Sevgilimle aynı eve çıkmayı düşünüyoruz

Ne kadar Tanıyorsunki Aynı evi tutacaksın? Kötü Tecrübe Yaşadığın Zaman Kafanı Duvarlara Vurmucağın Ne malum? Evli gibi birşey Olacaksın kaldıra bilicekmisin?

Biz sevgilimle ayri evlerde kaliyoruz ama çoğu zaman ben onlara gidiyorum o bana geliyor ya da yine birlikte oluyor bir buçuk senedir birlikteyiz biz de ogrenciyiz arada bi yanyana kalinca daha güzel oluyor sanki birlikte uyanmayi ozluyoruz beni arayip gelsene diyor mesela :)

nikahsız hizmetçilik mi? ben 3 yıldır yaşıyorum hiç hizmetçi gibi hissetmedim kendimi. siz yoksa nikahlı hizmetçilik mi yapıyorsunuz?

Benim eşim benimle iş yapan erkeklerden canım :)
Bu konuda şanslıyım şükür ki.
Ancak çoğu erkek hizmetçi arar kendine bu gerçek..

Çoğu diyorum dikkat çekerim.

Ayrıca hiç bir erkek için aileye böylesi büyük yalan söylemeye değmez.

Evlenmeden evvel aynı evde yaşayıp mutlu son gören nadir kişiden biri olabilirsiniz.

Ben konu sahibine acı gerçekler doğrultusunda yorum yaptım.

Çoğu kişi böyle aşk aşk diye gönüllü hizmetçi olur, nikahsız eş olur.

Terkedilirken de hiç bir hak iddia edemez.

Yapabileceği tek şey arkasından ağlayıp, '' Söyleyin Allah'ından bulmaz mı heeee? Ben bunları haketmedim bedduam tutmaz mı? Ühühühüüüüü' olur..

Diyorsunuz ya çoğu kişi gönüllü olarak hizmetçi olur diye, e kimse de olmasın efendim, nikahsızken gönüllü hizmetçilik yapan, nikahlanınca da yapar. Kendi kendine eder yani, o da ne sizi ne beni bağlar.

Ayrıca çoğu erkek kendine hizmetçi aramaz, sadece bazı kadınlar erkeklerinin hizmetçisi olurlar : )

Yalnız sizin anlayışınız da yanlış değil mi? Kendi eşinizden, kendi ailenizden olmayan her erkeği birer kötü niyet elçisi olarak etiketlemek. Ben ayrı eve çıkıym mı çıkmıym mı diye sormadım çıkanların sorunları veya yaşadıkları tecrübeleri sordum sadece. O konuyla alakalı sorulaar da var.

Evet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.

- ailenin haberinini olmaması zor bir durum ( ki hangi aile izin verir böyle birşeye onuda bilmem) köşe kapmaya oynayabilirsiniz. ailen sana kalmaya geldiğinde ne olacak? yada onun ailesi geldiğinde?
- evli gibi yaşamasan da evli gibi oluyosun bir zaman sonra bu sorumluluğu alabilecekmisin?
- ben ilk üniversitemde okurken kızlarla evde kalıyodum sevgilim ( şimdi eşim oldu :) ) geliyodu kalıyodu filan uzun bi süre biz bir sorun yaşamamıştık tek sorunumuz evde başka kızların olmasıydı ( oda çok normal zaten.. :)
-pek fazla söylenecek birşey yok aslında yaşamadan anlayamazsın ama şimdi ki aklım olsa çağırmazdım eşimi kesinlikle ne işi var yani ?
herkesin evi barkı ayrı olsun kafanız rahat olsun.
evlenince bile bi kavga gürültüde kaçacak yer arıyo insan ama evlisin nihayetinde.. bu durumda büyük bi kavga etseniz (- ki inşallah olmaz) ortalık karışıcak yani zor bi sınav bu aslında.
iyi düşün karar ver ama tecrübe sahibi olarak söylüyorum GİRME ÖYLE ATRAKSİYONLARA

Evet olmasınlar tabi.
Ben de onu diyorum akıllı olsunlar.
Her ihtimali düşünsünler de adım atsınlar.
Sonra ağlamasınlar aptal kafam diye.

Bak bir kaç yorum evvel ne demiş konu sahibi.

Birisi eğer sorumluluğunu alabiliyorsan, sonra ayrılık durumunda pişman olup ağlamayacaksan kal demiş.

