- Konu Sahibi eldevarhayat
-
Sevgilimle 4 yıldır beraberiz. Dün ona bir konuda muhtaç kaldım. Yakın bir arkadaşımın düğünü vardı. Düğün salonu evime çok çok uzakta olduğu için, gidişim ve dönüşüm dolmuşla, otobüsle imkansız olacağı için ve o yeri de hiç bilmediğim için arabasıyla beni götürmesini rica ettim. "Tamam" dedi, geldi. Kot pantolonla gelmiş. Ben de normal, dizin altında bir kalem etek, üstüne de bluz giydim; yani öyle abiye kıyafet falan giymedim. Üstelik giyeceğim eteği 3-4 gün öncesi gösterip fikrini de almıştım. Güzel, bu etek düzgün demişti. Sonuç: Arabaya bindim. "Yalnız böyle çok alakasız olduk." demeye başladı. "Düğüne gideceğimiz belliydi, benim de bu eteği giyeceğimi kaç gün öncesinden biliyordun, madem rahatsız olacaksın bir kumaş pantolon giyseydin keşke" dedim. İyice köpürdü. "Ya eve gider pantolon giyersin, ya da seni düğüne götürmem" dedi. "Hayır" dedim. Bir şekilde ikna ettim. Homurdana homurdana yola koyulduk. Yolda tekrar kavga çıkardı. Düğün salonunun kapısına kadar geldik. Yürü dönüyoruz diye kolumdan çekiştire çekiştire abaya geri götürdü. Eve geri bıraktı. Yani kapıdan içeri bile giremedim. Yol boyunca ağladım. Ağlamaktan gözlerim şişti. Evimin önüne getirdi. Bana dediği laf "Çok ayıp olacaksa geri götüreyim seni düğüne". Şaka gibi... Ben böyle bir dengesizlik görmedim. Eve geldim bütün gece de evde ağladım. Ayrılma kararı aldım. Çünkü canıma tak etti. Ben mi abartıyorum bilemedim.
inan çok üzüldümm .. resmen piskolojik savaş veriyorsun günler öncesinden giyineceğin kıyafeti biliyor özeniyosun hazırlanıyosun yol boyu zaten yemiş seni gidiceğine gittiğine pişman etmiş birde kapıdan dönmek nedemek keşke sen git ben gelmiyorum deseydin ... birde şu enteresan senin bukadar üzülüceğini düşünemedim tamam geri gidelim falan diyceğine ayıp olucaksa demeside bardağı taşıran son damla ...
sana ayrıl gibi sözler diyemem ama çok iyi düşün taşın mutlaka daha önce yaşadıklarında vardır bu ilk değildir gözünün önünden geçir ve öyle kararını ver diye bilirim...
Yok artk arkadaş ya. Dugun salonunun onunde ayrilsaydin keske
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgilimle 4 yıldır beraberiz. Dün ona bir konuda muhtaç kaldım. Yakın bir arkadaşımın düğünü vardı. Düğün salonu evime çok çok uzakta olduğu için, gidişim ve dönüşüm dolmuşla, otobüsle imkansız olacağı için ve o yeri de hiç bilmediğim için arabasıyla beni götürmesini rica ettim. "Tamam" dedi, geldi. Kot pantolonla gelmiş. Ben de normal, dizin altında bir kalem etek, üstüne de bluz giydim; yani öyle abiye kıyafet falan giymedim. Üstelik giyeceğim eteği 3-4 gün öncesi gösterip fikrini de almıştım. Güzel, bu etek düzgün demişti. Sonuç: Arabaya bindim. "Yalnız böyle çok alakasız olduk." demeye başladı. "Düğüne gideceğimiz belliydi, benim de bu eteği giyeceğimi kaç gün öncesinden biliyordun, madem rahatsız olacaksın bir kumaş pantolon giyseydin keşke" dedim. İyice köpürdü. "Ya eve gider pantolon giyersin, ya da seni düğüne götürmem" dedi. "Hayır" dedim. Bir şekilde ikna ettim. Homurdana homurdana yola koyulduk. Yolda tekrar kavga çıkardı. Düğün salonunun kapısına kadar geldik. Yürü dönüyoruz diye kolumdan çekiştire çekiştire abaya geri götürdü. Eve geri bıraktı. Yani kapıdan içeri bile giremedim. Yol boyunca ağladım. Ağlamaktan gözlerim şişti. Evimin önüne getirdi. Bana dediği laf "Çok ayıp olacaksa geri götüreyim seni düğüne". Şaka gibi... Ben böyle bir dengesizlik görmedim. Eve geldim bütün gece de evde ağladım. Ayrılma kararı aldım. Çünkü canıma tak etti. Ben mi abartıyorum bilemedim.
Sevgilinizin davranışları çok tutarsızca hem giyeceğiniz eteği birkaç gün öncesinden gösteriyorsunuz tamam güzel diyo sonrada etek için laf ediyo tamam hadi laf etti sonra siz ikna ettiniz düğün salonunun kapısından içeri girmeden kolunuzdan zorla tutup arabaya bindirmesi gerçekten çok saygısızca.. 4 yıl içerisinde buna benzer tutum ve davranışları varmıydı yoksa ilk kez birşey rica ettiniz yaptı diye mi bu tarz davranışta bulundu :44:
O ne öyle keyfine gore hareket ediyor beyfendi. Gider arkadasimi yalnız birakmazdim.taksi de heryerden geciyor taksiye binseydin
Gerçekten taksiye binecek durumum yoktu ay sonu olduğu için. Aşırı derecede para yazardi oradan. Muhtaç kaldım resmen yani ona. O da böyle davrandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?