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?