Sevgilimle aynı eve çıkmayı düşünüyoruz

Madem ayni evde kalacaksiniz goster ama elletme anam Saka bir yana ayni evde kalan herkes birlikte mi oluyomus da direkt bunu dusunuyosunuz. Herkesin kendi bilecegi is o istedifini yapar. Ama ayni evde yasayip birlikte olmayanlar da var elbet. Hem herkesin kendi karari Sevgiliyle ayni evde kalmak hoş olabilir ama umarım onu tanıyınca yanlış kisiymis demezsin mutlu olursunuz :) bi de ailenize çok profesyonel yalan söylemeniz lazim ki yanina falan gelmek isteyebilirler. Bakalım hayırlısı olsun

B3nce ayni evde yasamak guzel bir deneyim olur,ozellikle evlilik oncesi baktin olmuyor kacarsin. Anne olaraktan oglum universite okurken bunu yapabilir ben karismam ama kiminle ayni eve ciktiginla ilgilenirim.basina is getirip oglumu kaziklamasini istemem.

Ben gerikafalıyım bu konularda

Bekar olsam böyle biseyi bana kimse teklif edemez böyle bisi konusturmam bile
Kızım olsa ve yapmak istese cok kotu seyler olur

Yetistirilmeylede alakali gerci bu seyler iyikide boyle ögrenmisim boyle görmüsüm böyle büyümüşüm

çok doğru bir tespit tebrik ediyorum

Aynı evde kalmak doğru değil, arkadaş değilsiniz sevgilisiniz, birbirinizden uzak duramazsınız, bazı şeyler değerini kaybetmemeli, özel anlara saklanmalı, oyuncak değil bu, yanlış adım atmayın, elbet evlenir sevdiğinizle aynı evi paylaşırsınız, ve o zaman güzel şeylerin değerinin önceden kaybetmediğiniz için mutlu olursunuz.

Bir anne olarak kızıma izin vermeyeceğim bir durum.

Neden aynı ev yani? Muhtemelen gün boyu aynı okuldanız..

Benim de üni de aynı evde yaşayan bir arkadaşım vardı. İşin ilginç tarafı erkeğin ailesi bilmiyordu ama kızın ailesi biliyordu. Biz çok şaşırmıştık bu duruma.

aaaaaaaa nasıl iş bu ya

Once ayni evde yaşayıp ayri odalarda kalmak fikrini geciceksin.yok oyle birsey.iki genc insan birbirini sevicek ayni evde olcak dipdibe ama cinsellik yasanmicak buna gulerim .haa soyle olur zara bir zarar gelmeyebilir ama hersey yasanir.oda zaten bizim için onemli degil.olay zar.saglamsa ok yani.seni elestirmiyorum yanlis anlama.bazi genc kizlarimizin fikri bu yonde.neyse bu tip seyler senin icin onemli degilse yaşa tabi.yarin ayrilirsan sucluluk hissetmiceksen gucluysen tabiki yasa kim karisir.ayrica boyle onemli bir konuyu burdakilere tanimadigin insanlara sormak ilginc.

Hiç medeni değilsin ama kendi bedeni ama Ahlak bekçisi misin yoksa
senin medeniyetin buysa Mehmet Akif ne güzel söylemiş hayvanlar bile senden medeni bak kardeş burdaki herkes görüşünü yazıyo ahlak bekçisi diye insanlara laf atıp durme neyin kafasını yaşıyosun senin gibi sokak kafası yaşamaktansa geri kafalı olmayı tercih ederim saygıdan yoksunsun gel biz sana öğretelim ahlak nedir yok sende çünkü

Bir anne olarak oğlumada izin vermiyeceğim bir durum ama şimdiki gençler artık pek izinde almıyor zaten yorumlardanda gördüğüm kadarı ile..
Çocukları iyi bir ahlak ile yetiştirmeye çalışıp gerisini Allaha havale etmekden başka yapacak bir şey yok sanırım yeni nesil evlatlar için..

Evet maalesef bu noktada gençler. Ama temel şeyleri iyi vermeye çalışırsak inşallah bu şekilde olmaz. O yüzden çok iletişim, doğru bilgi..

Ne güldüm şimdi buna.Arkadaşım sen benim önceki mesajlarımdan bihabersin sanırsam.İlk önce okumanı tavsiye ederim.Ayrica geçmişi okumadığın için yaptığım kinayeden de anlamış değilsin

Kimse şurada ahlak bekçiliği yapmaya kalkmıyor. Bir soru sormuşsun, herkes kendine göre cevap veriyor. Aynı evde yaşarsın ya da yaşamazsın bu seni bağlar. Ancak sana kısa bir nasihat vereyim. Senden 10 yaştan fazla büyüklüğüm var. Bizim zamanımızda da aynı evde yaşayanlar vardı. Şimdi sen farkında değilsin ama ileride bu hafızalardan hiç silinmez. Kötü bir şey mi?? Bunun cevabı aynen burada aldığın şekilde kişisel. Ancak mezun olup da çoluk çocuğa karıştığın zaman hala okuldan birileriyle görüşüyorsan hafızalarda kalıp da anımsanacağından emin ol.

herkes bişeyler yazıyo işteyim pek takip edemiyorum az önce okudum hakkını helal et ozman yazdıklarım hakedenlere gitsin

canim bence sevgilinle ayni eve falan cikma.
ailenden bu durumu saklayacakmissin sakin yapma.
senin dusunmen gereken derslerin ve gelecegin olmali..
aileni hayal kirikligina ugratma.
hamileyim ve kismetse benim de bir kizim olacak ( oglum olsada fikrim ayni) kesinlikle boyle bisey yapmasini istemem...

seviseceklerinden nasil bu kadar eminsiniz? din konusunda fazla bilgilisiniz de iftira islamda caiz herhalde.

Ben eminim demedim ki kardeşim. Bu ihtimal dahilinde olan bir durum. Konu sahibi mağdur olmasın diye her ihtimali düşünmek lazım. Bu arada suizan da haramdır. Ters köşe yapma çabalarınızdan din konusunda daha bilgili olduğunuz kanaatine vardım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…