- 1 Ocak 2022
- 4.041
- 14.808
- 158
- Konu Sahibi bahtszbedevibiri
-
Kaba tabirle tükürdüğünüzü yaladınız .Baristiniz ilerde sindiremediginiz şeyleri fark ettiğinizde asla söz sahibi olmayacak deli gözüyle bakılacaksınız.Sizin yerinizde olsam böyle şüphe duyduğum adama artık selâm bile vermezdimKonuştuk ve esasında böyle bir şey düşünmediğimi sinirle söylediğimi söyledim. Ama yine de bu ilgiden rahatsız olduğumu belirttim.
Hayır aşık oldugu ile ilgili düşüncemde ısrar etmedim esasında söylerken de inanmıyordum ve sonrasında çok utandım sadece ilgisinin gereksiz olduğunu bundan rahatsızlık duyduğumu söyledim. Zaten şu an o kadar sınırlı bi iletişim var ki sadece yargısız infaz mi yapıyorum şimdiye dek neyi görmedim bunlari anlamaya çalışıyorum.Kaba tabirle tükürdüğünüzü yaladınız .Baristiniz ilerde sindiremediginiz şeyleri fark ettiğinizde asla söz sahibi olmayacak deli gözüyle bakılacaksınız.Sizin yerinizde olsam böyle şüphe duyduğum adama artık selâm bile vermezdim
Farklı pencereden bakalım sevgiliniz "eniştene aşık mısın dese " ortada böyle bir şey olmasa o kişiye bakış açınız degişmez mi? Bı mideniz bulanmaz mı?Hayır aşık oldugu ile ilgili düşüncemde ısrar etmedim esasında söylerken de inanmıyordum ve sonrasında çok utandım sadece ilgisinin gereksiz olduğunu bundan rahatsızlık duyduğumu söyledim. Zaten şu an o kadar sınırlı bi iletişim var ki sadece yargısız infaz mi yapıyorum şimdiye dek neyi görmedim bunlari anlamaya çalışıyorum.
Ayrıl madem şüphen varEngellemesinin sebebi benim devamlı konuyu usteleyip suçlayıcı mesajlar atmamdi. Bana biraz kendine zaman ver biraz sağlıklı düşünmeye basla oyle olmadığını anlayacaksın demişti ve ben ustelyince gerçekten kalbini kırmak istemiyorum diyerek engelledi.
Bence konu sahibi arkadaş bu yengeyi baya baya kıskanıyor. Yenge herkes tarafından sevilen hatrı sayılan biri belli.Konunuzla bu yorumunuz çok Farklı şeyler yalnız.
Sevgiliniz mi ilgi duyuyor, elti adayı mı sizi yoksayıyor?
Bana da pek normal gelmedi bu davranışlar. Ha aynı nezaketi size de gösterseydi çok kibarmış diyebilirdim ama sadece yengeye göstermesi ne bileyim. Bu kuşkuyla ilişki yürümez. Ama böyle durumlarda hiç kavga etmenin anlamı yok ayrıl gitsin. Niye bu kadar şüphelendiğiniz ve tartışma çıkardığınız biriyle konuşmaya başladınız diye sormuyorum artık. Şaşırmıyorum da.Merhaba kızlar
Kafam çok karışık. Sevgilimin yengesine ilgisi olduğunu düşünüyorum. Yengesi ve kardeşi, ablası, ben ve erkek arkadaşım kayaga gittik.
Oradayken yanında kocası olmasına rağmen benim değil onun eşyalarını taşımaya yardım etti. Yolda yürürken veya sergi gezerken onun yanına gidip şakalar yaptı.
Oturup çay içiyorken onun çayı bittiğinde kendi çayını ona ikram etti benimki de bitmiş olmasına rağmen.
Onun canı sıkkın olduğunda kaçak göcek bakışlar attığını yakaladım.
