Arkadaş olabilirler tabi ama 5/6 ay aynı evde ev arkadaşlığı yapmak nedir aynı banyoyu aynı lavoboyu aynı evi insan ya ailesiyle ya eşiyle paylaşır bunun dışında ki bana göre çarpık. Zaten belirtim normalsede bana göre değil. Sizin hayat tarzınıza normal gelen herkese normal gelecek diye birşey yokBir kadınla erkeğin arkadaş olmasının neresi çarpık ya?
haftasonu için sevgilimin arkadaş grubuyla ufak bi tatile gittik. Kız orada alkol alınca bahsetti..Daha dün öğrendim demissiniz de... Gelip size demesi de garip geldi bana. İyi niyetli demek ki... İnsan niye böyle bir şeyi bir ay önce tanıştığı birine söyler ki...
Üniversitede bir sürü insan ev arkadaşı bulup yaşıyor mecbur. Hatta 3-5 kısi kalan bile var. Herhalde erkek kız ev arkadaşı olamaz demek istediniz çarpıklık oradaArkadaş olabilirler tabi ama 5/6 ay aynı evde ev arkadaşlığı yapmak nedir aynı banyoyu aynı lavoboyu aynı evi insan ya ailesiyle ya eşiyle paylaşır bunun dışında ki bana göre çarpık. Zaten belirtim normalsede bana göre değil. Sizin hayat tarzınıza normal gelen herkese normal gelecek diye birşey yok
benim de yıllardır görüştüğüm yakın erkek arkadaşlarım var o da gayet anlayışla karşılıyor ama kız bununla sevgilisi için arkadaşlığını bitirmişti şimdi ise hiç bir şey olmamış gibi yakın olmaları beni düşündürüyor yoksa tabii ki arkadaşı olacak o konuda bir sorunum yok..Seni alt tarafı 6 aydır tanıyor kız kim bilir kaç yıllık arkadaşı tabi ondan taraf olacak bana tuhaf gelmedi. Yine de her akşam gelmesi çok absürt. Madem o da sizle yaşayacak bari kira vermesin
benim de yıllardır görüştüğüm yakın erkek arkadaşlarım var o da gayet anlayışla karşılıyor ama kız bununla sevgilisi için arkadaşlığını bitirmişti şimdi ise hiç bir şey olmamış gibi yakın olmaları beni düşündürüyor yoksa tabii ki arkadaşı olacak o konuda bir sorunum yok..
o kadar haklısınız ki okuyunca içimden ağlamak geldi. Keşke dediğiniz kadar kolay olsa gitmek. Başka hiç bir sorun yok beraberken çok mutluyum onunla. Rest çekemem bu çok egolu bir davranış olur bana yakışmaz. Bir kere denedim zaten yapamadım. Sadece kendi görmesini istiyorum o kızın aslında onun arkadaşı olmadığını, onu duygusal boşluktayken kullandığını. Benim için de çok zor bir durum..Sevgilisi icin en yakin erkek arkadasindan vazgeçen bi mala inanip guvenip tekrar barisan sevgilinize ben olsam sinir olurdum. Biri benle küserse o an biter. Ölse cenazesine gitmem. Cocuk muyuz sevgilim var kuselim, sevgilim gitti barisalim. Ayni seyi senin sevgilin yapamio farkinda misin. Kiz kendi sevgilisi icin bir kalemde silio onu, ama beyimiz senin icin silemiyo. Nasi bi zaafi varsa artik içinde en ufak artistlik kalmamis o kıza karsi. Ben olsam ya o ya ben der giderim evden.
