Sevgilimin Yaptıkları

Ne kadar değişik,uyumsuz biri varsa ortada o da kendisiymiş ama beyefendi kabullenememiş Bir de kapının önüne kadar götürmüş sonra geri bırakmış,hiç mi üşenmedi acaba. Şuan içi rahat mı acaba :44:

Bu karakter 4 yildir boyle bencil inatci baskici dusuncesiz kaba saba anlayissiz mi sadece bu olay mi sorun? Tek bu olaysa belki cani sikkindir baska seye. Ama geneli buysa, ben bu adama anca yol veririm, omrumu vermem. Melek gibi adamlarla evleniyoruz neler yasiyoruz, bunun icinde kim bilir neler yatiyor evlerden irak

Son düzenleme:
Yazık ya dengesizliğin bu kadarı bu insanla böyle hayat geçer mi diye insan düşünmeden edemiyor. Bir de yakın arkadaşının düğününü kaçırmışsın o da üzücü. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Resmen mecbur kaldım arabasına geri binmeye. Hem dönemezdim oradan. Hem de kolumdan çekti. Çok sinirliydi. Gitmesem sokak ortasında bağırış çağırış durumuna geliriz diye korktum.

eğer daha sevgiliyken kendinde bu cesareti görebiliyosa, ayrılman senin için en hayırlısı. İnan bana böle sevgi olmaz, olmamalı

Kesinlikle abartmiyorsun, cok kaba davranmis...
Her zaman boyleyse senin yanlisin, bu zamana kadar ya bunu duzeltmeliydin ya da ayrilmaliydin...
Eger bu sefer boyle sacmaladi dersen, evet cok uzmus sende konus burnundan getir, bir daha ayni seyi yapmaya gozu yemesin...
Sana asla bu sekilde davranmasina izin verme!!

Bunu ona ödetmelisin. Ayrilirsin ya da ayrilmazsin o senin bilecegin is tabi ki. Ama yaptiginin farkina varip ozur dilemeli. Pisman olmasini sagla. Ona gore tamam mi bitti mi kararini verirsin. Elbette ki yaptigi sonuna kadar yanlis ama insaniz be. Her animiz bir degil. Hele ki biz kadinlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…