eğer bir bayan belli bir yaşa gelip halaa evlenemedim diye yakınırken ,neden benim sevgilim yok diye söylenirken sağda solda,gelipte sizin eşinizle yada sevgilinizle çok samimi hatta sizin söylediğiniz gibi sevgilisindeden bile dahada samimi olabiliyosa,o bayanın bir bayan arkadaşı bile yokken derdini paylaşacağı neden bir erkek dert ortağı oluyo acabaa?......acaba burda AV kim ?.....AVCI kim?.....
Av,avcı??
Çok yanlış tabirler bana göre..
Allahım herkese akıl vermiş,beyin vermiş..
Adam kullanmasını bilmiyorsa,arkadaş ve sevgili ayrımını yapamıyorsa güle güle derim ben o adama..
Samimiyet karşılıklı bir olaydır arkadaşım..
Kız arkadaş,sizin düşündüğünüz gibi erkeğe farklı bir amaçla yanaşıyorsa erkek bu duruma sessiz kalıp kızı koluna takıp geziyorsa bu sadece kızın suçu mudur size göre?
sizin gibi bu tarz olayları deneyim etmemiş biri olsam elbette yazılanlar banada ters gelirdi bu konuda size bişi diyemem ama inanın öyle yaşantılar var ki bu dünyada ne kadar pozitif düşünürseniz düşünün ,ne kadar erkekler daima haksızdır deyip hemcinslerimizi savunalım öyle anlar geliyor ki o DANKKKK sesi kafanızda patlayı veriyor.Ben demiyorum ki erkekler masumdur , asla,fakat yaşanan bazı olaylarda malesef ki hemcinslerimiz fazlasıyla hatalı ,benim olayımda bu böyleydi....
Ben arkadaşımıza demedim ki kızı git döv et diye,ben birebir olayı yaşamama rağmen sesimi çıkarmadım sadece güldüm geçtim, böylesi bayanlara ben sadece gülerim onlara söylenecek tek bir kelimem olmaza.s
gercekten çok şanslısın bu konuda ,ben malesef ki sınıf arkadaşıma bile selam veremedim eşimin kıskançlıkları yüzünden buna karşılıkta bu tarz bir olayı yaşamak bana çok ağır geldi,kimin olsa ağırına giderdi.Eşim hatasını yıllar sonra o bayan arkadaşının duygusal söylevleri üzerine anladı ama ben çok yıpranmıştım be güzelimŞöyle anlatayım..
Eşimin bir tek kız arkadaşı bile yok.. Mesleği gereği zaten sadece erkeklerle çalışıyor..
Ama benim 2 tane sıkı erkek dostum var..
15 yıldan fazla beraberiz..
Önce onlar evlendi sonra ben..
Her sıkıntımızda hala beraberiz..
Bekarlığımızdaki gibi tensel temasımız ya da şımarıklığımız yok tabii şu anda.. Ki biz çok abartılı samimiydik..
Ancak onların hayatında eşlerinin bilmediği sıkıntıları bilirim ben..
Pekii bu adamlar bana anlatmasalar,dertleşmek için çağırmasalar nereden haberim olacak?Bu dertleşmelerden eşlerin de haberi var..Çünkü yanlış bir iş yapmıyoruz biz...Hemcinsimin ayıpladığı bir derdimi onlara rahatça açarım ben..
Ne kadını savunuyorum ne de erkeği..Herkes yerini bilecek,ona göre yaşayacak.. Sevdiğini üzmek istemiyorsa hareketlerine çeki düzen verecek..
Neden bu kadar hırçın ve sürekli kavgaya dönük bir insansınız anlamış değilim
Ne gerek var..erkek arkadaşınızla konuşup halledebilirsiniz
Sonuçta o mesafesini koyduktan sonra karşı tarafın uzaklaşacağına eminim
Eğer bu bir sorunsa sizin çözmeniz gereken bir sorun değil
Erkek arkadaşınız çözmeli.
İyi de kızın suçu ne ki kavga edeceksiniz?
Erkek arkadaşınız samimiyetin sınırını bilmiyorsa başka bir kızla sizin göremeyeceğiniz zamanlarda samimi olur..:1closedeyes:
Hiç bir şey tek taraflı olmaz bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?