ne güzel bir denge kurmuşsunuz keşke ben de başarabilsem mutluluklar dilerim..ınsanlar bırseyın ortasında normalınde durmayı neden bılemezler anlamam
arkadas olabılırler benım esımınde 20 yıllık arkadası var
ben yokken onlar vardı ben portakalda vıtamınken onlar arkadastı
ama allah var tugba her zaman bana daha cok arkadas oldu evlendıgımız gun ben artık kız tarafıyım dedı esımden cok benle muhattap
sımdı bu kız gozunuzun ıcıne baka baka ozellıkle sızı kıskandırmaya calısıyorsa kıskanmanıza sebep olacak sekılde davranıyorsa o zaten arkadaslık degıldır bundan emın olun
bır normal dursun duzgun duzgun arkadaslık yapacaksa yapsın
sız dayanamıyorsanız bu adamla bırlıkte olmak zorunda da degılsınız
elimde somut bir kanıt yokken onun hayatına müdahale edemem ki. ama rahatsızlığımı ciddi ciddi konuşacağım az kaldıBilmem kaç ay aynı evde yaşamışlar bir kadın ve erkek aynı banyoyu aynı lavaboyu aynı mutfağı falan kullanmislar ,bilemeyiz ama belki de olmuştur aralarında birşey sonuçta insan yaşadığı evde rahat olmak ister,e onlarda gayet rahat giyinip takılınca ister istemez bir çekim olmuş olabilir diye düşündüm ve bu kadar yakınlığı hiç tasvip etmem şahsen ilişkimde de böyle bir durum olsa bu derece yakınlık hiç haz etmez kendimi de gerim gerim germeye tenezzül etmezdim sanırım.siz cekin resti mesafe koysun o kızla arasına sevgiliniz ,tamamen kopsun demiyorum. İstediği kadar yakın arkadaş olsunlar had hudud bilsinler biraz.sevgilinizde sizin bu derece rahatsız olduğunuzu bilip nasıl hala bu kadar yakın anlayamadim.benim sevdiğim,aynı evi paylaştığım kadın rahatsızlık duyuyorsa e bende biraz mesafe koyuyum demez mi hayret yani. Düşüne düşüne psikolojinizi bozarsiniz bence,çekilmez böyle en güzeli arasına mesafe koyması için açık açık, ciddi ciddi konusun derim.ha baktınız yine duzelmiyor bu böyle rahatsız edici derece de gidiyor o zaman eşin değil sonuçta boşanma derdin olsun,yol ver gitsin seni seven saygıda gösterir
o kadar haklısınız ki okuyunca içimden ağlamak geldi. Keşke dediğiniz kadar kolay olsa gitmek. Başka hiç bir sorun yok beraberken çok mutluyum onunla. Rest çekemem bu çok egolu bir davranış olur bana yakışmaz. Bir kere denedim zaten yapamadım. Sadece kendi görmesini istiyorum o kızın aslında onun arkadaşı olmadığını, onu duygusal boşluktayken kullandığını. Benim için de çok zor bir durum..
Cevremde ogrenci okutan,burs veren,barinma ve giyim imkani saglayan pek cok evli kadin ve evli erkek var. Gozunuzle gormediginiz bir seyi nasil anlatabiliyorsunuz ki erkek arkadasiniza? Dupeduz iftira yani. Cok ayip. Kesinlikle erkek arkadasinizin yerinde olsam sizinle yollari ayiririm.yanlış anladınız sanırım beni neden hayatından çıkarsın? Kızın yaptığını onaylar gibi bir halim mi var?
