- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi feride3455
-
Sizinde ailenizin sozleriyle ilgilenmediginiz ortada :) evet beni hicmi hic ilgilendirmiyosunuzSizi pek de ilgilendirmeyen şeyler söylüyorlar : )
O zaman o manaya gelmeyen kısa öz bir cümle seçseydin.
Pişman olmam, zırlamam evet. Sorumluluğu alıyorum. Nokta şeklinde..
Olumlu yorum yazmayanları seviyesiz buluyorsun demek.
Lütfen olumsuz yazacaklar yazmasın diye belirtseydin o halde.
doğru söyledin..eşim evlendiğimizden beri köle gibi çalışıyor..bekarken kendini bukadar zorlamıyordu ..bende tabiiInsan esine hizmet edince hizmetcimi oluyor
Eeeee kocada esi icin calisip omrunu ailesine adiyosa essek mi oluyo o zaman
Of ya bu ne boyle
Sizinde ailenizin sozleriyle ilgilenmediginiz ortada :) evet beni hicmi hic ilgilendirmiyosunuz
birde şu açıdan düşünelim kızlar evlilik kadınların haklarını korumuyormu?eşin keyfi boşanmak falan isterse.nafaka falan alıyorsun..
o arkadaşın sosyo kültürel yapısı elveriyor olabilir..tamamen yatişme tarzı vs..onlarla alakalı bir durum..Sizinde ailenizin sozleriyle ilgilenmediginiz ortada :) evet beni hicmi hic ilgilendirmiyosunuz
E ilgilendirmiyorsam neden sordunuz ki?Sizinde ailenizin sozleriyle ilgilenmediginiz ortada :) evet beni hicmi hic ilgilendirmiyosunuz
21 yaşında olması düşündürücü..yoksa dar görüşlü değilim..kendi üzülmesinde..Canım orası öyle tabi, ben zaten birlikte yaşama diyorum konu sahibesine, ama benim anlamadığım biz nafakayı sevgilimizden ayrılınca da alamıyoruz ki. Niye nikahsız hizmetçilik oluyor? Ya da niye nikahlı olunca bir kadının kocasına hizmetçilik yapması kabul edilebilir ama nikahsız olunca kabul edilemez oluyor?
Neyse ben birlikte kalma diyorum, hele aileye böyle bir konuda yalan söylemek çok yanlış ve ileride kötü sonuçlar doğurabilir.:)
Agirmi geldi gerceklerEee o zaman yazmayın sizde.
Evet bu dogru, ben de oyle bir izlenim aldim konu sahibinden. Hepimiz ailemize yalan soyleriz. Bazi yalanlar normal karsilanabilir de bu cok ayri bir sey. Bana da pek uygun degil sevgiliyle ayni evi paylasmak ama eger kalabilecek biri olsaydim ailemin bilmesini isterdim. Ailemle catisacagim seyin altina girmek istemezdim. Hak etmiyorlar bu kadarini. Rizalari cok onemli olurdu. Tipki evlenecegim insana riza gostermelerini istedigim gibi.Evet olmasınlar tabi.
Ben de onu diyorum akıllı olsunlar.
Her ihtimali düşünsünler de adım atsınlar.
Sonra ağlamasınlar aptal kafam diye.
Bak bir kaç yorum evvel ne demiş konu sahibi.
Birisi eğer sorumluluğunu alabiliyorsan, sonra ayrılık durumunda pişman olup ağlamayacaksan kal demiş.
Cevap: Eee olmamış olumsuzu düşünüp hiç bir işe kalkışmayalım mı o zaman.
Neden şimdiden bunu düşüneyim demiş.
:):)
Bu şu demek ayrılırsam, beni terkederse tabi ağlarım, arkasından beddua da ederim küfür de..
Ama şimdi canım bunu yapmak istiyor..
Yok yaaa.!!
O zaman sana derler ki;
O gün yediğin hurmalar, gelir g.tünü tırmalar cicimm..
Anladın
Duygularına güvenmiyorsan kendine sınır koymayı bileceksin..
21 yaşında olması düşündürücü..yoksa dar görüşlü değilim..kendi üzülmesinde..
Orada belaltı bişey dediiniz ondan seviyesiz buluyorum dedim. Baştan aşağı olumsuz yazsanız ne olacak ki?
Agirmi geldi gerceklerEee o zaman yazmayın sizde.
Konuyla alakasiz ama ne zamandir yazacagim kaynayip gitti. Siz cok ilimli bir kadina benziyorsunuz yahu, bayiliyorum size. Insan nasil bu kadar ilimli olur sasiyorum. :)doğru söyledin..eşim evlendiğimizden beri köle gibi çalışıyor..bekarken kendini bukadar zorlamıyordu ..bende tabiiama hizmetçi gibi hissetmedim hiç..
taşekkür ederm sende aynı şakildesin amaKonuyla alakasiz ama ne zamandir yazacagim kaynayip gitti. Siz cok ilimli bir kadina benziyorsunuz yahu, bayiliyorum size. Insan nasil bu kadar ilimli olur sasiyorum. :)
evet hepimiz yalan söylemişizdir mutlaka,ama bu biraz büyük bir yalan gibi yoksa bende söyledim okul hayatımda..Evet bu dogru, ben de oyle bir izlenim aldim konu sahibinden. Hepimiz ailemize yalan soyleriz. Bazi yalanlar normal karsilanabilir de bu cok ayri bir sey. Bana da pek uygun degil sevgiliyle ayni evi paylasmak ama eger kalabilecek biri olsaydim ailemin bilmesini isterdim. Ailemle catisacagim seyin altina girmek istemezdim. Hak etmiyorlar bu kadarini. Rizalari cok onemli olurdu. Tipki evlenecegim insana riza gostermelerini istedigim gibi.
Ben sadece yaşayanların yaşadığı tecrübeleri edinmek öğrenmek istedim ama demekki buraya böyle şeyler sormamak gerekiyormuş bunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?