• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin sordugu sorular iliskimizi bitirdi

balhami

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
204
191
33
merhaba arkadaslar

benim erkek arkadasimla bir sorunum var. Kendisi bana devamli sorular soruyor. Cikmaya basladiktan 3 ay sonra sormaya basladi bu sorulari. Ilk önce masumca basladi, yani kötü seyler düsünmedim.
Ama sonradan hastalik haline geldi sanki. Cok kavga ettik bu yüzden biz. Sordugu sorulardan örnekler vermek istiyorum:

- Sen bu filmi baska kiminle izledin
- Sen buraya baska kiminle geldin
- Sunu bunu sen mi aldin, yoksa hediye mi ettiler
- Benden önce baskasina yemek yaptin mi
- Benden önce baskasinin evinde kaldin mi
- Benden önce baskasiyla uyudun mu

Ve daha ekstrem örnekler:
- Su su erkek arkadasin seni ciplak gördü mü
- Su su erkek arkadasinla da dustayken biseyler yaptin mi
- Gazetede okudum. Seks videosu cikan kiz intihar etmis italyada. Cok korktum. Böyle bisey olmaz degil mi
- Bisey sorucam cok icim aciyor, birgün moral bozacak bi foto ya da video ile karsilasmam degil mi

Ve daha neler neler. Bunlar sadece bir kac örnek. Cig gibi büyüdü sorular zamanla.

Kendisini bu düsüncelere itecek bir sey dahi olmadi iliskimizde. Hic bir hatam Hic bir sadaktsizlik yok. Ben kendisini cok asiri sevdim. 30 yasindaydim, ilk defa böyle asik oldum ve sevdim. Gercekten gelecek isteyerek sevdim. Bu konu disinda baska sorunumuz kavgamiz da olmadi. Hep bunlar iste.
Söz dinlerim, laf dinlerim, o da ayni sekilde kesinlikle hoslanmadigim bisey yapmaz. Bu konu disinda.

Ben kendisine bana bir daha "gecmisle ilgili ya da pis/ igrenc" sorular sormasini istemedigimi ve söz vermesini istedigimi söylemistim. 5 kez söz verip tutmadi. Yazdigim son soruyu 1 saat önce sordu.

Birbirimizi seviyoruz, neden ayrilalim, yapma etme diyor. Icim cok aciyor. Ben bu iliski icin herseyi yaptigimi düsünüyorum. Bu sorular hic son bulmayacak diyorum, sacmalama olur mu öyle sey bitecek elbet benim degismem lazim psikolojik bi sorun oldu bu bende diyor. Hic inanmiyorum.

Ayrilmak istedigimi söyledim. Ama kendisi özür dileyip sadece "masum bir soru" sordugunu söyleyip duruyor. Sevseydin böyle tepki vermezdin diyor. Bu kadar abartma deyince sanki cildiricak gibi oldum.
Kadinlik gururum ezildikce ezildi. Cok sabrettim. Ve sonunda ayrildim kendisinden.

Psikolojik sorun mu bu? Yoksa rahat mi batiyor? Kavga mi ariyor?
Ben anlamadim maalesef...

EDIT: bugüne kadar sadece 2 erkek arkadasim oldu. Bir de kendisi.
Yani daha önce yasadigim seylerden yola cikiyor desem, ben ilklerimin %90ini kendisiyle yasadim ve bunu biliyor.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar

benim erkek arkadasimla bir sorunum var. Kendisi bana devamli sorular soruyor. Cikmaya basladiktan 3 ay sonra sormaya basladi bu sorulari. Ilk önce masumca basladi, yani kötü seyler düsünmedim.
Ama sonradan hastalik haline geldi sanki. Cok kavga ettik bu yüzden biz. Sordugu sorulardan örnekler vermek istiyorum:

- Gazetede okudum. Seks videosu cikan kiz intihar etmis italyada. Cok korktum. Böyle bisey olmaz degil mi
- Bisey sorucam cok icim aciyor, birgün moral bozacak bi foto ya da video ile karsilasmam degil mi

Ve daha neler neler. Bunlar sadece bir kac örnek. Cig gibi büyüdü sorular zamanla.

