Sevgilimin sorduğu soru

biz bayanlar en samimi arkadaşlarımıza bile çekiniriz sormayı öpüştün mü falan diye kaldaki erkek arkadışınızın bunu sorması çok normal gelmedi bana.
bence bu durum hayat görüşüyle alakalı. ben daha dün bir kız arkadaşıma sevişip sevişmediklerini sordum. çünkü yeri gelmişti, çünkü öyle bi durumdan bahsetmişti. siz öpüşmeyi sormaya tabi ki çekinebilirsiniz. ama konu sahibinin sevgilisi böyle şeyleri normal görüyorsa absürt bir durum değil bence

Ben burdan ayşeyle sevgilisinin ciddi olmadığı kanaatine vardım. Takılıyorlar yani. Sanırım yaşlar da küçük , konu öpüşme olunca. Yaşlar küçükse zaten ciddiyet beklemek anlamsız.

Yaş kaç bu arada?

Tesekkürler, bazi nedenlerden dolayi rahatsizlik duyuyor olabilirsiniz yazmissiniz cocukca davraniyorsun yerine. Beni anlamaya calistiginiz icin tesekkür ederim.

Ayse fatma kac yasinda? 12-13 falan mi? 23 yasindaki insanlarin birbirlerine bu tarz bi soru sorabilecrklerini dusunemiyorum bile. Bu noktada yasinizi yalan soylediginizi dusunuyorum. Yalan degil ve gercekten 23 ve 23 ten buyuk insanlarsaniz gercekten ne sevgiliniz ne de siz normal degilsiniz.

Tesekkürler, bazi nedenlerden dolayi rahatsizlik duyuyor olabilirsiniz yazmissiniz cocukca davraniyorsun yerine. Beni anlamaya calistiginiz icin tesekkür ederim.

Rica ederim. Bu forum birbirimizi anlamak için, becerebildigimiz sürece...
Eger icinde huzursuzluk var ise yapma. Sana huzursuzluk veren seylerden kacmaya calisirsan daha az hata yaparsın.

Yok yaslar kücük degil aslinda, 23. Ama ben genel olarak böyle seylere karsiydim aslinda evlenmeden.

biz bayanlar en samimi arkadaşlarımıza bile çekiniriz sormayı öpüştün mü falan diye kaldaki erkek arkadışınızın bunu sorması çok normal gelmedi bana.

Biz KADINlar da gayet bu tip şeylerin muhabbetini yapabiliyoruz. Çekinilecek şeyler değil. Tabi ki insan önüne gelenle konuşmaz ama arkadaşlar arasında konuşulan şeylerdir bunlar yeri geldiğinde.
Kısacası kişinin karakterine, çevresine, bakış açısına bağlı bu tip şeyler. Genellemeyelim.

Sanirim normal görüyor böyle rahat rahat sorup ayni rahatlikla bana anlatabildigine göre. Ama bana normal gelmiyor.

Yok yaslar kücük degil aslinda, 23. Ama ben genel olarak böyle seylere karsiydim aslinda evlenmeden.

Hassasiyetler olabilir, bu konuda sıkıntı yok. Ama hassasiyetler varken, rahatsızlık duyduğunuz bir davranışı tekrar tekrar hayata geçirmeniz anormal olan. Çocukluk da burada devreye giriyor işte. Aklı başında olgun bir genç kadın hassasiyetlerine uygun davranır. Kendi kararları neyse, yaşam tarzı neyse ona göre hareket eder kimsenin etkisi altında kalmadan. Ama siz hem rahatsızlık duyup hem eyleme devam edince anormal görülüyor.

Tesekkür ederim, bu söylediginizi dikkate alacagim.

Arkadaslar, hepiniz sag olun yorumlariniz icin. Bazi arkadaslar cok yardimci oldu duruma objektif bakabilmem icin.
Ama ayni zamanda cok kirici yorumlar da geldi. Bu yüzden konumun kapanmasini rica ediyorum
Mune

Elbette her zaman pozitif seyler yazacaksiniz diye bisey yok, buraya insanlar elestirilmeyi göze alarak konu aciyor zaten. Ama kirmadan elestirin lütfen....

Sevgiliniz sordugu icin aysede cevap verdigi icin ikiside dengesiz bence

Ayşeyle seninki pek samimi ve laçka geldi, kimse normal arkadaşına öoüştüğünü Söylemez Aralarındaki görüşme Flört gibi .

Valla sevgilinizi pek gözüm tutmadı benim, ona ne kimin kimle öpüştüğünden? Hadi Ayşe bununla cidden konuşsa -hiç sanmıyorum- gitmiş kızın özelini size ifşa etmiş ne kadar güvenilir biri olabilir ki? Sizi de başkasına anlatıyordur benden söylemesi.

Simdi konustum, niye böyle bisey yaptigini sordum. Dini acidan sormus, yasitlarinin bu konuyla ilgili görüsünü merak etmis. Hani sen olsan ne yapardin gibisinden.

Hatasini anladi ama iş işten gecti, su an cok kirgin ve öfkeliyim. O da bana kizdi sen en ufak hatamda benim hakkimda hep kötü mü düsüneceksin diye.
Bilmiyorum ne desem......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…