Sevgilimle aynı evde yaşamaya başladık...

Evlenmeden onun bunun evinde yasamak bence basitlik basit kadinlarin yapacagi isler iki gun sonra evleneceginz adamlardan kose bucak saklarsnz bunlari eglenilecek kiz olmayin ama tabi siz bilirsnz herkesin hayat gorusu fakfarkli

Ben de bu mesaja inanmiyorum. Mide bulandirici.

Ama ben herkesin hayat gorusu farklidir dedim asla yargilamam her insan ayri bir renk sevgiyle kucakliyorum hepinizi ama bakin bana gore demisim bana gore basitlik hepimiz ayri bir rengiz
Saydırıp saydırıp "ama ben asla yargılamıyorum" demek de iyiymiş :))

Ama ben herkesin hayat gorusu farklidir dedim asla yargilamam her insan ayri bir renk sevgiyle kucakliyorum hepinizi ama bakin bana gore demisim bana gore basitlik hepimiz ayri bir rengiz
Agzina geleni soyleyip sonra da ben asla kimseyi yargilamam demek cok guzel taktikmis.

Ayrılmanı ya da evleri ayırmanı gerektirecek bir durum göremedim ben. Sevgilinle güzelce oturup konuşursan, kendine özel zaman ayırmak istediğini, biraz özgür kalmak istediğini söylersen anlayışla karşılayacaktır. Eğer anlayışla karşılamazsa o zaman evleri ayırmayı düşünebilirsin. Şimdi sevgilin senin rahatsız olduğunu bilmiyor ki. Konuşursan daha dikkatli davranabilir.

Yapışık ikizler ilişkilerini çok seviyorum. Ders çalışırken bile eli belimde demişsin. Okurken “anaam, ne güzel” diye düşündüm. Manyağım ben

Seviyesiz yorum yapanların da canını sıkmasına izin verme. Sevgilinle daha çok vakit mi geçirmek istiyorsun? Yanına taşınırsın. Sıkılınca geri taşınırsın. Sürekli yan yana olmak istemeyenler evleri ayrı tutar. Sevgilim bana arada uğrasa benim için yeterli der. Bazıları evime gelmesi hoş olmaz dışarda buluşuruz der. Kimi öyle ister kimi böyle. Bu şekilde yargılamak, konu sahibini “basit” olarak nitelendirmek hiç hoş değil. Herkes farklı hayat görüşlerine sahip. Böyle seviyesiz yorumlar yapmayın lütfen.

Yazik acidim sana. Aslinda ailene daha cok acidim. Yillarca senin icin emek veren turlu turlu zorluga katlanan ailenin goruslerini almadan sevgilinle yasamaya baslamissin.(ayrica ailene haber verdigine de nedense inanmadim) Ama simdi daha hayatinda bi kac ay hadi bi kac yil olsun bi adamin koydugu kurallar cercevesinde yasamaya baslamissin. Bence zayif andan ziyade zayif bi kisiliksin. Yaşin ne başin ne ? Mis gibi ozgur olmak varken derdin neydiki ayni evde yasamak icin. Sirf modernim ozgurum mesajini cevreye vermek icin karakterinizden ozgurlugunuzden odun veriyorsunuz. Yazik! Ne bu erkek meraki bu yasta anlamadim. Otur derslerine calis, hayatini kurtar. Erkek kacmaz bulursun

Çok teşekkür ediyorum elinize sağlık ne güzel yazmışsınız

seni daha rahat kolaçan etmek her işine burnunu sokmak için evine taşınmanı istemiş

Ya bu nasıl bi yorum? Size ne benim aile ilişkimden? Nereden biliyorsunuz üzerimde çok emekleri oldugunu? Emin olur haber vermesem bile umurlarında olmazdı. Bilmediğiniz konular hakkında gereksiz yorumlar yapacağınıza hiç yazmayın lütfen. Konumda size ailemle ilgili gerhangi bir şey danışmadım ya da fikrinizi sormadım

Size ne demissiniz ya. Burda konu actiysaniz ve aile, iliski veya her ne ise yazdiysaniz yorum da yazarim kusura bakmayin. Emegi var ya da yok. Ailenin goruslerini almayip baska bir erkegin kisitladigi hayati yasamak son derece zayif karakter ozelligi bana gore tabi. Memnunsan ne diyelim yasayin kari koca gibi

Yaşadıgınız yer gerçekten afyon mu? Komşular ses çıkarmıyor mu diyerek ne demek istediğinizi söylerseniz ben de daha iyi anlamış olurum.

Ne dediğimi bence anladınız da işte işinize gelmeyen bi' yorum ya olayı tırmandırmak için konuyu çarpıtmaya çalışıyorsunuz.Sayın bayan size mutluluklar.

Konu sahibi, sevgilinin tavirlarini onaylamadim asla ama burada yazan cogu kadinin da sana yardimci olma kaygisi tasidigini dusunmuyorum. Konuyu buraya acarak yanlis yaptin bence. Konuya gelirsek su an senin icin en onemli olan sey okulunu guzel bir dereceyle bitirip kendini olabildigince gercek hayata hazirlanmak olmali. Ders calismana, kendini gelistirmene, gonlunce gezip tozmana engel olabilecek her turlu etkeni ortadan kaldirmani oneriyorum. Evlenmeden beraber yasanmasina, ve dahi evlilik kurumuna hicbir anlam yuklenmemesine sonuna kadar saygi duyarim ama bana gore sizin icin dogru zaman degil.

Ne dediğimi bence anladınız da işte işinize gelmeyen bi' yorum ya olayı tırmandırmak için konuyu çarpıtmaya çalışıyorsunuz.Sayın bayan size mutluluklar.
Kskdkdksakdja daha önce hiç bu kadar saçma bi diyaloğa girmemiştim cidden kahkaha attım. Anlamadığım için sordum siz de verecek cevap bulamadığınız için böyle yazmışsınız. Teşekkür ediyorum mutluluk dileğiniz için :)

Kadınlar kulübü burası ergenler kulübü değil , ondan uzatmak istemiyorum.Hadi bakalım sen evcilik oynamaya özgürlükler diyarında kısıtlayıcı sevgilinle sana özgür bir hayat dilerim.

Katılıyorum

Bir önceki açtığın konuda kararsızdın napsam diyordun. Okadar yorum yaptı millet. Yapma dediler. Sen dinlememiş ayrı eve çıkmışsın.

1 ay içinde yeni konu açıyosun yine "napsam doğru olur" diye soruyosun!
Sende o, akıl danışıp danışıp kendi bildiğini okuyan tiplerdensin.

Bu tutumu ailen yapsa neler derdin dimi? kıytırık ve sürekli küsüp barıştığın sevgilinle yaşamaya hayatı kendine zehir edeceksen et.
Ne istiyosan onu yap ve mümkünse önümüzdeki ay bi level üstü konuyla gelme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…