- 29 Ocak 2024
- 880
- 39
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
-
İnşallah değişmek istiyorum artıkNikinin hakkını dibine kadar veriyorsunbunu demesem olmazdı
Bu arada dediklerine harfiyen katılıyorum…
konu sahibiMenekse2000 değişmenin tam yaşı tam vakti hadi inşallah
Yine de muhafaza Allah kimseyi öyle imtihan etmesinSürekli wp örneğini veriyorsun… aklına başka uygulama gelmiyor mu? wp nedir ki… neler neler görüyoruz okuyoruz burda
Ya ayrılacak gibi de durmuyor çok şükür olsa hareketlerine de yansır ama çekingen böyle hiç düşünmüyor demiyor aylardır beraberiz iyi kötü bu kız hep yanımda oldu neden saklayayim ki neden gözükmek istemeyeyim yanımda gozukmeyi en çok o hakkediyor diye gururla durması lazımdı ama işteAyrılın yoksa o ayrılacak
Evlilik laflarına inanmayın
Aile ile tanıstırmak büyük bir şey değil
Sizle görülmek istemiyor
:) güzel manipüle ediyormuşOnun düşüncesi evlenene kadar evlendikten sonra rahatız gibi düşünüyor
Evett o kadar haklısın ki kalbim çok kırıldı kızayım mi kızmayayım mi ne yapayım ben bile şaşırdım 10 ay olmuş beraberiz hep yanında oldum o da yanımda oldu ne bileyim ben olsam gururla yanımda taşırım bu kadın hep benimleydi bekledi sabretti vs yani ne olursa olsun erkeğin o şekilde düşünmesi gerekiyor sana verdiği sevgi saygı güven sabır sadakati başkalarının laflarının önüne koymaları gerekiyorKadın olarak sen yapmıyorsun da o mu yapıyor komikmiş. Açık açık istemiyor seni. Bir erkek isterse gururla yanında gezdirir öyle kaçmak falan eziklik ve sevmiyor.
Ama suanlik nişan söz olsa rahat ederiz de olmadan cevrem görüyor arıyor soruyor falan dedi:) güzel manipüle ediyormuş
Yok evlenince rahat gezeriz şuan hiçbir şey net değil diye böyle aslındaBu kişiye neden muhtaçlık hissediyorsun peki? Daha şimdiden böyle evlenince bekle gezersiniz. İstemiyor seni. Bitirmen en doğrusu olur
Bu adam mı pervane olacak?İşte tam o anda diyeceksin ki beni şurdan çağırıyorlar gitmem lazım acayip mors olurdu sonra da güzel bir mesafe uzak konuşmak bak nasıl peşinde pervane olacak. Ne oldu birden bir hata mi yaptım vs pişman ettir ya da uğraşmak istemezsen sevmiyorsan sal gitsin
her hareketim batıyor şuan
biraz üzülürüm ama alışırım falan demeye çalıştı bir süre daha arkadaşça devam ederiz sonra duruma göre bakarız bunu son iki bulusmadir söylüyor
eğer ki yapamayacağını düşünüyorsan açıkça söyle biraz üzülürüz ama yinede sonradan üzülmektense.. bir süre daha arkadasca konuşur sonrasına bakarız dedi.
her harekerim batmaya başladı ona önceden daha farklı olmaya başladığını hissettim çünkü önceden kizsa bile geçerdi kıyamazdı ne bileyim hiç böyle ortadan konuşmazdı olursa olur olmazsa olmaza getirmezdi
bugün bile zamanımız olduğu halde gelmedi yanıma işi vardı ama aksam üzerine doğru normalde erkenden gelmek isterdi o da bitti normalde zaten doğru düzgün konuşamıyoruz
benden yorulduğunu söylemesi beni çok yaraladı strese soktugumu söylemesi normalde buluşmalar haricinde doğru düzgün konuşmuyoruz hep az konuşuyoruz nasil strese sokabilirim ki seni
Eyvahlar olsun bunları görmemiştimBu adam mı pervane olacak?
İlk aklıma gelenler bunlar sadece, daha başka bir sürü şey var.
Hahaha güldürdün beniiiiNikinin hakkını dibine kadar veriyorsunbunu demesem olmazdı
Bu arada dediklerine harfiyen katılıyorum…
konu sahibiMenekse2000 değişmenin tam yaşı tam vakti hadi inşallah
Yaa hep böyle değildi bir ara böyleydi arkadas onları atmış da normalde gerçekten ilgili alakalı biriydi aramız bi ara açıktı onlardan bahsetmiş hep böyle olsa ceker miyimEyvahlar olsun bunları görmemiştim
Nur topu gibi bir sığırınız var. Allah mübarek etsin.Alışveriş merkezi kalabalık olduğu için çevresi geniş ve tanıdık çıkabilecegini düşündüğü için ( daha önce çıkmıştı ) soru soruyorlar daha söz nişan olmadan görününce olmuyor falan diye düşünmesi normal mi bir erkek için hatta önden hızlı hızlı yürümesi falan bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşmadım sonra kendisi söyledi tanıdık görünce arayıp soruyor falan diye kızdın mı bana dedi o şekilde gönlümü yaptı aylardır beraberiz annemle tanıştı ablasıyla tanıştım. Daha önceleri de gittik o zamanlar denk gelen olmuştu bize sonra görüp arayanlar falan onun çevresiydi hep
Gidip arayıp yazdiniz yani pes hep böyle biri değildi bi ara böyleydik o kadarBu adam mı pervane olacak?
İlk aklıma gelenler bunlar sadece, daha başka bir sürü şey var.
Nur topu gibi bir sığırınız var. Allah mübarek etsin.
Ya adam seni beğenmiyor, kıyafetlerini, giyimini eleştirip duruyor. Kendine aldığın çantayı kalkıp çöpe atmadı mı bu adam?Gidip arayıp yazdiniz yani pes hep böyle biri değildi bi ara böyleydik o kadar
Ama bitirecek göz olsa üstüme düşer mi yani bitirecek adam sinyalleri vermez mi ilgisini alakasini azaltmaz mi yavaş yavaş çok şükür gerçekten öyle değil o çanta mevzusu evet çok ayıptıYa adam seni beğenmiyor, kıyafetlerini, giyimini eleştirip duruyor. Kendine aldığın çantayı kalkıp çöpe atmadı mı bu adam?
Seninle avmde beraber görünmek bile istemediği noktaya geldi. Artık kabul et, bu adam seni gerçekten sevmiyor. İstersen böyle devam et, kendi bileceğin iş, ama kendini kandırma. Çat diye bir anda bitirecek adam.
Kendinizi hiçe saydırmayın. Size saygı duymak zorunda. Bahanelere karnınızı tok tutun. Adam gibi adam olan göğsünü gere gere yanında taşır sevdiği kadını. Kim ne derse desin.sığır olduğu dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?