- 27 Nisan 2012
- 15.671
- 18.786
- 498
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Nasıl söylenir ki böyle bir şey rencide olmasın sonraBen olsam ben de soğurum büyük düşüncesizlik. Açık açık söyleyin bence.
Var çalışıyor.Sevgilinin işi gücü var mı belki elinde olan imkanlarla ancak bu kadarını yapabilmiştir.
Kendi verdi bana kargoya gittiğini söylemişti zatenOf saçmalamayın kızlar, hanginiz aldığınız hediyeyi alıcı ödemeli yaparsınız? Acaba sevgiliniz birisine verdi, o da alıcı ödemeli yapıp parayı cebe indrimiş olabilir mi? Aksi halde hiç ama hiç mantıklı değil.
Annenizde yangın körük olayı gibi ☺ bu özel gununuzde lütfen sikmayin caninizi. . Ayrıca başka sorununuz yoksa lütfen bunu dert etmeyinHiçbir problem yoktu buna kadar. Aksine her şey çok güzeldi neden böyle yaptı bilmiyorum üzüldüm biraz annemde cimri diye söylenip duruyor zaten
evet arkadaş güzel bir noktaya değilnmişOf saçmalamayın kızlar, hanginiz aldığınız hediyeyi alıcı ödemeli yaparsınız? Acaba sevgiliniz birisine verdi, o da alıcı ödemeli yapıp parayı cebe indrimiş olabilir mi? Aksi halde hiç ama hiç mantıklı değil.
Normalde nasıl biri? Cimri mi? Eğer öyleyse yaptığı hiç hoş değil. Ben olsam ben de soğurum.Kitap eski bir basım.
Evet bende bunu bildiğim için bozuldum 15 lirada değilim ama insan hediye yolladığı kişiye ödetir mi bunu hiçne yalan söliyim bende bozulurdum
çünkü kargo özellikle soruyor siz mi ödeyeceksiniz karşısı mı diye
Aslında hiç öyle durmuyor. Durmuyor diyorum çünkü daha yeni sevgiliyiz 3 ay oldu. Sürekli seni tatile götüreceğim falan diyen bir insan sana şunu alayım bunu alayımNormalde nasıl biri? Cimri mi? Eğer öyleyse yaptığı hiç hoş değil. Ben olsam ben de soğurum.
Bende düşündüm ama sonra rencide etmek istemedim birde böyle parasal mevzuları konuşurken ben çok utanıyorum Of ne yapacağım bilmiyorum vicdanımda rahatsız böyle bir şey yüzünden soğur mu insan diyeAyip size olmuş zaten. Ne demek ya hediyenin parasini ödetmek. Peh . Biraz incelik ya,bunu da mi yapamiyorsunuz yani.
İçinde kalmasin bence . Ona deyin ki:
Hediyen için teşekkur ederim ama kargoyu ödedim bir yanlislik yok değil mi. Belki anlar biraz saçmaladiğini. Ses tonunuzdan.
Evet sanırım böyle ve ben bunu kendime itiraf edemiyorum sanırımHediyeye özenmemiş bence. Kargo olayıda büyük kabalık.
O zaman daha ayıp olmuş. İlişkiniz yeni,ilk doğumgününüz. Biraz daha özenli olması gerekirdi bence.Aslında hiç öyle durmuyor. Durmuyor diyorum çünkü daha yeni sevgiliyiz 3 ay oldu. Sürekli seni tatile götüreceğim falan diyen bir insan sana şunu alayım bunu alayım
Sanırım gerçekten böyle ben kendime itiraf edemiyorum sadeceO zaman daha ayıp olmuş. İlişkiniz yeni,ilk doğumgününüz. Biraz daha özenli olması gerekirdi bence.
Çok özensiz davranmış.
24 ben 26 oSiz bence sadece kitap geldiği için ve henuz 3 aylık bir iliski ve daha değişik daha güzel şeyler beklediğiniz için biraz uzulmussunuz .. Bu arada yaslariniz kac ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?