En sonunda dayanamayıp kavga çıkardım sen yengenden mi hoşlanıyorsun diye sordum? Büyük kavga ettik. Kayaktan döndüğümüzde de sindiremedim ve usteledim. En son beni engelledi.
Şimdilerde konuşuyoruz ama tabii ki aramız soğuk. Oyle bir şey olmadığını düşünsem de bir kere sinirle sormuş söylemiş oldum.
Ama yine de yanında kocası varken böyle ilgi ve özen göstermesi gerekiyor muydu? Öncelikli olanın ben olmam gerekiyordu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık lütfen bir yorum getirin?
Bence konu sahibi arkadaş bu yengeyi baya baya kıskanıyor. Yenge herkes tarafından sevilen hatrı sayılan biri belli.
Eğer şüphesi varsa da neden görüşmeye devam eder ki insan. Belki de kıskandığı için kuruntu olarak görüp görüşmeye devam ediyordur. Diğer türlüsü çok kötü hakkaten.
Katılıyorum. Ve karşı taraf neden devam etmek istiyor onu da anlayamadımBu kadar büyük bir iddiadan ve kuşkudan sonra nasıl birlikte olmaya devam edebiliyorsunuz?
İnanmadığınız şeyi niye söylediniz?Israr etmişsiniz ki adam sizi emgellemiş.Hayır aşık oldugu ile ilgili düşüncemde ısrar etmedim esasında söylerken de inanmıyordum ve sonrasında çok utandım.
Ya gerçekten öyle birşey var.Yada aşırı laubaliler bence hiç bu kişiyle olumlu dusunmeyin derim.Saglikli ilişki gözükmüyor.Merhaba kızlar
Kafam çok karışık. Sevgilimin yengesine ilgisi olduğunu düşünüyorum. Yengesi ve kardeşi, ablası, ben ve erkek arkadaşım kayaga gittik.
Oradayken yanında kocası olmasına rağmen benim değil onun eşyalarını taşımaya yardım etti. Yolda yürürken veya sergi gezerken onun yanına gidip şakalar yaptı.
Oturup çay içiyorken onun çayı bittiğinde kendi çayını ona ikram etti benimki de bitmiş olmasına rağmen.
Onun canı sıkkın olduğunda kaçak göcek bakışlar attığını yakaladım.
En sonunda dayanamayıp kavga çıkardım sen yengenden mi hoşlanıyorsun diye sordum? Büyük kavga ettik. Kayaktan döndüğümüzde de sindiremedim ve usteledim. En son beni engelledi.
Şimdilerde konuşuyoruz ama tabii ki aramız soğuk. Oyle bir şey olmadığını düşünsem de bir kere sinirle sormuş söylemiş oldum.
Ama yine de yanında kocası varken böyle ilgi ve özen göstermesi gerekiyor muydu? Öncelikli olanın ben olmam gerekiyordu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık lütfen bir yorum getirin?
Adapte olamamaları çok normal değil mi sizce? Bir insanı hayatınıza alıyorsanız onun adapte olabilmesi için gereken çabayı sarf etmelisiniz diye düşünüyorum. Ama konu sahibinin sevgilisi aksine tuhaf davranışlar içine girmiş. Nezaketen de ortamda daha az vakit geçirmiş kişiyi ısındırmak için daha çok ilgi gösterilir, onun bilmediği anılar hakkında uzun uzadıya muhabbete dalınmaz ya da o kişi de dahil edilmeye çalışır vs. Bir sevgili değer veriyorsa bunlara dikkat eder zaten.Forumda ve reel hayatımda farkettiğim uzun yıllar dostluk kuranlar grubu(arkadaş grubu veya akraba/kuzen) genellikle sonradan gelenler adapte olamıyorlar veya eş/sevgili kişisini paylaşamadıklarından böyle konular açıyorlar. Hiç şaşmaz.
Her şeyden nem kapan,kılıf uyduran,niyet okuyan,bel altına yoran toksik insanlar genelde bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?