Sevgilimin yengesine ilgisi var?

Konuştuk ve esasında böyle bir şey düşünmediğimi sinirle söylediğimi söyledim. Ama yine de bu ilgiden rahatsız olduğumu belirttim.
Kaba tabirle tükürdüğünüzü yaladınız .Baristiniz ilerde sindiremediginiz şeyleri fark ettiğinizde asla söz sahibi olmayacak deli gözüyle bakılacaksınız.Sizin yerinizde olsam böyle şüphe duyduğum adama artık selâm bile vermezdim

Hayır aşık oldugu ile ilgili düşüncemde ısrar etmedim esasında söylerken de inanmıyordum ve sonrasında çok utandım sadece ilgisinin gereksiz olduğunu bundan rahatsızlık duyduğumu söyledim. Zaten şu an o kadar sınırlı bi iletişim var ki sadece yargısız infaz mi yapıyorum şimdiye dek neyi görmedim bunlari anlamaya çalışıyorum.

Farklı pencereden bakalım sevgiliniz "eniştene aşık mısın dese " ortada böyle bir şey olmasa o kişiye bakış açınız degişmez mi? Bı mideniz bulanmaz mı?
Böyle biriyle tekrar barışmak için bahaneniz ne olurdu eğer karşı taraf haklı ise elinizde koz olur manipüle etmek kolay olmaz mı?

En kıskanç, en şüpheci bir kadın bile bir düşünür böyle demem ayıp ne düşünür diye ama siz kavga çıkaracak noktaya kadar gelmişseniz kuşkularınız boş değil bana göre.

Konunuzla bu yorumunuz çok Farklı şeyler yalnız.

Sevgiliniz mi ilgi duyuyor, elti adayı mı sizi yoksayıyor?
Bence konu sahibi arkadaş bu yengeyi baya baya kıskanıyor. Yenge herkes tarafından sevilen hatrı sayılan biri belli.
Eğer şüphesi varsa da neden görüşmeye devam eder ki insan. Belki de kıskandığı için kuruntu olarak görüp görüşmeye devam ediyordur. Diğer türlüsü çok kötü hakkaten.

Bana da pek normal gelmedi bu davranışlar. Ha aynı nezaketi size de gösterseydi çok kibarmış diyebilirdim ama sadece yengeye göstermesi ne bileyim. Bu kuşkuyla ilişki yürümez. Ama böyle durumlarda hiç kavga etmenin anlamı yok ayrıl gitsin. Niye bu kadar şüphelendiğiniz ve tartışma çıkardığınız biriyle konuşmaya başladınız diye sormuyorum artık. Şaşırmıyorum da.

Karmaşık geldi bana da.
Olur, olmayacak şey değil ama tekrar görüşmek kendisine saygısızlık bence

Yorumların bazılarını hayretle okudum. Gerçekten konu sahibinin anlattığı kadarı ile ve yorumlara verdiği cevaplara bakarak sevgilisinin yengesine başka gözle baktığına ikna oldunuz mu?
Yengesi ya kardeşinin eşi. Ben hayatta aklıma getirmem isterse sarılsın, isterse şakalaşsın eşim yengesi ile. Kaldıki eşyasını taşımış bir de anlamsız iki bakışma görmüşmüş.

Ayrıca iki tarafta tuhaf. Yengesini arzulayacak ve bunu hissedeceğim sonra da o kişi ile devam edeceğim. Olacak şey değil.
Karşı taraf için de; sevgilim bana yengene aşıksın hissettim diyecek erkek olarak ben de yok öyle şey sen sakinleş diyip devam edeceğim. Ne kafalar var anlamam mümkün değil

Kimsenin kalbinden geçeni bilemeyiz.İlgisi varsa da çirkin bir durum,ilgisi yoksa da çirkin bir durum.İlgisi yoksa haksız yere onu suçlamış olacaksınız.En ufak kavgada bu konu gelecek gündeme.Siz paronayak duruma düşeceksiniz.Bir de kararınızın arkasında durmamışsınız.Önce aranız da bir şey var diyip adamı suçlamışsınız.Şahsen biri bana böyle davransa ben de engellerdim sizi.Hatta bir daha görmek istemezdim.Sinek küçük mide bulandırır derler.Bu aile ilişkileri de size uygun değil gibi gözüküyor.Bu kadar kötü şeyden sonra iyi bir şey çıkmaz ortaya.Bazı sözler hiç unutulmaz.Bence bitirin,görüşmeyin

Ya gerçekten öyle birşey var.Yada aşırı laubaliler bence hiç bu kişiyle olumlu dusunmeyin derim.Saglikli ilişki gözükmüyor.

valla aldatılmış bir kadın olarak, bir kadın hissediyorsa orada kesin bir bit yeniği vardır diyorum. bende çok çok alakasız birinden şüphelendim hissettim çünkü içime o his geldi ve aldatıldım o kadınla evlendi belki kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama o hissiyat varya o hissiyat..

Adapte olamamaları çok normal değil mi sizce? Bir insanı hayatınıza alıyorsanız onun adapte olabilmesi için gereken çabayı sarf etmelisiniz diye düşünüyorum. Ama konu sahibinin sevgilisi aksine tuhaf davranışlar içine girmiş. Nezaketen de ortamda daha az vakit geçirmiş kişiyi ısındırmak için daha çok ilgi gösterilir, onun bilmediği anılar hakkında uzun uzadıya muhabbete dalınmaz ya da o kişi de dahil edilmeye çalışır vs. Bir sevgili değer veriyorsa bunlara dikkat eder zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…