- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi feride3455
-
Annenizle konusup syri odalarda kaliriz mi dedi?Aaah ah aynı durumdaymışız. Benimki de bunu istiyor annemle bile konuşmuş. Ayrı odalarda kalırız vs diyor ama iişin açıkçası korkuyorum bu durumdan. Evliliğin heyecanı kalmaz diyorlar.
çok doğru bir tespit tebrik ediyorumlütfen konuyu açarken dipnot düşün.
-İŞİME GELDİĞİ GİBİ YORUMLARI KABUL EDERİM
-KARARIMI ONAYLAYIN şeklinde
Sonrada o kadar yazan insan geri kafalı, çağ öncesi, ahlak bekçisi, KISKANÇ olmasın
Asıl iki yüzlülük bunu yapmaktır..
aaaaaaaaPEKİ BU YUKARIDA ALINTILADIĞIM YAZINIZ NEDİR. DAHA TEMMUZ AYINDA SİZDEN 8 YAŞ BÜYÜK BİRİNİN SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNİ YAZIP FİKİR İSTEMİŞSİNİZ. HANGİSİ DOĞRU HANGİSİNE İNANALIM. BU AÇTIĞINIZ KONUNUZ DOĞRUYSA AYNI KİŞİ Mİ, AYNI KİŞİYSE 8 YAŞ FARK OLAN BİRİ NASIL ÜNİVERSİTEDE ÖĞRENCİ OLUYOR VE BİR SENEDİR ÇIKMIYORSUNUZ DEMEK Kİ. YOK AYNI KİŞİ DEĞİLSE NE ARADA BİR SENEDİR ÇIKIYORSUNUZ. HAYATINIZDA BU KİŞİ VARKEN Mİ BU KİŞİNİN KAHVE TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRDİNİZ. ANLAYAMADIM DA SİZE SORAYIM DEDİM. ÖĞRENCİYİZ, BİR SENEDİR İLİŞKİMİZ VAR SÖZLERİNİZLE TEMMUZ AYINDA AÇTIĞINIZ KONUYU AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ HANGİSİ DOĞRU..
senin medeniyetin buysa Mehmet Akif ne güzel söylemiş hayvanlar bile senden medeniHiç medeni değilsin amakendi bedeni ama Ahlak bekçisi misin yoksa
Bir anne olarak kızıma izin vermeyeceğim bir durum.
Neden aynı ev yani? Muhtemelen gün boyu aynı okuldanız..
Benim de üni de aynı evde yaşayan bir arkadaşım vardı. İşin ilginç tarafı erkeğin ailesi bilmiyordu ama kızın ailesi biliyordu. Biz çok şaşırmıştık bu duruma.
Evet maalesef bu noktada gençler. Ama temel şeyleri iyi vermeye çalışırsak inşallah bu şekilde olmaz. O yüzden çok iletişim, doğru bilgi..Bir anne olarak oğlumada izin vermiyeceğim bir durum ama şimdiki gençler artık pek izinde almıyor zaten yorumlardanda gördüğüm kadarı ile..
Çocukları iyi bir ahlak ile yetiştirmeye çalışıp gerisini Allaha havale etmekden başka yapacak bir şey yok sanırım yeni nesil evlatlar için..
senin medeniyetin buysa Mehmet Akif ne güzel söylemiş hayvanlar bile senden medenibak kardeş burdaki herkes görüşünü yazıyo ahlak bekçisi diye insanlara laf atıp durme neyin kafasını yaşıyosun senin gibi sokak kafası yaşamaktansa geri kafalı olmayı tercih ederim saygıdan yoksunsun gel biz sana öğretelim ahlak nedir yok sende çünkü
Ne güldüm şimdi buna.Arkadaşım sen benim önceki mesajlarımdan bihabersin sanırsam.İlk önce okumanı tavsiye ederim.Ayrica geçmişi okumadığın için yaptığım kinayeden de anlamış değilsin[/QUOTEherkes bişeyler yazıyo işteyim pek takip edemiyorum az önce okudum hakkını helal et ozman yazdıklarım hakedenlere gitsin
herkes bişeyler yazıyo işteyim pek takip edemiyorum az önce okudum hakkını helal etNe güldüm şimdi buna.Arkadaşım sen benim önceki mesajlarımdan bihabersin sanırsam.İlk önce okumanı tavsiye ederim.Ayrica geçmişi okumadığın için yaptığım kinayeden de anlamış değilsin
seviseceklerinden nasil bu kadar eminsiniz? din konusunda fazla bilgilisiniz de iftira islamda caiz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?