Sevgilimin yengesiyle ilk tanışma rezilliğim...

Evet ya aslinda sevgilimin soylememesinden cok, yengesinin niye geldigine anlam veremedim... haklisiniz

meraklı turşu olduğundan gelmiş, iki dk belki birşey konuşur sarılır koklaşırlar dememiş saygısızlığından gelmiş..
bide sevgiline kızma kadın pat diye bende geleyim deyince uygun şekilde geri çevirecek laf gelmemiştir aklına.

Hahah umarım boyle seyler olur dusunceleri ya tesekkur ederim yorum icin mutlu ettiniz

Meraktan gelmistir evet cunku sadece bana bakti merhaba dedi adini soyledi. Tokalastik. Bu kadar

Umarim arkamdan paspalmis vs dememistir ya...

Hiç abartacak birşey yok. Full makyaj ne ya gencecik kadınsın. Eminim ev halin de güzeldir. Zaten kendini o halde beğenmesen sevgilinin karşısına cikmazsin.

Makyajsiz bi adriana lima degilim tabi ama normal bi insanim iste. Sevgilim gorebilir. Hatta yengesi de ilerde gorse sorun etmezdim hic ama ilk bulusma diye garip hissettim

Bence çok doğal ve içtenmişsiniz... hiç takılmayın.

Ayrıca yengesi kötü düşünürse de o o zaman kendi kalbinin karanlığı olur...

Yalnız siz birazcık yengeyi kadın olmasından ötürü rakip olarak mı gördünüz acaba içten içe

Sonuçta bir değerlendirme yapmışsınız o full makyaj vs diye...
Bir de 3 yaş olmasını belirtmişsiniz...
Azıcık kıskançlık yok di mi

Yengenin sizden sadece üç yaş büyük olduğunu süslü olduğunu neden belirttiniz ki. Müstakbel eltinizle şimdiden yaş şıklık yarışmasına girmişsiniz de ilk raundda yenilmişsiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…