- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Soğumakta çok haklısınız benceKesinlikle öyle dediğim gibi zaten 15 lirada değilim asla ama davranış hiç ince değil
Hayır benim için hiçbir özelliği yok daha önce okuduğum bir yazar bile değil.Kitabın sizin için özel bir anlamı var mı? Eski bir basım demişsiniz. Daha önce bi mubabbet sırasında “Şu kitabı da arıyorum bulamıyorum.” gibi bir şekilde bahsettiğiniz bir kitap mı yoksa sizinle tamamen alakasız mı?
Böyle değilse kendi kitaplığından bi kitap yollamış da olabilir hediye almamak için.
Kargo ücreti ödetmesinin ise savunulacak hiçbir tarafı yok. Has bir öküzlük.
Zaten ilişki de çok içinize sinmiyor gibi geldi bana.
Hiçbir önemi yok daha önce okumadığım bir yazar hatta sadece kitap eski bir basım özel bir şey değil ama bulunabilir bir şey.yorumları okumadım.
kitap herhangi bir kitap mı?
yoksa muhabbetini yaptığınız, sizin için önemi olan bir kitap mı?
eski basım özel bir şey mi mesela?
daha önce hiç kargoyla bir şey gönderdi mi?
ben üniversitenin ilk yılında kargo banka işlerinden hiç anlamazdım da :)
Parası var çalışıyor ama düşüncesiz sanırımHadi normal bir gün olsa neyse de, hediye olarak kitap gönderip, ücreti doğumgünü olan kişiye ödetmek nasıl bir tuhaflıktır anlamadım gerçekten .. Ya aşırı düşüncesiz ya da parası yoktu ödemek için?
Hayır benim için hiçbir özelliği yok daha önce okuduğum bir yazar bile değil.
Şimdiye kadar bir şeyini görmemiştim ama bu durum içimde bir şeyleri bitirdi sanki
İsterseniz sizde aynısını yapın ona ne dersiniz? Empati özelliği kazandırmak iyidir. Gerçi ben parasal konularını konuşmayı sevmem ama en ufak ayrıntı sinyal verir bana hiç uzatamam. İyi düşünün.Şu an biraz aramız bozuk zaten bende gözden geçiriyorum durumu çünkü devam edecek gibi hissetmiyorum kendimi ama büyütüyor muyum diye başkalarının da fikrini almak istedim
Bende sevmem parasal konuları o yüzden söyleyemedim de hoşlanmıyorum böyle şeyleri konuşmayı. Bu yüzden içimde bir şeyler bitti sanırım gerçekte de bitireceğim.İsterseniz sizde aynısını yapın ona ne dersiniz? Empati özelliği kazandırmak iyidir. Gerçi ben parasal konularını konuşmayı sevmem ama en ufak ayrıntı sinyal verir bana hiç uzatamam. İyi düşünün.
Böyle bir şeyi söyleyemem sanırım parasal mevzuları dile getiremem ben konuşulması bile hoşuma gitmiyorlar böyle yapması hiç iyi olmadıkargoyu sana odetmesi hos degil ben bunda ne var canim dusunememistir tarzi bi yorumu kabul etmiyorum. neyi dusunememis olabilir ki. parasi yoksa hic bisey almaz ama adam gibi icten bi sekilde arar kutlar gonlunu alir. kitabinda parasinj senden alsaymis bari. takil tabi bunun gibi bi seyler sonra buyuyerek geliyo. kensine soyle cekinme kendini savunsun bakalim ne diyecek
Haber edin gelişmelerden. Ben merak ederim. Konuşurken ufaktan yüzüne vur bakalım ne diyecek. Rica ederim ne demek.Bende sevmem parasal konuları o yüzden söyleyemedim de hoşlanmıyorum böyle şeyleri konuşmayı. Bu yüzden içimde bir şeyler bitti sanırım gerçekte de bitireceğim.
Teşekkür ederim.
Bende ona şaşırdım zaten. Kendimi kötü hissettim ama aslında hediyesiyle kendimi iyi hissetmem gerekirdi doğum günümde. Bu sıktı canımı biraz galibaSevgilime kargo ile hediye göndermiştim iki üç kere , hepsinde de kendim ödedim . Çok saçma değil mi kargo parasını ona ödettikten sonra, benim hediye göndermem? Hediye olmasa sorun değil ama bana mantıksız geldi.
Kendisi yollamış. Faturayı kontrol ettim kargo alıcı ödemeli seçilmiş ama.kargocu bır yanlışlık yapmış olabılır mı ?
Belki sevgilinde ödemiştir ..
Çünkü bazen ben ödüyorum karşı alıcıdanda istiyor ..
Birde acaba kendısı mı direk yolladı yoksa bir mağadan direk online sipariş mi verdi ?
faturalı mı geldi birde ?Kendisi yollamış. Faturayı kontrol ettim kargo alıcı ödemeli seçilmiş ama.
Tamamdır bilgilendiririmHaber edin gelişmelerden. Ben merak ederim. Konuşurken ufaktan yüzüne vur bakalım ne diyecek. Rica ederim ne demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?