- 23 Eylül 2023
- 3.532
- 21.733
- 228
- Konu Sahibi beyzaaaa123
Ben sinirimden açıp kapadım kapıyı ve ben açarken kafama sert bi şekilde vurdu
İnşallah bu rezil olay show tv akşam haberlerine çıkar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sinirimden açıp kapadım kapıyı ve ben açarken kafama sert bi şekilde vurdu
İlk başta vurur gibi oldu demişsiniz mesajlardan sonra serte döndü o vuruş, hiç inanmadım bu sert vurdu lafınıza.Kafama vurdu ilk önce
Trafik sizin oyun alanınız değil; bir konu hakkında tartışacaksanız; bunu trafikte seyir halinde değilken yapabilirsiniz.Ben sinirimden açıp kapadım kapıyı ve ben açarken kafama sert bi şekilde vurdu
sert gibi vurdu. Neyseki arkadaşım değilsinHani gibiydi?
Yani gerçekten çok komik ve sinir edici davranmışsın. Ben bu olayı görsem çok gülerdim. Ama bir arkadaşın olsam bu olayı öğrensem asla yüzüne bakmazdım.
sert gibi vurdu. Neyseki arkadaşım değilsin
Sert gibi vurur gibi oldu işte anlamadım o an ne olduğunuİlk başta vurur gibi oldu demişsiniz mesajlardan sonra serte döndü o vuruş, hiç inanmadım bu sert vurdu lafınıza.
Kapiyi açarsanız sizi müdahale eder tabi, nasıl saçma ve tehlikeli bir şey yaptığınızın farkında değilsiniz sanırım. Ben olsam ilk müsait yerde de indirirdim sizi arabadan.
Vurur gibi oldu'dan sert bir şekilde vurdu'ya evrildi olay. Bıraksaymış da açıp atsaymışsınız kendinizi bari, öyle yaranırmışKafama vurdu sert bi şekilde
Öncelikle yaşın küçük sandım ama 28 görünüyor burada.
Seyir halindeki arabanın kapısını açarsanız, araba kullanan kişi müdahale için bir şeyler yapar. Panikle ne yaptığını bilememiş olabilir. Bu konu bana şiddet uyguladı konusu değil yani, kendinize böyle bir malzeme bulamazsınız yaptığınız saçmalık sonrası.Sert gibi vurur gibi oldu işte anlamadım o an ne olduğunu
Acmissinız işte kendinizi atacagindan korkup refleksle öyle denk gelmiştir ne yapacağını bilememistir . bazen yolda yürürken bile araba geliyor diye eşimi itiyorum kızıyor bana .Açarken
Darp raporu almalıymış hemen hata etmişHm demek siz kendinizi atmaya yeltenirken kolunuzdan tutup çekti. Vay şerro vay
Açarken
Araç kullanırken kapı aç kapa yapmak nedir ? Hakkı adam. Adamın başını belaya sokacaksınızmerhaba lütfen yardımcı olur musunuz dün sevgilimle arabada tartışıyorduk bende sinirimden arabanın kapııısnı açtım kapadım o da kendimi atıcam zannetti tabiki böyle bi şey yapmayacaktım çok sinirlendim açtım kapadım sert bi şekilde neyse o da o refleksle kafama vurur gibi oldu kolumdan tuttu çekti napıyorsun sen dedi kendimi atacaksın dedi araba sürüyorum dedi bende bana vurdun resmen dedim seni korudum dedi öyle bi hareket yapmasan yapmazdım dedi aklımı aldın dedi şu an konuşmuyorum kendisiyle sizce ne yapmalıyım özür diledi seni korumak için refleksle yaptım dedi