Cevap: Eee olmamış olumsuzu düşünüp hiç bir işe kalkışmayalım mı o zaman.
Neden şimdiden bunu düşüneyim demiş.
:):)

Bu şu demek ayrılırsam, beni terkederse tabi ağlarım, arkasından beddua da ederim küfür de..
Ama şimdi canım bunu yapmak istiyor..

Yok yaaa.!!

O zaman sana derler ki;
O gün yediğin hurmalar, gelir g.tünü tırmalar cicimm..
Anladın

Duygularına güvenmiyorsan kendine sınır koymayı bileceksin..

Canım haklı olabilirsin ama bir kadın ancak kendi hizmetçiliği kabul ederse hizmetçi olur.
Bir de ne gibi bir haktan bahsediyorsun ki? Yani sevgili olunca da hak talep edemiyoruz, zaten ne diye hak talep edelim ki?
Yanlış anlaşılma olmasın ben de konu sahibinin sevgilisiyle aynı evde kalmaması gerektiğine inanıyorum ama anlattıklarınızla ne demek istediniz onu idrak edemedim. :)

Hay ağzına sağlık. O kafada kadınlar zaten evlenince de kocalarının hizmetçisi olur, bu mantığa göre 'Arkadaş evlenelim mi?' diye sorduğunda da 'Hayır, sen hizmetçilik yaparsın kocana.' dememiz gerekiyor.

nikahsız hizmetçilik mi? ben 3 yıldır yaşıyorum hiç hizmetçi gibi hissetmedim kendimi. siz yoksa nikahlı hizmetçilik mi yapıyorsunuz?
Nede rahatdiniz ya aileniz ne dusunuyor bu marjinal yasantinizla ilgili

Konu sahibi arkadasim sende hep iyi seyler soylensin istiyorsun
Bu isin iyi yani yok
Sevgilinle ayni evde yasamakta ne ya her seyin bi zamani ve sirasi var
Evliler gibi beraber yasayib sonra ayrilinca genc kiz misali ortada salinin

Yanlış anladın canım kendi eşimi de çok iyi niyetli, her konuda süper diye baş tacı etmem ben.
Erkek bencildir. İyi niyeti kullanmayı sever. Az zarar görür, verdiği zararı genel olarak umursamaz.

Ben aklımı kullanıyorum, çalışıyorum ve her konuda eşitlik sağlıyorum.
Yarın öbür gün bana verilen her hangi bir zarar, darbe karşısında hakkımı arayabileceğim bir nikahım var ama.
Elini kolunu sallayarak hayatımdan çıkamaz anlıyor musun?

Ve en önemlisi bir erkek için ailemi kandırmadım, kandıramam..

Ben ayrı eve çıkmadım. Çıkan yakınlarımın tecrübelerini göz önüne alarak yorum yaptım sana.

Ayrılık durumunda yılları hesaba katan taraf kadındır.
Mutsuz ve başka bir seçeneği olan adam ne yılları düşünür ne geçmişi.

Sadece konu açmaya gelmeyin, azıcık da okuyun burdan arkadaş!

Ben size sormadım ki napıym ablacım siz karar verin durumuma diye ve de yazdıkça seviyesizleşiyorsunuz. Ben o cümleyi o manada kurmadım hem. Kendi kendinize senaryo yazıyorsunuz.

birde şu açıdan düşünelim kızlar evlilik kadınların haklarını korumuyormu?eşin keyfi boşanmak falan isterse.nafaka falan alıyorsun..

birde kadın erkek ilişkisi değilde..canda bir arkadaşınıza emek verdiniz dostluğunuz adına diyelim,ve ummadığınız bir haksızlık yaptı size,nasıl hissediyorsunuz..
kullanılmış gibi,yada onunla geçen zamanınız demekki boşa harcanmış bir vakit gibi..

Ben size sormadım ki napıym ablacım siz karar verin durumuma diye ve de yazdıkça seviyesizleşiyorsunuz. Ben o cümleyi o manada kurmadım hem. Kendi kendinize senaryo yazıyorsunuz.

O zaman o manaya gelmeyen kısa öz bir cümle seçseydin.
Pişman olmam, zırlamam evet. Sorumluluğu alıyorum. Nokta şeklinde..

Olumlu yorum yazmayanları seviyesiz buluyorsun demek.
Lütfen olumsuz yazacaklar yazmasın diye belirtseydin o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…