yanlış anladınız sanırım beni neden hayatından çıkarsın? Kızın yaptığını onaylar gibi bir halim mi var?Size hak vermiştim ta ki özel ders verdiği öğrencinin babasıyla ilgili yaptığınız imayi duyana kadar. Aslında ima da değil direkt erkek arkadaşınıza demissiniz ki nasıl evli adamla beraber olur... Ben erkek arkadaşınız yerine olsam hem kızı hem de sizi hayatimdan cikarirdim. Kız bencil güvenilmez biri sizse...
zaten elimde hiç bir kanıt yokken bir şey söylesem haklının yanında olur sırf sevgilisiyim diye o kızla arkadaşlığını asla bitirmez. bu düşünce benim de aklımda o yüzden üzülüyorum ya zatenKadınların hislerinde yanıldıklarını pek görmedim. Demekki bir negatif elektrik var. Tamam arkadaşlar ama neden devamlı sizin evde anlamak zor. Sevgiliniz de sanki (atıyorum) siz ondan bu sebeple ayrılsanız bile yine de arkadaşından taraf olacak gibime geliyor. Tamam arkadaştır sevsin de bu kadarı fazla ve insana başka şey düşündürtür.
Kızın öyle bir şey yaptığını bilmiyorsunuz. Siz sadece iftira atiyorsunuz. Doğruluğu bile belli değil. Belki eşinin de haberi var ve öğrenciye yardım amaçlı yapıyorlar bunu. Zaten özel ders veriyormus. Aylık bin lira özel ders parası bile olabilir. Geriye kira için de yardım ediyorlardir.yanlış anladınız sanırım beni neden hayatından çıkarsın? Kızın yaptığını onaylar gibi bir halim mi var?
Normal reğil bence bu arkadaşlık ilişkisi haa normalse de bana göre değil ben sevgilimin koz arkadaşıyla böyle bir ilişkisi olsa sürrüremezdim ayrılırdım net. Neden en güzel yıllarımı saatlerimi bu çarpık arkadaşlıktakı paranoyalarla geçireyim ki bence hiç gerek yok.
Hayır bilmediğiniz bir konuda yorum yapıyorsunuz hanımefendi. hemen durumu açıklayayım. eski özel ders verdiği öğrencinin babası bu adam o vasıtayla tanışıyorlar. Bana bu olayı kızın kendisi anlattı. adam karşılığında ayda bir kez kızı yemeğe çıkartıyormuş tek beklentisi buymuş kıza aşık olmuş. insanları sıkmamak adına detay vermedim ancak yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına durumu açıklıyorum. Asla hemcinsime iftira atmam. Zaten kızı sevmeme sebebim bu olay değil sadece kafam karıştı ve daha fazlasını yaşadıklarını düşündüm hepsi bu..Kızın öyle bir şey yaptığını bilmiyorsunuz. Siz sadece iftira atiyorsunuz. Doğruluğu bile belli değil. Belki eşinin de haberi var ve öğrenciye yardım amaçlı yapıyorlar bunu. Zaten özel ders veriyormus. Aylık bin lira özel ders parası bile olabilir. Geriye kira için de yardım ediyorlardir.
Gözümle görmediğim herhangi bir durum hakkında konuşmadım sadece hislerimden bahsediyorum. Bu durum da beni üzüyor ve sizden yardım istedim ültimatom vermenin yanlış olduğunu zaten biliyorum az kalsın bu sebepten ilişkime zarar veriyordum.. Bu konuyu aşmak adına zaten sizlerden yardım istedim. Üzgünüm ama insanlar her zaman duygularına hakim olamıyor..Gözünüzle görmeden neden iftira atıyorsunuz?
Beraber yaşadıkları dönem dahi olmuş sevgili olmamışlar ve/veya yazmadığınıza göre beraber olmamışlar. Olacağı varsa o zaman olurdu.
Kıza gıcık olabilirsiniz içinizden gelen hislerle ama ne sevgilinize böyle ultimatom verebilirsiniz ne de gözünüzle görmediğiniz şeyleri çok emin gibi konuşabilirsiniz.
Katılabileceğim tek nokta kızın sürekli sizinle beraber vakit geçirmesi. Burada da sınırı erkek arkadaşın koyması gerekiyor. Bütün suç kızda değil yani.
Daha dün öğrendim demissiniz de... Gelip size demesi de garip geldi bana. İyi niyetli demek ki... İnsan niye böyle bir şeyi bir ay önce tanıştığı birine söyler ki...Hayır bilmediğiniz bir konuda yorum yapıyorsunuz hanımefendi. hemen durumu açıklayayım. eski özel ders verdiği öğrencinin babası bu adam o vasıtayla tanışıyorlar. Bana bu olayı kızın kendisi anlattı. adam karşılığında ayda bir kez kızı yemeğe çıkartıyormuş tek beklentisi buymuş kıza aşık olmuş. insanları sıkmamak adına detay vermedim ancak yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına durumu açıklıyorum. Asla hemcinsime iftira atmam. Zaten kızı sevmeme sebebim bu olay değil sadece kafam karıştı ve daha fazlasını yaşadıklarını düşündüm hepsi bu..
haklısınız zaten herhangi bir müdahalede bulunmuyorum. Sadece bu saçma düşüncelerden kurtulmak istiyorum. Sürekli çevremde olmasa dediğiniz gibi daha kolay olabilir. Yorumunuz için teşekkürler.Tanışmadan önce bile kıskançlık yapmışsınız. Sevgilinize bu konuda müdahale etmeye hakkınız yok bence.
Ama kızın evinizden çıkmaması gerçekten rahatsız edici. Ben olsam ben de sinir olurum, "ne bu böyle her gün burada, nüfusumuza alalım bari" derdim. Bu konuda mesafe koyarsanız sorunu çözebilirsiniz.
Sevgilinizle tartışmanız bir işe yaramaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?