- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi feride3455
-
sizin gibi düşünmeyenler sizin gözünüzde ahlak bekçileriyse, onlar gibi düşünmeyen siz onların gözünde nesiniz? Saygı çok mu zor gösterilmesi gereken bir olgu?
Kimi kandırıyorsunuz ki siz burs sadece eğitim masrafları için verilir yüzdr yüz karşılanması için okul birincisi filan olmanız sınvda derece yapmış olmanız gerekir onun harici yüzde elli verilir en fazla öyle kira fatura yeme içme giyim karşılayamazsnız aileniz arkanızda olmasa zor giderdiniz başka şehire kimbilir nelerden kısıp sizi okuttular dersanelere gönderdiler de kazandınız ama güvendikleri kızları bir erkekle ayrı eve çıkıyor gizlice bu aile hiç.mi sizi görmeye gelmeyecek hayır yani madem her görüşe açık değilsin zaten kafana koydun ne diye dezavantajlarını sordun ki göze aldın madem dersle de işin olmayacak belli ki.daha ne konu açıyorsunuz zararlarını görmezden geleceksen naparsan yap.
PEKİ BU YUKARIDA ALINTILADIĞIM YAZINIZ NEDİR. DAHA TEMMUZ AYINDA SİZDEN 8 YAŞ BÜYÜK BİRİNİN SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNİ YAZIP FİKİR İSTEMİŞSİNİZ. HANGİSİ DOĞRU HANGİSİNE İNANALIM. BU AÇTIĞINIZ KONUNUZ DOĞRUYSA AYNI KİŞİ Mİ, AYNI KİŞİYSE 8 YAŞ FARK OLAN BİRİ NASIL ÜNİVERSİTEDE ÖĞRENCİ OLUYOR VE BİR SENEDİR ÇIKMIYORSUNUZ DEMEK Kİ. YOK AYNI KİŞİ DEĞİLSE NE ARADA BİR SENEDİR ÇIKIYORSUNUZ. HAYATINIZDA BU KİŞİ VARKEN Mİ BU KİŞİNİN KAHVE TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRDİNİZ. ANLAYAMADIM DA SİZE SORAYIM DEDİM. ÖĞRENCİYİZ, BİR SENEDİR İLİŞKİMİZ VAR SÖZLERİNİZLE TEMMUZ AYINDA AÇTIĞINIZ KONUYU AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ HANGİSİ DOĞRU..
Neyin kafasını yaşıyosunuz ya bu neyin rahatlığı evlilik yok nikah yok bi evin içinde, sonra senden çocuk aldırmakla ilgili yazılar bekliyorum... B-)B-)
O dediğiniz medeniyet adı altında zina yapıp terbiyeyi ahlakı yerle bir etmeklemi.oluyo.yoksa terbiyeni takınmakla mı gerçi terbiye den anladınizi pek zannetmiyoruuuum amaaaa : DHiç medeni değilsin amakendi bedeni ama Ahlak bekçisi misin yoksa
zoru kolayı sormus herkes gorus bıldırmısTamam da bundan size ne ? Sizden nasihat istemiyor ki kız sadece zorlukları ne olabilir diyor. Kendi doğrunuzu kendinize saklamayı öğrenin biraz.
yanı abuk bır konuPEKİ BU YUKARIDA ALINTILADIĞIM YAZINIZ NEDİR. DAHA TEMMUZ AYINDA SİZDEN 8 YAŞ BÜYÜK BİRİNİN SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNİ YAZIP FİKİR İSTEMİŞSİNİZ. HANGİSİ DOĞRU HANGİSİNE İNANALIM. BU AÇTIĞINIZ KONUNUZ DOĞRUYSA AYNI KİŞİ Mİ, AYNI KİŞİYSE 8 YAŞ FARK OLAN BİRİ NASIL ÜNİVERSİTEDE ÖĞRENCİ OLUYOR VE BİR SENEDİR ÇIKMIYORSUNUZ DEMEK Kİ. YOK AYNI KİŞİ DEĞİLSE NE ARADA BİR SENEDİR ÇIKIYORSUNUZ. HAYATINIZDA BU KİŞİ VARKEN Mİ BU KİŞİNİN KAHVE TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRDİNİZ. ANLAYAMADIM DA SİZE SORAYIM DEDİM. ÖĞRENCİYİZ, BİR SENEDİR İLİŞKİMİZ VAR SÖZLERİNİZLE TEMMUZ AYINDA AÇTIĞINIZ KONUYU AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ HANGİSİ DOĞRU..
PEKİ BU YUKARIDA ALINTILADIĞIM YAZINIZ NEDİR. DAHA TEMMUZ AYINDA SİZDEN 8 YAŞ BÜYÜK BİRİNİN SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNİ YAZIP FİKİR İSTEMİŞSİNİZ. HANGİSİ DOĞRU HANGİSİNE İNANALIM. BU AÇTIĞINIZ KONUNUZ DOĞRUYSA AYNI KİŞİ Mİ, AYNI KİŞİYSE 8 YAŞ FARK OLAN BİRİ NASIL ÜNİVERSİTEDE ÖĞRENCİ OLUYOR VE BİR SENEDİR ÇIKMIYORSUNUZ DEMEK Kİ. YOK AYNI KİŞİ DEĞİLSE NE ARADA BİR SENEDİR ÇIKIYORSUNUZ. HAYATINIZDA BU KİŞİ VARKEN Mİ BU KİŞİNİN KAHVE TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRDİNİZ. ANLAYAMADIM DA SİZE SORAYIM DEDİM. ÖĞRENCİYİZ, BİR SENEDİR İLİŞKİMİZ VAR SÖZLERİNİZLE TEMMUZ AYINDA AÇTIĞINIZ KONUYU AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ HANGİSİ DOĞRU..
yanı abuk bır konu
yalan dolan bır gorus ıstenmıs
zaten ortada yok
ve kahve ıctıgı cocuk var ortada
bu cocuk nerden cıktı bırde bır senelık ılıskı
aldatıyomus yanı bu cocugu oyle mı
kımın elı kımın cebınde bellı degıl bosuna tansıyonlar yukseldı :)
Ailesi sen istanbulda iyice aciliyosundur diye turbana girmesini istiyomus. Eneeem ben konuyu okurken tum sartlari musait saniyodum. Yakalansa vururlar kizi :)
Biz üniversitedeyken esimle (o zaman sevgiliydik tabi) ayni evde degil ama ayni binada karsilikli dairelerde yasadik. Benim ev arkadasimla onun ev arkadaşı da sevgiliydi. Dolayisiyla biz butun gunu 2 cift birlikte gecirirdik. Yemekleri falan birlikte yapar yerdik. Her seyimizi paylasirdik maddi manevi. Ama tabi herkes kendi evini temizlerdi :)
Okul bitti 1 yil sonra biz evlendik, ev arkadasimin sevgilisi askere gitti ve ayrildilar. Ev arkadaşım baska biriyle evli su an. Yani ozetle biz 2 cift birlikte yasadik gibi bisey, bizimki mutlu sonla bitti onlarinki mutsuz sonla...
Bi de hep erkegin kadini ortada birakmasindan sozedilmis ya ev arkadaslarimizda tam tersi oldu, kiz erkegi terketti askerdeyken ve baskasini bulup evlendi. Cocuk yillarca bunalima girdi, memleketine dondu, hala da bekar, kendine gelemedi.
Ailesi sen istanbulda iyice aciliyosundur diye turbana girmesini istiyomus. Eneeem ben konuyu okurken tum sartlari musait saniyodum. Yakalansa vururlar kizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?