• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimize herşeyi anlatmalımıyız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
merhaba arkadaşlar benim size sormak istediğim şey şu.Eğer bir sorununuz varsa aile ile ilgili veya arkadaşlarla ilgili her iki taraflada konuşamıyorsak sorunlarımızı sizce sevgililerimizle paylaşmamız ne kadar doğru???

hiç doğru değil...
yaptım o hatayı ordan biliyorum...
annem hep söyler "erkeklere herşey söylenmez" diye....

hiç doğru değil...

kesinlikle katılıyorum
herşey anlatılmaz
şimdi kızdığın bişeyi anlatsan sevgilinde kızacak söylenecek,sonuçta senin ailen iyisiyle kötüsüyle,sen yarın birgün unutur gidersin ama eşin veya sevgilin anlattıklarını unutmaz

değil sevgilinize eşinize bile anlatmamalısınız:34:

ben yandım o zaman çünkü her şeyi anlatırım anlatmazsam içime dert olur.ama başka da arkadaşım yok yani insan bir yerde paylaşmak dertleşmek istiyor..hiç düşünmemiştim yol su elektrik olacağını:26:

anlıyorum arkadaşlar bende bazı şeyleri anlatmak istiyorum ne arkadaşlarımla konuşabiliyorum nede ailemle anlamıyorlar diye düşünüyorum ama sanırsam çoğu kişi anlatmama taraftarında gibi.

Ben anlatıyorum hemen hemen herşeyimi... Aile,iş vs.
Sevincimi de mutluluğumu da!:4:
Hatta anında yetiştiriyorum.
Sevgilimle kanka olmayı seviyorum ben!:nazar::16:

bende anlatırım mutlu komik olan şeyleri belki de herseyi :) ama aile içinde bir sorun olursa onu anlatmak hoş olmaz :41:
o da bana anlatır ama şu oldu bu oldu diye hatta olumsuz şeyleri bile :)

bende anlatırım mutlu komik olan şeyleri belki de herseyi :) ama aile içinde bir sorun olursa onu anlatmak hoş olmaz :41:
o da bana anlatır ama şu oldu bu oldu diye hatta olumsuz şeyleri bile :)

elbette mutlu komik olayları anlatabiliriz ama aile içinde bir sorun varsa ilerde farklı olabiliyor.kendimden örnek vereyim.erkek kardeşimle ilgili aile içinde sorunumuz var ama ben bunu eşime anlatamıyorum.ben bir şekilde affediyorum kanım canım diyorum ama eşim unutmaz,bazı durumlarına zaten kızıyor birde onu anlatırsam daha çok kızacak

kesinlikle anlatmamalısın.hangi konuyu anlatırsan,sevgilin o konuda sana karışma hakkını görür kendinde

kesinlikle anlatmamalısın.hangi konuyu anlatırsan,sevgilin o konuda sana karışma hakkını görür kendinde

çok güsel bi yorum :)

aynen cnm...

bir de ailede olanları biz unuturuz kan can yani..
ama sevgili kişisi asla unutmuyor :D hattaa kin yapior bunu..

yaptım başıma geldi pişman oldum..o kini de sevgilimin burnumdan getirdim..şuan kocam olur kendisi ve asla da anlatmam :)

Hayır canım anlatmamalısın..ben bu hatayı çok yaptım..arkadaşlarım konusunda ailem konusunda ya da her hangi bir konuda sıkıntıda olduğum şeyleri anlatıyordum..sonra o için için anladığım kişiler hakkında kötü düşünceler oluşmuş kafasında..sonrasında benim o kişilerle aram düzelince bile fikirleri değişmiyor..
ne anlatırsan anlat unutmuyorlar bir de,bir gün sen bana şunu demiştin diyor..biz onlara derdimizi,özelimizi anlatıyoruz onların kafası başka çalışıyor,bu anlatıklarımıızı aklının bir köşesine yazıyorlar ..:27::27:

bende sevgilimle herşeyi paylaşanlardanım..
hani hep derler gizeminizi koruyun heycanınız
bitmesin falan diye bi türlü yapabilmiş anlayabilmiş
değilim yüzüm düşer benim hemen bişey olduğunda
oda anlar tavırlarımdan hareketlerimden az çok bilir
ne bilim şu mu bu mu falan diye tahmin bile eder:)
bende atlarım hemen böle böle diye
hem sevgilim kankam:)
zaten biz lisedeyken çok sıkı arkadaştık ünide ekleme
yaptıkk sevgili olduk:):):):)

Hayır, asla.

