Sevgilimin yengesine ilgisi var?

Kadın hissettiyse vardır bir şey. Bence uzak durun. Yengesine ilgisi yoksa da çok hayran. Siz ömür boyu o kadının gölgesinde onunla kıyaslanacaksınız. Neden? Elin adamı için mi? Değer mi?
Evet çünkü ondan bahsederken büyük bir övgüyle bahsediyor. Ben bunu hazmedemiyorum. Ki defalarca uyardım bir şekilde

Konuştuk ve esasında böyle bir şey düşünmediğimi sinirle söylediğimi söyledim. Ama yine de bu ilgiden rahatsız olduğumu belirttim.

Bence ayrılın. Çünkü ne sevgiliniz davranışlarını değiştirir, ne de sizin içinizdeki bu hisler geçer. Yıprandığınızla kalırsınız.

Bacım ruh hastası mısın

Bence ayrılın. Çünkü ne sevgiliniz davranışlarını değiştirir, ne de sizin içinizdeki bu hisler geçer. Yıprandığınızla kalırsınız.
Çok yıprandım gerçekten. Ailemle de tanistirmistim ve kayaktan döndüğümde annem bendeki durgunluğu fark edip sordu. Ben de ayrılacağız sanırım dedim ve bunun üstüne ben zaten sana yakistirmamistim ve samimi gelmemisti bana dedi

Yani direkt ilgisi var mı bilemeyiz. Ama fazla özverili ve ekstra kibar davrandığını söyleyebiliriz yengesine.
Ve evet, siz varken ilgisinin yengesindense size yönelmesi gerekirdi. Şimdi belki kızanlar olacaktır ama ona mı düşmüş eşya taşımak? Ona mı düşmüş çay ikram etmek? Ya ne bileyim sevgiliyle gidilen kayak tatilinde de yengeni rahat ettirmeyi düşünmezsin yani.
Ayrılın bundan. Yoksa ömür boyu şüphe içinde yaşarsınız.

Aslında ben kayak bilmedigim için bütün gün benimle olup bana kayak öğretti. Sonraki günlerde yaşandı bunlar
Saçmalamışsın .
Ne dediğinin farkında mısın?
Ne biliyorsun aralarındaki ilişkiyi.
Belki kadın ona büyük bir iyilik yaptı falan oda onun karşılığını veriyor.
Böyle saçmalık olur mu kendine gel.
Aralarındaki durumu bilemezsin aile onlar.

valla her şey olabilir. İmkansız bir durum değil. Sanmıyorum ki boşuna hissetmiş olun. Evet garip hareketleri var
Zaaflar hissedilir ne yazık ki..
Yanında eşi olan birine , yanındaki sevgilisine göstermediği ilgi alakayı gösteriyorsa evet orada bir zaaf olabilir.
Bunu kendine bile çok itiraf edememiş olabilir etik durumlar yüzünden. Zaten siz alenen sorunca da kardeşimin eşi diye savunmaya geçmiş bu savunma bir nevi kendine de..

Kızlar genel olarak hissettiğim şu. Bu kız ilgi cekmeyi seviyor ve yaklaşık 10 yıldır arkadaş gibi birlikte takılmıslar ailecek. Ben kızın beni görmezden geldiğini ve ortaya cikmamdan ilginin bolunmesinden rahatsız olduğunu düşünüyorum. Sevgilim de onun ilgi isteğine çanak tuttuğu için rahatsızlık hissettim. Bu normal mi değip mi bunu anlamak istiyorum. Lütfen yargılamadan objektif yorumlar yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…