Kadinlar hislerinde pek yanilmaz kaldiki her aksam sizde olmasi ne sacma siz sevgilisnz size saygisi hicmi yok ne kadar ayip.Merhaba arkadaşlar,
23 yaşındayım. Sevgilimle gayet iyi giden bir ilişkimiz var, yaklaşık 6 aydır beraberiz ve birlikte yaşıyoruz. Sevgilimin bir kız arkadaşı var açıkçası şu an benim için büyük problem yaratıyor. Bu kız ile sevgilim biz beraber olmadan bir kaç ay önce küsmüşlerdi. Sebep ise kızın sevgilisinin bu arkadaşlığa izin vermemesi. Çünkü eskiden inanılmaz yakınlarmış, hatta bir dönem ev arkadaşlığı yapmışlar 5 6 ay kadar, sonra kız kendi evine çıkmış. Yıllardır yakın arkadaşlar yani. Küs oldukları dönemde sevgilim çok üzülmüştü bahsettikleri yakınlık beni zaten inanılmaz rahatsız ediyordu ama konuşmadıkları için içim rahattı. Ancak bundan 2 ay önce kız sevgilisinden ayrılınca gelip sevgilimden özür diledi. Büyük bir hata yaptığını , tamamen yanlış anlaşılma olduğunu falan söylemiş, sevgilim de inanmış ve barıştılar. Ben çok sorun çıkardım, hatta işi evi terketmeye kadar götürdüm. Ama sevgilim inat etti biz yakın arkadaşız dostuz ve sen buna karışamazsın dedi. Ben senin hayatına ve arkadaşlarına müdahale etmiyorsam senin de buna hakkın yok dedi. Ve geri vites yapması gereken kişi ben oldum, taviz vererek buna göz yumdum arkadaşlar. Sevgilimle aramı düzelttikten sonra, benden o kızla tanışmamı istedi. Zor da olsa kabul ettim, bir şans verebilirim diye düşündüm.
Neyse 1 ay önce kızla tanıştım. Şu an evimizden çıkmıyor neredeyse her akşam bizde. Sevgilisinden de ayrılmış zaten, duygusal boşlukta sürekli birileriyle flört halinde ama çok mutsuz. Hatta özel ders verdiği öğrencisinin babası olan evli bir erkek ,ev kirasını ödeyip ayda 1000 tl burs veriyormuş buna, daha dün öğrendim ve kesinlikle karşılıksız olduğunu düşünmüyorum. Nasıl böyle bir şey yapabilir çok ayıp çok yanlış dediğimde; sevgilim o kız öyle biri değil bir şey yaşamıyor adamla saçmalama falan dedi. Yani kız ne yaparsa yapsın sevgilimin gözünde adeta bir melek. Sevgilimin başka yakın kız arkadaşları da var hepsini tanırım iyi geçinirim ama bu kızda bir şey var dayanamıyorum varlığı bile beni huzursuz ediyor. Gerçekten çok denedim. Kıza saygı duymayı, sevmeyi, arkadaş olmayı ama yapamıyorum sanki geçmişte bir an için bile olsa bir şey yaşamışlar gibi bir his var içimde. Belki de kafamda kuruyorum yanlış bir düşünce, ama kafamdan atamıyorum ve kız sürekli evimizde. Her hareketi bana batıyor sanki sohbet ederken sevgilimin gözünün içine bakıyor. Geçmişte ikisi de bekar oldukları dönemde hep birbirlerine destek olmuşlar, sevgilim onun için o kadar çok şey yapmış ki bunları düşündükçe canım acıyor. Geçen gün sevgilime bunlardan bahsettim. Yapamıyorum çok denedim olmuyor sevmiyorum o kızı dedim. Olur mu öyle şey hayatım o seni çok seviyor diyor başka bir şey demiyor.
Artık dayanamıyorum. O kadar duygularıma yenik düşüyorum ki aralarını bozmayı bile düşündüm. Fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar, daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Ne kanıtı ne müdahale edememesi arkadasim,istersen kıza benim elimde somut bir kanıt falan yok, gel sen al benim sevgilimi elimden diyin:) sonuçta ilişkin var ve rahatsız oldugun bir durum var ortada sen ne kanıtı falan arıyorsun ki anlayamadim.sevgilin az saf gibi geldi bana o göremiyor iste sende o gormuyorsa mesafe bari koyması için açıkça konuş yani ki yerini bilsin.ha seni kesinlikle takmazsa aynı devam ederse lütfen kendine bu kötülüğü yapıp devam etme bu adamla gençliğine yazık paranoyak olursunelimde somut bir kanıt yokken onun hayatına müdahale edemem ki. ama rahatsızlığımı ciddi ciddi konuşacağım az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?