sevgilimle ayrildik Cok acil görüsünüze ihtiyacim var ?

kavga ederken dogru düzgün iletisim kuralim diye gitmesini istemeyip destan destan yazip ariyorum, kötü niyetten degil
Adam olayın soğumasını, sakinleşmişti, mantıklı ve kırıcı olmadan konuşmayı sağlamak için uzaklaşıyor sen üstüne gidiyorsun. Sonuna kadar kavga etmeye çalışıyorsun, bu ilişki iki kişilik ve sen ne kadar üzülüp kırılıyorsan o da aynı şeyleri hissediyor farkında mısın? Ve sen onun hislerine, düşüncelerine önem vermiyorsun. Onu değersizleştiriyorsun. Ona hükmetmeye çalışıyorsun. Aynı şey sana yapılsa ne yapardın? Ben olsan arkama bakmadan kaçardım.

vallaha baska zaman asla o kadar aramam darlamamda ama sinirliyken kavga ederken cekip gitmesi beni deli etti o an sinirimden aradim destan destan yazdim

hakliisn ama ben sanmiyorum sakinlesmek icin yazmadigini bilerek yazmiyor cani istemedigi icin buda beni cpk sinir ediyor kac kere konustuk söz verdi bana öyle yapmam diye sözünü tutmamasi beni daha cok sinirleniyriyor... ayrildik gibi yani öyle bir konusma gecti ve artik konusmyoruz. Sizce napim ben?

Okurken daraldım valla neden uzak ilişki peki? Etrafınızda sizi anlayan olmadı mı yanınızda olsaydı emin olun oturup kolayca halledebilirdiniz. Şimdi ne yapıyor nerede kiminle diye düşünüp kendinizi de yememiş olurdunuz. Biraz mola verseniz daha iyi olur bence hem kafanızı toplarsınız kaçan kovalanır malum

vallaha baska zaman asla o kadar aramam darlamamda ama sinirliyken kavga ederken cekip gitmesi beni deli etti o an sinirimden aradim destan destan yazdim
Bence sakin olup muhattap olmayın sizde bakalım ne yapacak sizde geç cevap verin o zaman hesap sorma hakkı olmaz hoş yapan çokta Ben bana yapılmasını sevmediğim şeyi karşı tarafa yapmam ama empati kursun diyede yaşatırım Hiiç kızıp hesap sormam çünkü suçlu sen oluyorsun o zaman.

Aranızda gerçek bir iletişim yok, bu yüzden sürekli sorun çıkararak bi şekilde iletişim kurmaya çalışıyorsunuz. Bence kendinize gerçek birini bulun. Sizin ilişkiniz dikiş tutmaz artık.

İnsanlar size hicbirsey yapmayın tepkisiz kalın diyorlar hala napim ben napim ben

Sen hala kendi kafanda kurduklarına inanıyorsun. Ben sanmıyorum, ben etmiyorum, ben öyle düşünmüyorum. Karşı taraf bu ilişkinin sadece senin ‘ben, ben, ben, ben’ demenden yorulmuş ve sen gala bunu görmüyorsun. Bitmiş gitmiş. Çekil köşene acını yaşa. Adam pişman olacaksa bile pişman olma fırsatı vermiyorsun. Ben olsam ne düşünürüm biliyor musun? Bu mesafeden böyle yapıyorsa şu an yanında olsam boğazımı sıkar sinirden diye. Sinirlenince çok yıpratıcı davranmışsınız ve onun da alttan alma sınırı taşmış. Daha fazla arayıp yazmaya devam etme, bir zamanlar sevgili olduğun kişinin seni engellemesine sebep olma, bu çok gurur kırıcı olur.

haklisin sanirim bende de suc var, suclu olmama ragmen yinede yazmayip onun yazmasini mi bekleyeyim?

bende yakin olmak isterdim ama suan yurt disindayim ve sartlar yakin olmaya el vermiyor tabiki bulustuk vs ve 1 ay sonra tekrar onun memleketine gidicez bizde oraliyiz

cok dogru ama kendimi tutamiyorum 1 saniyede hemen cevap veriyorum

10 yıl önce yaptığının aynısını yaptığım bir ilişkim vardı. Karşı taraf da aynısını yapardı. Bu davranış toksik bişey sen peşinden böyle koşarsan o da seni kaybetmekten korkmaz ki. Sevgilin olsam bana böyle yapsan bende derim kız nasıl olsa ne zaman yazsam cevap verecek. Ulaşılmaz olan sen ol. Kavga etme her şeye, illa kavga varsa telefonu kapatan sakinleşmek isteyen bu konu için modumu düşüremem diyen sen ol. O zaman adam peşinde koşacak. Birazcık adil yıldırım izle şekerim anlarsın demek istediğimi

haklisin sanirim bende de suc var, suclu olmama ragmen yinede yazmayip onun yazmasini mi bekleyeyim?
Adam zaten senin sürekli aramandan yazmandan bunalıyor sen hala yazmayım öı diyorsun? Adam seninle kavga etmemek kırmamak için kaçıyor sen onun düşüncelerine davranışlarına saygı göstermiyorsun. Onu değersizleştiriyorsun. Mecbur mu sürekli alttan almaya? Mecbur mu sürekli sen sinirlenince gönlünü yapmaya? Çok açıkça söyleyeyim sana, bana senin gibi davransa biri direkt savcılığa gidip şikayet ederim. Bu konuşma isteği, iletişim, sevgi değil. Bu resmen taciz ve psikolojik şiddet. Ve sende de hata yok. Hata bu konuda sende. Haklı olduğun konular olabilir ama bu davranışlarla bütün haklılığın silinip haksız oluyorsun.

cogu zaman kendisi alttan alir, o pesimden kosar ama ben sinirliyken veya kavga ederken sevgilimle ondan ayni önemsemeyi görmeyince deli oluyorum ariyorum destan destan mesajlar atiyorum...suan cok üzgünüm
Kuzu bende tam olarak sevgilin gibiyim ve benim kocam da sen gibi. Ben bir sorun olduğunda olayın biraz üzerinden zaman geçmesi için susarım sessiz kalırım eşim de o an konuşulsun ister. Ama ben o an konuşursam o hırs ve sinirle kötü şeyler istemediğim şeyler söyleyebilirim. Bu yüzden susmayı tercih ediyorum. Zira zaten eşim fazla sinirli oluyor olayın sıcaklığıyla ben sustukça daha da sinirleniyor. Ama bilmiyor ki ben konuşsam olayı halletmek yerine daha da harlayacacağım ateşi. Aradan vakit geçip ikimiz de sakinleştiğimizde daha kolay oluyor anlaşmak.
Ve birde 20 kere aramak nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…