- 3 Nisan 2014
- 36.305
- 148.210
- 798
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Evet ya aslinda sevgilimin soylememesinden cok, yengesinin niye geldigine anlam veremedim... haklisiniz
Evet ya aslinda sevgilimin soylememesinden cok, yengesinin niye geldigine anlam veremedim... haklisiniz
Belkide tam tersi tepkisi olur kadinin, "Bravo kiza dogal haliyle bile kaynimin karsisina cikiyor, kendine guveni tam " diyebilir belli mi olur, hatta daha cok algisi degismistir kadinin,dogal hali benden bile guzel diye kiskanclik krizine de girmis olabilir :))) bosver yaa. eltinin ne dedigi ne dusundugu kimin umurunda..zaten ilerde kismet olur evlenirseniz, elti yeni gelin catismasi olucaktir,simdiden yenilgi hissetme yakimsenin cesaret edemedigini basarmissin keyfini sur
meraklı turşu olduğundan gelmiş, iki dk belki birşey konuşur sarılır koklaşırlar dememiş saygısızlığından gelmiş..
bide sevgiline kızma kadın pat diye bende geleyim deyince uygun şekilde geri çevirecek laf gelmemiştir aklına.
Boşver ne düşünürse düşünsün önemli değil ki senin hayatında, bak biz de onun hakkında neler düşünüyoruz meraklı düşüncesizBen de
valla ben empati yapiorum o an herhalde bende derdimm illa yengemizi görmek istiyorum diye
Gözümde canlandirdim da,bana çok sevimli geldi o haliniz
Hiç abartacak birşey yok. Full makyaj ne ya gencecik kadınsın. Eminim ev halin de güzeldir. Zaten kendini o halde beğenmesen sevgilinin karşısına cikmazsin.
Boşver ne düşünürse düşünsün önemli değil ki senin hayatında, bak biz de onun hakkında neler düşünüyoruz meraklı düşüncesiz
Ay cook teşekkür ederim. Allah daha iyileriyle karşılaştırsın sizleri inşallah :)
Ben de
hm doğal halıylede cok guzelmiş kaçırma bu gızı demiştir.takma kafana =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?