Ne kadar az şey bilirse onları o kadar kullanma imkanı verirsin ona, bişey söyler unutursun, aylar sonra bi kavgada öyle bi şekilde karşına çıkar ki sen bile şaşırırsın, hatırlamadığın konuyu sana karşı kullanır.

Biriyle ilgili bi yorum yaparsın, aranız kötüyken sen zaten dedikoducusun der.

Ailenle ilgili bişey söylersin, onun ailesinde bi sıkıntı olunca senin en ufak bi yorumunda, seninkiler de şöyle böyle der,
Özellikle ailenle ilgili en ufak bi sıkıntını bile anlatmayacaksın...

Benim fikrim budur:))

hiç doğru değil...

Kesinlikle bende katiliyorum benim annemde ole der ve bende cok yaptim o hatayi hala da yapiorum. Bazen salakligima denk gelirse. Sonradan olaylarda yuzune yuzune carpiolar acimadan :)))) cok canin sikilio ama hata bende oldugu icin susup oturuorum :52:

kızlar bence karşı tarafla alakalı bir şey bu. eğer güveniyorsanız onun yanınızda olacağınızı biliyorsanız neden anlatmayasınız. benim 3 sene önce bir çıktığım çocuk vardı. çocuk bir gün ileride ayrılırsak sebebi ailen olacak dedi. ben de ayrıldım bu lafından dolayı çok da soğumuştum zaten. sonuçta insanız hatalar oluyor ve bize bağlı olmayan sorunlar da oluyor. aynı kişi bir keresinde de senin ne mal olduğun ablandan belli demiş bana nasıl sineye çekmişsem günlüğüme yazmışım orda gördüm. ve ben çok sadık söz dinleyen biri olmam halinde öyle söylemişti. onun eetkisinden dolayı şimdiki sevgilime hiç bişi anlatamadım annem babam ayrıldı bir sürü soru yaşadık hepsini içime attım sonra o kendine güven verdirdi yanında olduğunu hissettirdi ve ne beni ne de bir başkasını asla yargılamadı. benim şu an bu şehirde ondan başka kimsem yok hala sorunlarımız devam ediyor ben hala içli içli ağlıyorum ve yanımda iki senedir o var beni sarması hepsi geçecek bitanem demesi bana o kadar çok yetiyor ki. ve asla ama asla bana karşı kullanmadı kullanmayacağını da eminim...

katılıyorum size asla herşeyi anlatmamalıyız.......iyi yada kötü herşey dahil buna anlattıklarımızın sonrasını düşünmek şart.hele aile içi bişeyi asla..........

katılıyorum size asla herşeyi anlatmamalıyız.......iyi yada kötü herşey dahil buna anlattıklarımızın sonrasını düşünmek şart.hele aile içi bişeyi asla..........

Hayır, asla.

Ne kadar az şey bilirse onları o kadar kullanma imkanı verirsin ona, bişey söyler unutursun, aylar sonra bi kavgada öyle bi şekilde karşına çıkar ki sen bile şaşırırsın, hatırlamadığın konuyu sana karşı kullanır.

Biriyle ilgili bi yorum yaparsın, aranız kötüyken sen zaten dedikoducusun der.

Ailenle ilgili bişey söylersin, onun ailesinde bi sıkıntı olunca senin en ufak bi yorumunda, seninkiler de şöyle böyle der,
Özellikle ailenle ilgili en ufak bi sıkıntını bile anlatmayacaksın...

Benim fikrim budur:))

bu sözleri alkışlamak istiyorum aynen böyle olur :46::46::46:

hiç bi zmaan sorunumu anlatmam ne kadar gizli olursan seni çözmek içinde o kadar uğraşırlar biz nasıl neyin var diye sorduğumuzda hiççç diye bi yanıt alıyosak onlara da aynısını biz yapmalızki bizim onalrı çözmeye çalıştığımız gibi onlarda bizi çözmeye çalşsınlar herşeyini bilirse sen onun karşında kaba bi tabirle basit olursun ve seni en ince noktandan vurur.. bu sefer sen incinirsin

Back
X