sevgilimin spor ısrarı

Bunu kotu amacla yaptigini dusunmuyorum.insan sporla hasir nesir olunca cevresindekilere hareketler gosteriyor cunku vucudundaki degisimi gordukce karsisindaki insanlarda yapsin istiyor aslinda iyi birsey bu

Önce beslenme uzmanına gittik kan değerleri,yağlanma düzeyi,metabolizma hızıma kadar bakıldı bunlara göre beslenme planı ve detokslar hazırlandı:KK8:
Yemeyi yani neyi neyle nasıl yiyeceğimi orda öğrendim:KK70:
Kardiyo egzersizleri yapıyoruzHoppa

Önce beslenme uzmanına gittik kan değerleri,yağlanma düzeyi,metabolizma hızıma kadar bakıldı bunlara göre beslenme planı ve detokslar hazırlandı:KK8:
Yemeyi yani neyi neyle nasıl yiyeceğimi orda öğrendim:KK70:
Kardiyo egzersizleri yapıyoruzHoppa
baya uğraşmışsın desene:) ama ben işe gidiyorum ayak uyduramam ki

Ben uzun süre fitness yaptım o ara cidden kadınların erkeklerin vücutlarını bakıyordum. Şu şunu yaparsa böyle iyi olur diye geçiriyordum içimden...
Şimdi erkek arkadasim spora gidiyor benim hoşuma gidiyor. Ben gidemiyorum ama arada koşuya falan çıkıyorum evde egzersiz yapıyorum.
Erkek arkadaşıma spora git bence diyen bendim sebebini falan çok sormadı fikir hoşuna gitti ve şu an 1 yılda inanılmaz iyi görünmeye başladı. Vaktim olsa bende spora geri dönmek istiyorum..
İnanın bana çok fark ediyor. Bir keresinde spordan çıkmıştım yanıma bi kadın gelip ne yiyip içiyorsunuz harika görünüyorsunuz falan demişti çok hoşuma gitmişti:)
Kendi sağlığınız için sporu eksik etmeyin :)

Ben olsam beni beğenmediğini düşünürdüm ve soğurdum o adamdan..spor yaparım hafif kendimce ama biri bu şekilde derse ki bu sevgilimse biter benim için ..

sürekli size sevgiliniz hareket gösteriyo yok kalçan sıkılaşsın yok bilmem ne bi kere kavga ettim beğenmiyosun diye o da kızdı beğeniyorum sadece daha iyi olsun diyorum sizcede saçma değil mii
Bence çok saçma olduğun gibi kabul etmesi gerekir seni yani bence seven bi insan sevdiğindeki kusurları görmez

gayet iyi niyetle spor yapmanı istemiş kendi yararını görünce senin de faydalanmanı istemiş ne var bunda bu kadar büyütecek kızlar? her şeyi kendinize dert etmeyin lütfen
ben de spor yapıyorum ve arkdaşlarımı bile darlıyorum yapın diye keşke herkes yapsa

Ben uzun süre fitness yaptım o ara cidden kadınların erkeklerin vücutlarını bakıyordum. Şu şunu yaparsa böyle iyi olur diye geçiriyordum içimden...
Şimdi erkek arkadasim spora gidiyor benim hoşuma gidiyor. Ben gidemiyorum ama arada koşuya falan çıkıyorum evde egzersiz yapıyorum.
Erkek arkadaşıma spora git bence diyen bendim sebebini falan çok sormadı fikir hoşuna gitti ve şu an 1 yılda inanılmaz iyi görünmeye başladı. Vaktim olsa bende spora geri dönmek istiyorum..
İnanın bana çok fark ediyor. Bir keresinde spordan çıkmıştım yanıma bi kadın gelip ne yiyip içiyorsunuz harika görünüyorsunuz falan demişti çok hoşuma gitmişti:)
Kendi sağlığınız için sporu eksik etmeyin :)
evde yapıyosun ya şimdi o kadar etkisi olmuyo dimi

evde yapıyosun ya şimdi o kadar etkisi olmuyo dimi
Ne yazık ki evet..spor salonunda hoca ile çalışmak gibi değil evde çalışmak..
Eski ölçülerim 86_62-94 iken şimdi 5 6 cm daha fazlayım. 5 kilo aldım ama kas dokusu gittikçe yağ tabi daha fazla görünüyor.. Bi de Türk kadını olunca hepsi popoya yol aldı

Ne yazık ki evet..spor salonunda hoca ile çalışmak gibi değil evde çalışmak..
Eski ölçülerim 86_62-94 iken şimdi 5 6 cm daha fazlayım. 5 kilo aldım ama kas dokusu gittikçe yağ tabi daha fazla görünüyor.. Bi de Türk kadını olunca hepsi popoya yol aldı
ahaha ama yine bi sporcu havası vardır hem niye spor salonuna gitmiyosun ki

Boyum uzun olmasa inan hiç öyle hava kalmadı. Yüksek lisans için tüm gün çalışıyorum ingilizce kursu falan hiç vakit yok anlayacagin
benim boyumda kısa düşün durumumu neyse eğitim bittiğin de devam edersin sende bi sakatlanma kalıcı bi sorun yokmuş sonuçta iyi tarafından bak

Back
X