- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Yengesi önemli bir insan değil ki boşver. Sen trip atınca yengesi de kendini bir şey sanacak durduk yere.
Büyütmem ama yine de çok üzüldüm. Inşallah yengesi hakkımda bakımsız vs demezteşekkür ederim yorum için
Ev haliyle görecek tabi ki. Evden çıkmadınız mi zaten :) Kasmayın kendinizi bu kadar. Kimse sizi beğenmek zorunda değil.
Ya tabiki herkesin ev hali benim gibidie ama ben bir de ekstra ağlamış gözlerle ve sümüklü bi burunla indim aşağıve ilk görüsmemiz. O süslü ben pespaye.. Daha önce tanışık olsak bu kadar sorun etmezdim belki...
İyi düşünmek en iyisi ,doğal halinizle görmüş o da güzel. Her zaman makyajlı görmeyecektir ne de olsa
Önemli olan bu kadar duygulu,hassas, düşünceli bir sevgiliniz varken bu küçük şeyler için kalp kırmamak.
Bu konuda şanslısınız bence,büyüyü bozmayın küçük şeylerle
Çok önceden girdiğim bir seminerde aslında insanlar hakkında karar vermemiz onlarla iletişime geçtiğimiz ilk 15sn gerçekleşiyormuş. Bilicaltımız onu baz alıyormuş çoğu zaman. Kadın beni terlikle, pijamayla (öyle cici bi pijama değil gayett sıradan) ve ağladığım için kırmızı göz, sümüklüburunla gördüilk görmesi olmasa belki böyle sinir olmazdım ama ilkk
Haber vermesi gerekti ama sizde abartmışsınız biraz. Sanki hüngür şakır burnunuz mu akıyodu? Boşverin gitsin. Bidahaki sefere hazırlıklı olursunuz sizde..
O zaman bu şekilde söyle sevgiline, ilk tanışmada bu şekilde mi tanısınlar istiyorsun, bir haber verebilirdin falan fıstık.
Sonra da uzatma boşver, beğenmezse beğenmesin yenge hanım
Aman derse desin boşver.
Mühim olan sevgilinin seni her halinle sevmesi.
Zaten kısa bir görüşme olmuş çok inceleyememiştir unutturursun sen bunu :)
Erkek arkadaşın eğer böyle bir şey demesine izin vermezse diyemez merak etme . Bir de yengesine ev haliyle gördüğün için bozulmuş demesin sakın. Onu önemsemiş gibi olursun.Kadına hiç belli etmedim zaten kısa konuştuk ama insallah arkamdan paspal ya da bakımsız vs demez.
Baskalarin acisina bu kadar üzülebilecek,empati yapan, ev haliyle sümüklü gelin nasip et bana Yarabbi
Nasil haber versin, yenge bir anda ben de gelcem demistir yengeye ne desin 5 dakka bekle arayip soyliyim mi desin. Haa diyebilir, dur arayip haber vereyim diyebilir ama siz de demissiniz ya hafif alkolluydu diye, e dolayisiyla dusunememistir demeniz lazim bence.
Kissadan hisse, bence biraz abartiyorsun...
kusura bakma da merakına yenilemeyip sevgiline kuyruk olup gecenin bir vakti kapına dayanan birinin ilk görmesi çokta önemli değil. abartmayın.
Erkek arkadaşın eğer böyle bir şey demesine izin vermezse diyemez merak etme . Bir de yengesine ev haliyle gördüğün için bozulmuş demesin sakın. Onu önemsemiş gibi olursun.
haber verse iki dk da hazirlana bilcekmiydin? yada gelme ozaman desen kadin anlamazmiydi? araya heme sogukluk girmezmiydi? sanki o evde abiyeyle gezio... hele sinav calisirken
Ne demek...Ayy evet birazdan arıcam yengesine bi sey dememesini soyleyeyim mutlaka iyi akil ettiniz. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?