Kendisini bu düsüncelere itecek bir sey dahi olmadi iliskimizde. Hic bir hatam Hic bir sadaktsizlik yok. Ben kendisini cok asiri sevdim. 30 yasindaydim, ilk defa böyle asik oldum ve sevdim. Gercekten gelecek isteyerek sevdim. Bu konu disinda baska sorunumuz kavgamiz da olmadi. Hep bunlar iste.
Söz dinlerim, laf dinlerim, o da ayni sekilde kesinlikle hoslanmadigim bisey yapmaz. Bu konu disinda.

Ben kendisine bana bir daha "gecmisle ilgili ya da pis/ igrenc" sorular sormasini istemedigimi ve söz vermesini istedigimi söylemistim. 5 kez söz verip tutmadi. Yazdigim son soruyu 1 saat önce sordu.

Birbirimizi seviyoruz, neden ayrilalim, yapma etme diyor. Icim cok aciyor. Ben bu iliski icin herseyi yaptigimi düsünüyorum. Bu sorular hic son bulmayacak diyorum, sacmalama olur mu öyle sey bitecek elbet benim degismem lazim psikolojik bi sorun oldu bu bende diyor. Hic inanmiyorum.

Ayrilmak istedigimi söyledim. Ama kendisi özür dileyip sadece "masum bir soru" sordugunu söyleyip duruyor. Sevseydin böyle tepki vermezdin diyor. Bu kadar abartma deyince sanki cildiricak gibi oldum.
Kadinlik gururum ezildikce ezildi. Cok sabrettim. Ve sonunda ayrildim kendisinden.

Güvensizlik ve kaybetme psikolojisi.

Her erkek merak eder. Daha önce bu yemeği başkasına yaptın mi diye :) bunun gibi bir çok soruyla bende karşılaştım.
Fakat bu aşırıya kaçmış.

Daha önce yaşadığı sorunlardan kaynaklı olabilir.
Bi doktora gitsin.

İyi yapmış sin ayrılmakla. Psikoloji si bozuk geçmişe takılıp kalacak.
Seninde psikolojini bozar bu adam boşver geçmişe takılma önüne bak ;)

• Beğen
Reactions: anu
Hep baskalariyla oldunmu neyaptin meraki iste kendin ne haltlar karistirdiysa baskasinida oyle zannediyor,sana demisya sevseydine boyle yapmazdin diyor sende deseydin sen sevseydin bunlari bana yakistirmazdin deseydin hayal edip baskalariyla yok baskasiyla gittinmi ettinmi, düşünse bunlar huzur bozacagini sormaz sacma sapan seyleri,icindeki kurtla bu adamin hayat zehir olur sna bence olgunlugu yok bu adamin yani ne o oyle iyi duşün tasin canim simdiden bunlarla sana baski yapiyorsa ileriyi düsunemicem

Piskolojik destek alacagim dedi. Bende OKB var diyor ama acikcasi pek inanmiyorum.
Eger öyleyse neden bu sorulari ilk basta sormadi? Ilk bastaki gibi kalacak sandim herseyi,
bir kez olsun sans benim yüzüme güldü sandim.
Mutlu ettigi günlerin acisini misli misli cikardi sorulariyla. Sonra da "abartma" diyor.
Gercekten cildirmamak elde degil... :KK43::KK43:

merhaba arkadaslar

EDIT: bugüne kadar sadece 2 erkek arkadasim oldu. Bir de kendisi.
Yani daha önce yasadigim seylerden yola cikiyor desem, ben ilklerimin %90ini kendisiyle yasadim ve bunu biliyor.

Madem psikolojik bir sorunu olduğunu biliyor da neden tedavi olmak yerine size eziyet etmiş?

Şimdi okudum tedavi olacağım demiş. Ama sizi bu kadar kırdıktan sonra biraz geç kalmış sanırım.

ne olurdu biraz anlayisli olsaydin, erkegini terketmek cözüm mü diyor
oysa bilmiyor neler cektigimi, ona cok kolay geliyor
bazen dalga gectigini düsündügüm bile oldu

canimdan can koptu ayrilinca resmen. bunun disinda baska sorunumuz yoktu
cöpe atti iliskiyi resmen bir de bana gitmek cözüm mü diyor. canimdan can koptu benim :KK61::KK61:

Bu soruların sonu yok belli ki. İyi etmişsiniz. Sizi de sinir hastası yapardı.
Bi de sorduğu saçma sapan sorulara cevap vermediğinizde sizi suçlaması tam bi psikopatlık.

