Sevgilimle aramızda büyük bi boy farkı var ?

Eğer ikiniz dert etmiyorsanız hiç sıkıntı çıkmaz. Millet laf eder mi diye düşünmeyin her zaman edecekler. Size göre ne kadar uyumlu da olsanız laf edecekler. Siz kendinizi ben kısayım diye sevgilinizden uzaklaştırmazsanız, sevgiliniz ben uzunum diye kendini üstün görmeye başlamazsa hiç sorun olmaz.

Çok büyük bir kusur aman Allahım. Ne olacak ayol, ne güzel işte pıtı pıtı gider kucağına tünersin adamın mis gibi portatif. Ben 1.73'üm, uzunum yani. Nişanlım 1.96, kalıplı da. Ben bile pıtı pıtı gidip kucağına tünüyorum

Ya bugün konuşurken ailenin en kısası sensin sanırım diyip güldü ben alındım aslında yani şuna alındım annemle fln boyumu ölçmüş resimlere bakıp . Sonra ben bişey diyincede ben senin boyunu sorun etsem şu boyumla zaten hiç başlamazdım her halinle seviyorum dedi ama bilmiyorum demekki oda sorun ediyo

Ne guzel ya, benim boyum 172 cm ve ben kendi boyuma gore aday bulamıyorum cok şanslısınız

Bu konu tam benlikmiş var mı böyle olan diye konu ararken sizinkini gördüm benim şuan görüştüğüm kişi de 1.87 ve öyle zayıf da değil bense 1.50 yiim minyonum o beni küçüğüm diye sever hep, ailesi de fotoğraflarımızı görünce hanım hanımcık filan demişler biz çok güleriz kendi kendimize tonton derim ben de hatta bazen bana sen ne güzelsin bir de bana bak der, halbuki ben acaba beni beğenmez mi ki sonradan diye düşünürken yani siz iyiyseniz gerisi önemli değil

Eşim 185, ben 157. Çıkmaya ilk başladığımız zamanlar ben de çok takıyordum, sürekli 10 15 cm topuklu ayakkabılarla geziyordum. Evlenirsek ne yaparım ben evin içinde topuksuz duramam yanında diyordum. ama şimdi evliyiz ve tabi ki evde topuklu ile gezmiyorum:) Hiç umursamıyorum artık. Bence daha bile güzel, yanında her zaman küçük göstereceksin minyon biri olarak.

160ım, 193 bi flörtüm olmuştu birlikteyken kaldırım tepelerinde geziyordum. Anlayabiliyorum sizi insan alışana kadar tuhaf hissediyor Ama öyle moral bozmalık bir durum olduğunu düşünmüyorum. Birbirinizi sevmişsiniz önemli olan o.

2.10'luk bi sevgilim vardı bir zamanlar. Hey yavrum hey. Tek koluyla kaldırırdı beni. Şimdi beyim rahatsız olmasın diye minnak topuklu ayakkabı arıyorum.

Valla arkadaşım var 1 55 kocasına vardır 2 metre arkadaşım 39 kilo kocası vardır 100 kilo yanyana durunca baya dikkat çekici :)
Ama önemli olan beyinlerin uyuşması sevmek sevilmek gerisi inaninki Faso fiso görüntüye göre hayat kurmuyoruz

Lily ve Marshall?

Aynı boyda olsanız daha mı iyiydi. Ne güzel işte uzun boylu sevgilin var,dert aramayın kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…