- 5 Kasım 2017
- 23
- 22
- 3
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Ne yapsan doğru olur biliyor Musun?? Sevgılının evinden çık ve derslerıne odaklan en iyisi buMerhaba bayanlar,
Yapmam diyodum ama yaptım. Zayıf bi anıma denk geldi ve onun evine taşınma kararı aldım. Zaten ne zamandır ısrar ediyordu, çok fazla istiyordu ona taşınmamı. Neyse ilk zamanlar her şey gayet güzeldi hatta fazlasıyla güzeldi ama son zamanlarda kendimi onun evcil hayvanı gibi falan hissetmeye başladım. Her şeyime karışmaya başladı. Arkadaşlarımla dışarı çıkmamı bile istemiyor resmen ya kafayı yiycem. 24 saat onunla olmalıyım, hatta dizinin dibinde. Derslerime de odaklanamıyorum yeteri kadar çünkü gerçekten hiç abartmıyorum sürekli onunla ilgilenmemi istiyor. Ev işleri konusunda bi problemimiz olmadı hatta yemekleri falan o yaptı hep ama bu anlattıgım konular beni çok bunalttı. Böyle işteSizinle paylaşmak istedim. Ne yapmalıyım ne yapsam doğru olur. Yanlış bi şeyler yapıp ilişkimi yıpratmak da istemiyorum çünkü bana kötü davranmıyor. Fazla sahiplenici tavırlar sadece
Evet bu boyle gitmez. Guzelce konusmak ilk çözüm. Olmuyorsa da dediğinizi yapmalı konu sahibi. Böyle bir hayat suremek resmen işkence. Zamanla sevgi falan kalmaz zaten. Beni kendinden sogutma seni seviyorum ama boyle gitmez dayanamam vs deyin. Kaybetme korkusu olursa belki kendini toparlar size guvenmeyi ogrenirYa ben bir şeyi anlamıyorum. Şimdi siz arkadaşımla buluşacağım diyorsunuz, o da hayır diyor, siz de tamam sevdiceğim ne dersen o deyip pısıp oturuyor musunuz? Tamam aynı evde yaşamak çok güzel birbirini tanımak için ama bu ne yahu? Ben harçlığımı aldığım ailemle bile böyle bir konuşma yaşamıyorum. Höst sen kimsin kardeşim demek çok mu zor? Neyden korkuyorsunuz da ağzını açamıyorsunuz ki.
Hayır böyle bir konuda konuşulmamalı bile bence. En baştan sınır çizilmeli, noluyoruz ya kimsin sen denmeli yoksa böyle önü alınamıyor işte. Çok gördüm ben böyle konuları güzelce halletmeye çalışanı, erkekler hep he he deyip geçiştirir. Bariz yani.Evet bu boyle gitmez. Guzelce konusmak ilk çözüm. Olmuyorsa da dediğinizi yapmalı konu sahibi. Böyle bir hayat suremek resmen işkence. Zamanla sevgi falan kalmaz zaten. Beni kendinden sogutma seni seviyorum ama boyle gitmez dayanamam vs deyin. Kaybetme korkusu olursa belki kendini toparlar size guvenmeyi ogrenir
Şimdi aynı evin içindesiniz ya ister istemez birbirnizi yıpratırsınız canım bence ayrı evlerde olmak daha iyi olurdu birbirine özlem duyardınız vs vsMerhaba bayanlar,
Yapmam diyodum ama yaptım. Zayıf bi anıma denk geldi ve onun evine taşınma kararı aldım. Zaten ne zamandır ısrar ediyordu, çok fazla istiyordu ona taşınmamı. Neyse ilk zamanlar her şey gayet güzeldi hatta fazlasıyla güzeldi ama son zamanlarda kendimi onun evcil hayvanı gibi falan hissetmeye başladım. Her şeyime karışmaya başladı. Arkadaşlarımla dışarı çıkmamı bile istemiyor resmen ya kafayı yiycem. 24 saat onunla olmalıyım, hatta dizinin dibinde. Derslerime de odaklanamıyorum yeteri kadar çünkü gerçekten hiç abartmıyorum sürekli onunla ilgilenmemi istiyor. Ev işleri konusunda bi problemimiz olmadı hatta yemekleri falan o yaptı hep ama bu anlattıgım konular beni çok bunalttı. Böyle işteSizinle paylaşmak istedim. Ne yapmalıyım ne yapsam doğru olur. Yanlış bi şeyler yapıp ilişkimi yıpratmak da istemiyorum çünkü bana kötü davranmıyor. Fazla sahiplenici tavırlar sadece
Yuzde doksan geçiştirecek. Ama vicdanı rahat olur. Ben derdimi san guzelce anlattim boyle gitmez der rest cekebilir. Yoksa aylarca yillarca dert anlatsin demiyorum. Ama bi iliski sonucta rahatsızlığını once dile getirmeli. BenceHayır böyle bir konuda konuşulmamalı bile bence. En baştan sınır çizilmeli, noluyoruz ya kimsin sen denmeli yoksa böyle önü alınamıyor işte. Çok gördüm ben böyle konuları güzelce halletmeye çalışanı, erkekler hep he he deyip geçiştirir. Bariz yani.
E tamam, neden seninle birlikte yaşamaya bu kadar ısrar ettiği belli oldu. Yani arkadaşlar ben açık ve dürüst olmayı severim, hiçbir şeyi saklamaya gerek yok. Genellikle öküz erkeklerimiz saf kızlarımızı bunun için kullanıyorlar. Ben bu tabloda birbirini çok seven birbirine saygı duyan birlikte yaşayan bir çift görmüyorum. Eski konularını da okudum konu sahibinin. Konu sahibi net özgüven eksikliği yaşıyor.Cinsel hayatımız var zaten bir arada yaşamadan önce de vardı. Bence bu konulara hiç girmeyin tamamen yaşam tarzıyla alakalı
Terbiyessizlik yapmayınBitirmen gereken bi okulun varken birinin “kapatması” olmaktan hoşlanıyorsan devam et aynı evde yaşamaya.
Böyle bir şey yok lütfen insanları bu şekilde etiketlemeyin. Basbaya önce beraber yaşayıp sonra evlenen insanlar mevcut. Bende bunlardan biriyim. Konu sahibine bende evi ayır dedim ama senle oynar başkasıyla evlenir değil olay.Senle ayni evde yasar bir güzel ama evlenmeye gelince baskasiyla evlenir. Kimseye kendini kullandirma bir an evvel bu yanlistan don. Sonra coooook uzulursun.
Kapatma demissiniz kıza dehşete düştüm
Üniversite yıllarında bende sevgilimle yaşadım.Sonrasinda evlendim aynı kişiyle ama dönüp bakınca üniversite hayatı da yaşamadığımı hiç özgür olmadığımı gördüm.Evi ayırdığında nefes aldığını göreceksin
Gece açılan konulara cevap vermycem artk hep feyk ya da banlanıyorBeni "kapatma" mesajı değil, o mesajı beğenen 60 kişi dehşete düşürdü.
Konu sahibi banlandı kızlar. Artık cevap vermenin anlamı yok sanırım. Konu da kapanır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?