- 18 Şubat 2023
- 27
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi bahtszbedevibiri
-
Aslında öyle olmadığını biliyorum. Ama bu ilgiyi De kabul edemiyorum. Daha önce de olan bir sürü şey vardı. Mesela o kızla doğum günümüz aynı o benimkini kutlamadigi halde sevgilim kutladı ve üstüne üstlük sen de kutla filan dedi. Sanki onu benden daha çok onemsiyormus gibi geliyor. Onun kocası da bana aynı şekilde davransa bir şey demeyeceğim ama onun kocasının ilgisi tamamen kendisinde. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum?Bir çaydan iki göz temasından mı bunları çıkardınız? Madem öyle neden tekrar iletişim var?
Kendisi büyük kardeşinin eşi. Onlar yaşça yakın ve şimdiye dek hep birlikte tatil yapmışlar. Benim de aileye katılmamı ve onlarla iyi anlaşmamı istiyor. Ablası biz kayaga gideceğiz sen de gel diye ısrar etti.Daha bekarken ne diye aileyle bu kadar yüz göz oldunuz ki zaten, başbaşa gitseydiniz kayağa keşke.
Yengesi dediğiniz kişi erkek kardeş/abi eşi mi? Abisi bunlar olurken ne yapıyordu?
Kimse durup dururken bunu kafasına takmaz, illa ki rahatsız olduğunuz bir şey yapmış belli ki. Bir de sizi engellemiş, hâlâ neden görüşme çabanızın sürdüğünü anlayamıyorum.
Konuştuk ve esasında böyle bir şey düşünmediğimi sinirle söylediğimi söyledim. Ama yine de bu ilgiden rahatsız olduğumu belirttim.Bu kadar büyük bir iddiadan ve kuşkudan sonra nasıl birlikte olmaya devam edebiliyorsunuz?
En sonunda dayanamayıp kavga çıkardım sen yengenden mi hoşlanıyorsun diye sordum? Büyük kavga ettik. Kayaktan döndüğümüzde de sindiremedim ve usteledim. En son beni engelledi.
Şimdilerde konuşuyoruz ama tabii ki aramız soğuk
Şimdiye dek hiç bir ilişkimde böyle bir şey hissetmemiştim. Onların da ailesi ile tatile gittiğimiz halde. Kafam çok karışık ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.valla her şey olabilir. İmkansız bir durum değil. Sanmıyorum ki boşuna hissetmiş olun. Evet garip hareketleri var
Kavga çıkardığımda çok sasirdi afalladi o benim kardeşim kardeşimin eşi nasıl böyle düşünebilirsin dedi?Kavga çıkardığınıza göre emin olmuşsunuz, o halde niye devam ediyorsunuz konuşmaya?
Evlenseniz ne olacak?
Ayrılın gitsin, şüpheyle yaşanmaz.
Çaktırdığına şaşırmıştır. Belli olmuyor sanıyordur.Kavga çıkardığımda çok sasirdi afalladi o benim kardeşim kardeşimin eşi nasıl böyle düşünebilirsin dedi?
Kavga çıkardığımda çok sasirdi afalladi o benim kardeşim kardeşimin eşi nasıl böyle düşünebilirsin dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?