- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Benimki de 1,90kız ne guzel bende isterdim 1,95 falan bir kocam olsun
ama 1,69-177 yiz
gerçi anası 190 zannediyor oglunu , boylu poslu oglum benım diyor
Eşim 185 ben 160Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
Hosunuza mi gidiyor her konuya girip boyle cevaplar yazmak?ayrıl bence çok saçma bi görüntü
Boşnak- Arnavut. Türk pek yok. Yani ben öyle buldumNerden buluyonuz boyle uzun boylu endamlı adamları yaw.Tam tersine ben uzun boylu bir kadinim ama hep kisa boylular denk geliyor hep 1 70 adamlar ya
Eşim 1.80 ben bir buçuk metre, ben esmerim eşim kumral, flört etmeye başladığımızda senin gibi bir delikanlının ufacık kara kuru bir kızla ne işi var diyenler bile oldu hem de benim yüzüme karşı, hap gibi kız bir lokmada yutulur gibi düşüncesizce sözlere bile maruz kaldım ama biz umursamadık, aşk ne karalığa bakıyor ne boya, sırf boy farkımız anlaşılmasın diye topuklu giymedim giymiyorum, 30 yıldır birlikteyiz, kendinizi olduğunuz gibi severseniz insanların ne dediğine takılmazsınız, kimin ne dediğinin nasıl baktığının önemi yok, siz birlikte mutlu musunuz ona odaklanın, eğer nişanlınız boy farkını evlendikten sonra sorun haline getirecek bir adamsa zaten sizi hiç sevmemiş demektir, öyle bir şey de demediğine göre çevredeki insanlara kulak tıkayın.Komik durmuyo mu ama ben bide insanlar güler diye çekiniyorum
Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
Bizde durum tam da bu biz aştık mesela 1.83-1.61Aslında birbirimize alışıp bıu konuyu kendi aramızda şaka yapılacak bi konuma getirsek sorun kalmayacak gibi ama onu da aşamadık oda diyo keşke 180 olsaydım diye
Aynı kaderi paylaşıyoruz sizinle.Biz ayniyiz hatta ben 1 -2 cm uzunum bile .Sen kafana takmadiktan sonra nasil gorunmus ne onemi var.Heleki evlendikten sonra hiic umursamiyorsun.
böyle konuya böyle cevapHosunuza mi gidiyor her konuya girip boyle cevaplar yazmak?
canım sen ruhu yeter demişsin ama kusura bakma da adam burda resmen develik yapmışEvet ben bir kere aynı boydayız dedim ; bana dedi ki devede de boy varilk zamanlar herkes söyledi boylarınız aynı falan diye ama ben ona fiziksel olarak bakmıyorum ki. Ruhu yeter...
Tatlı bi durum benceArkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?