- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.709
- 498
- 30
- Konu Sahibi feride3455
-
ne olacak biliyo musun?(yapmaz deme yapar) yemeği senden beklicek, çaamşırı bulaşığı senden beklicek, belki elinin ucuyla arada iş yapar onu da batırır, sevgilinin peşini toplamak zorunda kalcaksın gelin gibi. ama herkes kendi cinsi bi ev arkadaşıyla eve çıkıp arada görüşür gelip giderlerse böyle bi sorun olmaz ve daha sağlıklı bir birliktelik olur derim ama söylediklerimde çok ciddiyim demişti dersin böyle çiftler tanıyorum ve kendim de 1 ay kaldım erkek arkadaşımla yaz okulu döneminde:)
Ailenden habersiz iş yapma derim . AyrıcaYani söylemeyeceğim.
sevgilin seninle evlenmediğinde başını taşlara vuracaksan kandırıldım diyip ortalarda ağlamayacaksan çık eve.ha dersin ki "belki ben evlenmek istemeyeceğim yaşadıklarım da psikolojimi etkilemeyecek, belki sonra başkasına aşık olacağım",ozaman başka yani yaptığının tüm sorumluluğunu üzerine alacaksın.
Neden gelmemiş bir şeyin sıkıntısını gelmeden yaşayayım ki? O zaman hep olumsuzunu düşünüp hiç hareket etmeyelim.
nikahsız hizmetçilik mi? ben 3 yıldır yaşıyorum hiç hizmetçi gibi hissetmedim kendimi. siz yoksa nikahlı hizmetçilik mi yapıyorsunuz?Kal kal sevgilin için çok karlı bir iş olur her anlamda.
Sonra da sıkıldım der bir gün gider.
Aileni kandırdığına mı, nikahsız hizmetçilik ettiğine mi, kaybettiklerine mi yansan bilemezsin.
Başını vurmak için duvar ararken de buraya gelirsin yüksek ihtimal.
Neden gelmemiş bir şeyin sıkıntısını gelmeden yaşayayım ki? O zaman hep olumsuzunu düşünüp hiç hareket etmeyelim.
ailesine söylememiş sanırımGelmemiş bir şeyin sıkıntısını şimdiden yaşamak değil ki bu. Aynı evde yaşarken kavgalar çok çabuk büyüyebilir, iki kişiyi bir arada tutan tek şey sevgi olduğundan ayrılma durumlarında geri dönüş zor olur. Herşeyin iyi gitmesi durumunda da sevgiyi ve uyumu test etmiş olursun. Olumsuz halin altından kalkabilecek güçteysen sorun yok.
seni gidi fındık kurduAhlak bekçileri neden hala gelmediler, çok alınıyorum, görevlerini yerine getirmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?