Peki bu durumu erkek arkadaşınızla paylaştınız mı?Birde kız ne gibi şeyler yapıyor ki belki de sadece arkadaşıdır konuyu biraz daha açsanız
:1shok:vallahi ben gıcığım öyle erkeğin yakın bayan arkadaşlıklarına,eşimin vardı öyle bayan arkadaşları bak dedim bunlardan arkadaş olmaz ateşle barut misali falan filan ,hep itiraz etmişti bana ama yıllar sonra çok güvendiği bir bayan arkadaşı benim kuyumu kazdı bunu kendide öğrenince bana hak verdi ama inan ben çok yıpratıldım,sana tavsiyem izin verme bu derece yakın arkadaşlıklara, arkadaşa ihtiyacı varsa sen yetersin ona...
ha buarada,sevgilin zaten tercihini yapmış senle beraber demekki o bayanla duygusal bişisi yok ama o bayanın sevgiline karşı duyguları var mı???? işte bu önemli canım ben eşiminden son derece emindim ,fakat tahminlerimde yanılmamışım o arkadaşı eşime gizliden bişiler beslemiş ki benle çok uğraştı mutsuz etmeye çalıştı yaaaaasositososito
İyi de kızın suçu ne ki kavga edeceksiniz?
Erkek arkadaşınız samimiyetin sınırını bilmiyorsa başka bir kızla sizin göremeyeceğiniz zamanlarda samimi olur..:1closedeyes:
Hiç bir şey tek taraflı olmaz bence..
bayan kesınlıkle sevgılıme karsı duygu besliyoo bunu bılıorm ama erkek arkadasım bunun farkında deıılll sen hıc kavga etmeyı dusunmedın mı bole bı olayda?_
İyi de kızın suçu ne ki kavga edeceksiniz?
Erkek arkadaşınız samimiyetin sınırını bilmiyorsa başka bir kızla sizin göremeyeceğiniz zamanlarda samimi olur..:1closedeyes:
Hiç bir şey tek taraflı olmaz bence..
Laleciğime sonuna kadar katılıyorum. Neden hep bayanlar suçlanırki. Eğer bir sınır konacaksa karşılıklı konulur. Erkek arkadaşınızın bu konuda hiçmi suçu yok sizce?
sevgilisi olan bir erkekle halaaa samimi arkadaşlık kurmaya devam eden bir bayan ne kadar masum olabilir ki......ben bunu yaşadım gördüm ve bir bayanın ne kadar küçüldüğünü bizzat yaşadım:jeyyar:
her an kızla saç saça girebilirim sizlerin tavsiyesi ne olurr yardıma ıhtıyacım varr:S
eğer bir bayan belli bir yaşa gelip halaa evlenemedim diye yakınırken ,neden benim sevgilim yok diye söylenirken sağda solda,gelipte sizin eşinizle yada sevgilinizle çok samimi hatta sizin söylediğiniz gibi sevgilisindeden bile dahada samimi olabiliyosa,o bayanın bir bayan arkadaşı bile yokken derdini paylaşacağı neden bir erkek dert ortağı oluyo acabaa?......acaba burda AV kim ?.....AVCI kim?.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?