Sevgilimin yengesine ilgisi var?

bahtszbedevibiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
27
9
1
31
Merhaba kızlar
Kafam çok karışık. Sevgilimin yengesine ilgisi olduğunu düşünüyorum. Yengesi ve kardeşi, ablası, ben ve erkek arkadaşım kayaga gittik.
Oradayken yanında kocası olmasına rağmen benim değil onun eşyalarını taşımaya yardım etti. Yolda yürürken veya sergi gezerken onun yanına gidip şakalar yaptı.
Oturup çay içiyorken onun çayı bittiğinde kendi çayını ona ikram etti benimki de bitmiş olmasına rağmen.
Onun canı sıkkın olduğunda kaçak göcek bakışlar attığını yakaladım.
En sonunda dayanamayıp kavga çıkardım sen yengenden mi hoşlanıyorsun diye sordum? Büyük kavga ettik. Kayaktan döndüğümüzde de sindiremedim ve usteledim. En son beni engelledi.
Şimdilerde konuşuyoruz ama tabii ki aramız soğuk. Oyle bir şey olmadığını düşünsem de bir kere sinirle sormuş söylemiş oldum.
Ama yine de yanında kocası varken böyle ilgi ve özen göstermesi gerekiyor muydu? Öncelikli olanın ben olmam gerekiyordu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık lütfen bir yorum getirin?

Daha bekarken ne diye aileyle bu kadar yüz göz oldunuz ki zaten, başbaşa gitseydiniz kayağa keşke.
Yengesi dediğiniz kişi erkek kardeş/abi eşi mi? Abisi bunlar olurken ne yapıyordu?
Kimse durup dururken bunu kafasına takmaz, illa ki rahatsız olduğunuz bir şey yapmış belli ki. Bir de sizi engellemiş, hâlâ neden görüşme çabanızın sürdüğünü anlayamıyorum.

Bir çaydan iki göz temasından mı bunları çıkardınız? Madem öyle neden tekrar iletişim var?
Aslında öyle olmadığını biliyorum. Ama bu ilgiyi De kabul edemiyorum. Daha önce de olan bir sürü şey vardı. Mesela o kızla doğum günümüz aynı o benimkini kutlamadigi halde sevgilim kutladı ve üstüne üstlük sen de kutla filan dedi. Sanki onu benden daha çok onemsiyormus gibi geliyor. Onun kocası da bana aynı şekilde davransa bir şey demeyeceğim ama onun kocasının ilgisi tamamen kendisinde. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum?

Kendisi büyük kardeşinin eşi. Onlar yaşça yakın ve şimdiye dek hep birlikte tatil yapmışlar. Benim de aileye katılmamı ve onlarla iyi anlaşmamı istiyor. Ablası biz kayaga gideceğiz sen de gel diye ısrar etti.

Kavga çıkardığınıza göre emin olmuşsunuz, o halde niye devam ediyorsunuz konuşmaya?
Evlenseniz ne olacak?
Ayrılın gitsin, şüpheyle yaşanmaz.

valla her şey olabilir. İmkansız bir durum değil. Sanmıyorum ki boşuna hissetmiş olun. Evet garip hareketleri var
Şimdiye dek hiç bir ilişkimde böyle bir şey hissetmemiştim. Onların da ailesi ile tatile gittiğimiz halde. Kafam çok karışık ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.

Kavga çıkardığımda çok sasirdi afalladi o benim kardeşim kardeşimin eşi nasıl böyle düşünebilirsin dedi?

Kıskanç biri değilseniz hissettiğiniz doğrudur.
Kıskanç biriyseniz, yanıldığınıza karar verdiyseniz de böyle bir tartışma üzerine ilişkiniz yürümez. Sonuçta yengeye ilgi duymak sapıklıktır ve bununla itham etmişsiniz erkek arkadaşınızı, bunun ilişkiyi temelinden sarsacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…