Özelden de yazdım barışma sakin bu adamla normal değil bildiğin paranoyak

Cok icim aciyor, canimdan can gitti sanki ayrilinca. Numarasini silip engelledim.
Bana ulasabilecegi sosyal medya hesabi vs yok cünkü kendi istedi ve hepsini kapattik ikimiz de.
Mail adresini de filtreledim, yazinca okuyamayim direkt silinsin diye.

Benden 6 yas kücük acaba o yüzden kompleks falan mi yapti? Oysa ben onu cok seviyordum :KK61::KK61:

Bu soruların sonu yok belli ki. İyi etmişsiniz. Sizi de sinir hastası yapardı.
Bi de sorduğu saçma sapan sorulara cevap vermediğinizde sizi suçlaması tam bi psikopatlık.

Sinir hastasi olacagim kadar oldum zaten. Gözlerimin alti mosmor oldu, gece 1 olmadan yatan ben artik sabahlara kadar ayaktayim. Icim yaniyor :KK61:

Madem psikolojik bir sorunu olduğunu biliyor da neden tedavi olmak yerine size eziyet etmiş?

Şimdi okudum tedavi olacağım demiş. Ama sizi bu kadar kırdıktan sonra biraz geç kalmış sanırım.

Bana psikolojik rahatsizligim var diyor ama acikcasi inanasim gelmiyor.
Yani yaptigi seyin iliskimize ve bana zarar verdigini biliyor. Neden inatla yapiyor ki, ego tatmini mi yasiyor beni aglatmakla üzmekle anlamiyorum ki. Son söz verdiginde ailesinin üzerine yemin etti. Ama onu bile tutmadi.
Ailene deger vermiyorsun, bana neden veresin ki dedim.
Sacma sapan konusma diyor. Ama hakliyim. Görmüyor. Anlamiyor. Anlamak isine gelmiyor

Bence hic uzulmeyin. Iyi ki ayrildiniz. Bu sorular sorulur mu ya? Yani genel sorular sorulabilir ama bu kadar ayrintiya inmesi cok gereksiz.

Bence hic uzulmeyin. Iyi ki ayrildiniz. Bu sorular sorulur mu ya? Yani genel sorular sorulabilir ama bu kadar ayrintiya inmesi cok gereksiz.

Son sordugu soruyla beynimden vurulmusa döndüm zaten.
"Birgün moral bozucu bi foto ya da videoyla karsilasmam dimi" ne demek ya?
Resmen namusuma serefime alenen laf atmak bu, güvenmemek.
Abartiyor muyum? :KK61:

Son sordugu soruyla beynimden vurulmusa döndüm zaten.
"Birgün moral bozucu bi foto ya da videoyla karsilasmam dimi" ne demek ya?
Resmen namusuma serefime alenen laf atmak bu, güvenmemek.
Abartiyor muyum? :KK61:
Kesinlikle abartmiyorsunuz...

Evlendiginizde iliski yasadiginizda daha once bu sekilde baskasiyla da iliski yasadin mi gibi bi soruyla karsilasacaksiniz. Cok zor bi durum yani

Ben de kendi fikrimi ve size özel olmayacak şekilde yazayım..

Genç kızlar doğru olduğunu zannettikleri irili ufaklı ilişkiler yaşıyorlar ve ayrıldıktan sonra da o yaşadıklarının arkasında duramıyorlar ya.. Bir diğer ilişkide kişiyi kandırma yoluna giriliyor ve çeşitli kılıflar uyduruluyor ya..
Erkekler artık zor güveniyorlar vesselam..

Halbuki birşey yaşıyorsan/yaşadıysan onun arkasında duracaksın. Sana ait bir geçmiş.. Doğrusu ve yanlışıyla..
Karşı taraf öğrenmek ister ise ve sen anlatmak ister isen paylaşılacak birşey..
Yalan söylenmemeli,kandırmamalı,inkar etmemeli.

Size özel yazmadım yanlış anlaşılmasın.
Erkeklerdeki güvensizlik belki de bu sebepten olabilir diye düşünüyorum.
Hoş onlara kim güvensin,bu da başka bir konu..

Yani sevgilinizle naptıysanız öğrenmiş olduk. Sorduğu sorular çok saçma da. Bu tür ilişkilerin bu kadar yaygın olması da ayrı bi olay. Neyse

Back
X