- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 35
- Konu Sahibi feride3455
-
ailesine söylememiş sanırım
nikahsız hizmetçilik mi? ben 3 yıldır yaşıyorum hiç hizmetçi gibi hissetmedim kendimi. siz yoksa nikahlı hizmetçilik mi yapıyorsunuz?
Diyorsunuz ya çoğu kişi gönüllü olarak hizmetçi olur diye, e kimse de olmasın efendim, nikahsızken gönüllü hizmetçilik yapan, nikahlanınca da yapar. Kendi kendine eder yani, o da ne sizi ne beni bağlar.Benim eşim benimle iş yapan erkeklerden canım :)
Bu konuda şanslıyım şükür ki.
Ancak çoğu erkek hizmetçi arar kendine bu gerçek..
Çoğu diyorum dikkat çekerim.
Ayrıca hiç bir erkek için aileye böylesi büyük yalan söylemeye değmez.
Evlenmeden evvel aynı evde yaşayıp mutlu son gören nadir kişiden biri olabilirsiniz.
Ben konu sahibine acı gerçekler doğrultusunda yorum yaptım.
Çoğu kişi böyle aşk aşk diye gönüllü hizmetçi olur, nikahsız eş olur.
Terkedilirken de hiç bir hak iddia edemez.
Yapabileceği tek şey arkasından ağlayıp, '' Söyleyin Allah'ından bulmaz mı heeee? Ben bunları haketmedim bedduam tutmaz mı? Ühühühüüüüü' olur..
Benim eşim benimle iş yapan erkeklerden canım :)
Evlenmeden evvel aynı evde yaşayıp mutlu son gören nadir kişiden biri olabilirsiniz.
Yapabileceği tek şey arkasından ağlayıp, '' Söyleyin Allah'ından bulmaz mı heeee? Ben bunları haketmedim bedduam tutmaz mı? Ühühühüüüüü' olur..
Evet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.
buyur burdan yakHarami susleyip pusleyip guzel yonleri varmis gibi anlatanlar... Allah hidayet versin
Diyorsunuz ya çoğu kişi gönüllü olarak hizmetçi olur diye, e kimse de olmasın efendim, nikahsızken gönüllü hizmetçilik yapan, nikahlanınca da yapar. Kendi kendine eder yani, o da ne sizi ne beni bağlar.
Ayrıca çoğu erkek kendine hizmetçi aramaz, sadece bazı kadınlar erkeklerinin hizmetçisi olurlar : )
Benim eşim benimle iş yapan erkeklerden canım :)
Diyorsunuz ya çoğu kişi gönüllü olarak hizmetçi olur diye, e kimse de olmasın efendim, nikahsızken gönüllü hizmetçilik yapan, nikahlanınca da yapar. Kendi kendine eder yani, o da ne sizi ne beni bağlar.
Ayrıca çoğu erkek kendine hizmetçi aramaz, sadece bazı kadınlar erkeklerinin hizmetçisi olurlar : )
Nede rahatdiniz ya aileniz ne dusunuyor bu marjinal yasantinizla ilgilinikahsız hizmetçilik mi? ben 3 yıldır yaşıyorum hiç hizmetçi gibi hissetmedim kendimi. siz yoksa nikahlı hizmetçilik mi yapıyorsunuz?
Konu sahibi arkadasim sende hep iyi seyler soylensin istiyorsunYalnız sizin anlayışınız da yanlış değil mi? Kendi eşinizden, kendi ailenizden olmayan her erkeği birer kötü niyet elçisi olarak etiketlemek. Ben ayrı eve çıkıym mı çıkmıym mı diye sormadım çıkanların sorunları veya yaşadıkları tecrübeleri sordum sadece. O konuyla alakalı sorulaar da var.
Sizi pek de ilgilendirmeyen şeyler söylüyorlar : )Nede rahatdiniz ya aileniz ne dusunuyor bu marjinal yasantinizla ilgili
Yalnız sizin anlayışınız da yanlış değil mi? Kendi eşinizden, kendi ailenizden olmayan her erkeği birer kötü niyet elçisi olarak etiketlemek. Ben ayrı eve çıkıym mı çıkmıym mı diye sormadım çıkanların sorunları veya yaşadıkları tecrübeleri sordum sadece. O konuyla alakalı sorulaar da var.
Evet olmasınlar tabi.
Ben de onu diyorum akıllı olsunlar.
Her ihtimali düşünsünler de adım atsınlar.
Sonra ağlamasınlar aptal kafam diye.
Bak bir kaç yorum evvel ne demiş konu sahibi.
Birisi eğer sorumluluğunu alabiliyorsan, sonra ayrılık durumunda pişman olup ağlamayacaksan kal demiş.
Cevap: Eee olmamış olumsuzu düşünüp hiç bir işe kalkışmayalım mı o zaman.
Neden şimdiden bunu düşüneyim demiş.
:):)
Bu şu demek ayrılırsam, beni terkederse tabi ağlarım, arkasından beddua da ederim küfür de..
Ama şimdi canım bunu yapmak istiyor..
Yok yaaa.!!
O zaman sana derler ki;
O gün yediğin hurmalar, gelir g.tünü tırmalar cicimm..
Anladın
Duygularına güvenmiyorsan kendine sınır koymayı bileceksin..
birde şu açıdan düşünelim kızlar evlilik kadınların haklarını korumuyormu?eşin keyfi boşanmak falan isterse.nafaka falan alıyorsun..Canım haklı olabilirsin ama bir kadın ancak kendi hizmetçiliği kabul ederse hizmetçi olur.
Bir de ne gibi bir haktan bahsediyorsun ki? Yani sevgili olunca da hak talep edemiyoruz, zaten ne diye hak talep edelim ki?
Yanlış anlaşılma olmasın ben de konu sahibinin sevgilisiyle aynı evde kalmaması gerektiğine inanıyorum ama anlattıklarınızla ne demek istediniz onu idrak edemedim. :)
Hay ağzına sağlık.O kafada kadınlar zaten evlenince de kocalarının hizmetçisi olur, bu mantığa göre 'Arkadaş evlenelim mi?' diye sorduğunda da 'Hayır, sen hizmetçilik yaparsın kocana.' dememiz gerekiyor.
Ben size sormadım ki napıym ablacım siz karar verin durumuma diye ve de yazdıkça seviyesizleşiyorsunuz. Ben o cümleyi o manada kurmadım hem. Kendi kendinize senaryo yazıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?