Sevgilimle aynı eve çıkmayı düşünüyoruz

Bir erkekle aynı evde kalmak neden çile gibi geliyor ki ben bazı bayanları anlamıyorum.
Eğer o adamı seviyorsan oda seni seviyorsa; ev işlerinde yardımcı olacağını da söylüyorsa bence neden olmasın. Bizde sevgilimle istiyoruz aynı eve çıkmayı.
İnşallah seneye artık..

sevgilin seninle evlenmediğinde başını taşlara vuracaksan kandırıldım diyip ortalarda ağlamayacaksan çık eve.ha dersin ki "belki ben evlenmek istemeyeceğim yaşadıklarım da psikolojimi etkilemeyecek, belki sonra başkasına aşık olacağım",ozaman başka yani yaptığının tüm sorumluluğunu üzerine alacaksın.

Aksine benden daha becerikli birisi :)

Ben universite okurkan esimde ayni sehirde ogretmenlik yapiyordu 1 yil esimin evinde yasadim onunla. ogrenci evimde vardi ayrica 2ev arkasimla, babamin gelme ihtimaline karsilik annem zaten durumu biliyordu . Suan 10 yiilik evliyim esimle o gunlerden bahsederiz hep iyiki ayni evde yasamisim bana cocugu gibi bakardi hic biseyimi eksik etmezdi hala oyle 1 oglumuz var ama esim iki bebegim var benim der hep

Neden gelmemiş bir şeyin sıkıntısını gelmeden yaşayayım ki? O zaman hep olumsuzunu düşünüp hiç hareket etmeyelim.

Neden gelmemiş bir şeyin sıkıntısını gelmeden yaşayayım ki? O zaman hep olumsuzunu düşünüp hiç hareket etmeyelim.

cnm hayatta çok yönlü düşünmek gerek elbette iyimser de olmalı ama benim söylemek istediğim ,muhtemelen yaşın da küçük,burada olumlu örnekler verenler olmuş herkesi allah mutlu etsin de olumsuzluk yaşadığında psikolojinin bozulmasını istemem,büyüğün olarak

Kesinlikle çok keyifli, hem evliliğin geitrdiği o sorumluluk yok, aileler işin içine girmemiş, bekar hayatı yaşanıyor, hem de bir nevi evlilik prototipi. 3 yıldır yaşıyorum, çocuk mocuk düşünmesem, bir de işle ilgili durumlar olmasa hep böyle yaşarım.

valla okadar guzel ki ayni evde yasama hayali.. bende cok isterdim erdimle ayni evde kalmayi bizim gibi uzaktan iliski yasayanlar iyi bilir bize hayal gibi gelir..

ama zor.. sevgilinle herseyi yasayacaksin evlenmeden once belki sıkılacaksınız ya sen ya sevgilin..

ben bazi seylerin evlendikten sonra yasanilmasi taraftariyim :)

ne zaman evlenicezzzzzz yaaaaaa :) :)

bence aynı evde olma heyecanı, eşya almak, ev düzenlemek vs evliliğe saklanmalı sanki..
evlilik o heyecanlı başlangıca ihtiyacı oluyor..
aynı okulda mısınız bilmiyorum ama ev aynı okul aynı arkadaş çevresi aynı derken "fazla" olur gibi..
tabiki güzel olacak eğlenceli olacak orası kesin ama..
sanki ertelenebilecek bi deneyim..

Peşinen söyleyeyim ben de kalmaması taraftarıyım ve aileyi kandırmak zaten başlı başına yanlış ama nikahsız hizmetçilik derken kastedilen nedir?
Ne yani kadınların erkeklere hizmetçilik etmeleri evlenince kabul edilebilir de evlenmeyince mi problem oluyor?
Hizmetçilik ediyoruz ama en azından başımızda kocamız var, erkek kafesledik mantığı mı?
Konu sahibesi bunu buraya danışman bana buna hazır olmadığın, bu konuda kuşkuların olduğunu hissettirdi.

Son düzenleme:
Bekarkenki aklim olsa bende yasamak isterdim ama evlendim ve farkki bakmaya basladim bazi seylere pisman olabilirsin olmayadabilirsin gelismelere bagli kumar oynamak istiyorsaan oyna ama en kotusune hazir ol

nikahsız hizmetçilik mi? ben 3 yıldır yaşıyorum hiç hizmetçi gibi hissetmedim kendimi. siz yoksa nikahlı hizmetçilik mi yapıyorsunuz?

="faat, post: 36997487, member: 408887"]Kal kal sevgilin için çok karlı bir iş olur her anlamda.
Sonra da sıkıldım der bir gün gider.

Aileni kandırdığına mı, nikahsız hizmetçilik ettiğine mi, kaybettiklerine mi yansan bilemezsin.

Başını vurmak için duvar ararken de buraya gelirsin yüksek ihtimal.[/QUOTE]
Sonuna Kadar katılıyorum size

Gelmemiş bir şeyin sıkıntısını şimdiden yaşamak değil ki bu. Aynı evde yaşarken kavgalar çok çabuk büyüyebilir, iki kişiyi bir arada tutan tek şey sevgi olduğundan ayrılma durumlarında geri dönüş zor olur. Herşeyin iyi gitmesi durumunda da sevgiyi ve uyumu test etmiş olursun. Olumsuz halin altından kalkabilecek güçteysen sorun yok.

aaaaaileni kandırmakmı..hiç kimse buna değmez bence..ve ilişkinizi çabuk bitirmeyin..özlem yaşayın..aynı evi payşama taraftarı değilim..

ailesine söylememiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…