Birbirimizd
Birbirimizden eminiz. 4 senedir beraberiz 2 sene üniversitede aynı şehirdeydik, mezun olduk ailelerimizin yanına döndük. Çok sevdik çok bağlandık ve ciddi anlamda karşılıklı olarak evlilik düşünüp planlar yapıyoruz. Üniversite okurken de birbirimizin parasından haberimiz vardı. Yeri geldi parası olmadı ben ödedim, yeri geldi o.. Ben kendi hayatımdan fedakarlık ediyorum 1 dönem ücretli öğretmenlik yaptım 4 5 ay ailemden para almadan kendi kendime gecindim ve kenara aldığım toplam paranın yarısını altın yapıp attım. Hayatımda ilk kez para kazandım ben de gezip tozup kendime kıyafetler almayı bilirdim yapmadım. Borçla evlenmek istemiyorum evet kimseden de beklentim yok bu konuda. Ben bu kadar indirim kovalarken, sevmediğim halde ucuz diye cafelerde çay içerken, erkek arkadaşımın araba diye tutturmasi ve bizim evliliğimizi riske atmasını normal karsilayamiyorum. Bu ilişkide fedakarlıkları maddi anlamda sadece sevgilim yapmıyor. sinirleneceksiniz bdlanan bir öğretmenim, çalışmıyorum. Fakat seneye ben de çalışacağım, para biriktirecegim ve en az onun kadar katkı sağlayacağım bu masraflara. Hatta belki atanacagim daha fazla katkım olacak. Ben böyle düşünürken onun araba istemesi çok yanlış geliyor, lüks geliyor, gereksiz geliyor ve istemedigimi ona belirtiyorum. Bunda bu kadar yanlış olacak ne var anlayamıyorum.