Sevgilimin yaptığı hareket şiddet ?

Kafama vurdu ilk önce
İlk başta vurur gibi oldu demişsiniz mesajlardan sonra serte döndü o vuruş, hiç inanmadım bu sert vurdu lafınıza.
Kapiyi açarsanız sizi müdahale eder tabi, nasıl saçma ve tehlikeli bir şey yaptığınızın farkında değilsiniz sanırım. Ben olsam ilk müsait yerde de indirirdim sizi arabadan.

Sevgilisine sinirlenen genç kız seyir halindeki araçtan kendisini atmaya kalktı. Çevredekilerin korku dolu bakışlarına aldırış etmeyen gençler araç içersinde tartışmaya devam etti. O korku dolu anlar şimdi haberimizde.

sert gibi vurdu. Neyseki arkadaşım değilsin

İlk başta vurur gibi oldu demişsiniz mesajlardan sonra serte döndü o vuruş, hiç inanmadım bu sert vurdu lafınıza.
Kapiyi açarsanız sizi müdahale eder tabi, nasıl saçma ve tehlikeli bir şey yaptığınızın farkında değilsiniz sanırım. Ben olsam ilk müsait yerde de indirirdim sizi arabadan.
Sert gibi vurur gibi oldu işte anlamadım o an ne olduğunu

Öncelikle yaşın küçük sandım ama 28 görünüyor burada.
Bu yaşta bu kadar saçmalığı nasıl yapıyorsunuz?
Dizi mi çekiyorsunuz, nerenin draması bu?
Hareket eden arabadan düşünce ölürsünüz. Ölmeseniz boynunuz kırılsa felç kalırsınız. Bu ne demek biliyor musunuz?
O b*ktan kavga için hayatınızın son 30-40 yılını yatağa bağlı geçirebilirdiniz. Değer mi ya?
Yere batsın aşkı da kavgası da, aşk için ölünmez, hiçbir şey de yapılmaz. Başlayacağım arabesk romantizminize.
Derhal aklınızı başınıza alın. Geçinemiyorsanız ayrılın, canınıza mal olmadan.
Hala bana vurdu ühüü diye konu açıyorsunuz.
Atlamayacaktım diyorsunuz, açılan kapıdan atlamasanız da düşersiniz en ufak denge kaybında.

Hareket halindeki aracın kapısını açmanın bir kaç neden dışında hiç bir bahanesi olamaz. Yaptığınız bu hareket kazaya neden olabilirdi. Dikkat çekmeye çalıştığınız çok açık. Ama çok yanlış bir hareket.

Sert gibi vurur gibi oldu işte anlamadım o an ne olduğunu
Seyir halindeki arabanın kapısını açarsanız, araba kullanan kişi müdahale için bir şeyler yapar. Panikle ne yaptığını bilememiş olabilir. Bu konu bana şiddet uyguladı konusu değil yani, kendinize böyle bir malzeme bulamazsınız yaptığınız saçmalık sonrası.

Herkes neden kapıyı açmadan önce mi vurdu yoksa sonra mı vurdu diye soruyor.
Şahsen arabayı kullanırken yanımdaki kişi şımarıklık yapıp kapıyı açsa kadın erkek fark etmez ben daha beterini yapardım. Resmen başkalarının can güvenliğini tehlikeye atmış. Birde üstüne bana vurdu diye konu açıyor. Nasıl bir ego

merhaba lütfen yardımcı olur musunuz dün sevgilimle arabada tartışıyorduk bende sinirimden arabanın kapııısnı açtım kapadım o da kendimi atıcam zannetti tabiki böyle bi şey yapmayacaktım çok sinirlendim açtım kapadım sert bi şekilde neyse o da o refleksle kafama vurur gibi oldu kolumdan tuttu çekti napıyorsun sen dedi kendimi atacaksın dedi araba sürüyorum dedi bende bana vurdun resmen dedim seni korudum dedi öyle bi hareket yapmasan yapmazdım dedi aklımı aldın dedi şu an konuşmuyorum kendisiyle sizce ne yapmalıyım özür diledi seni korumak için refleksle yaptım dedi
Araç kullanırken kapı aç kapa yapmak nedir ? Hakkı adam. Adamın başını belaya sokacaksınız 😳

Back
X