Sevgilimle barışmak için kapısına gittim gelmedi ve benim ona karşı üslubum?

Geçiştirmek mi? Hiç de geçiştirmemiş, açık açık istemiyorum sevmiyorum gelmicem demiş. Bunun neresi geçiştirmek? Daha ne desin anlamanız için? Bence psikolojik destek alın, yazdıklarınıza bakınca çok takıntılı geldiniz bana

Karşı tarafın zaten bir sebebi varmış sizi sevmemesi ve istememesi anlamıyorum sebepten kastınız nedir?
Hadi bir olay üzerinden ayrılsanız ve olay da aslında çok fuzuli olsa tamam kurtarılabilir diyeceğim de

Adam açık açık seni sevmiyorum istemiyorum demiş
Daha ne olsun?

Yapışkan tipleri hiç sevmem tek kelimeyle saçma

bir adamin kapisina gitmek ...
barissa bile cok cekersiniz bu adamdan
Kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim ama herkes taciz vs demiş. Sokaklarımız yanyana ve her gün birbirimizdeydik. Sevmediğine inanmam mümkün olmadığı için ikimizin evinin ortasında bir park var orada bekledim.

Kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim..

Bu adamı toptan sittir et konu sahibesi bir daha arayıp sorma. Boşuna da poposunu kaldırmışsın.
Çok seviyorduk birbirimizi her gün beraberdik ve sevginin o kadar çabuk bitip tükenen bir şey olduğuna inanmadığım için ve söz konusu beyfendi benim çocukluk aşkım olduğu için araya yıllar girdikten sonra bile birbirimizi yine bulduğumuz için benim adıma çok kıymetliydi. Taciz diyenler olmuş ancak kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim. Bunca ısrarımın sebebi ise kendisi elimi tutarken bile kıpkırmızı olan bir insandı. Yapısı böyle. Bu ilişkinin girişken insanı hep ben oldum.

Kapısına gittim diye mecazi anlamda söylemedin. Gerçekten gitmişsin şimdi çevirme lafı. Arabasının kapısının önünde olduğunu görmüşsün. Kapısına gitmeden nasıl görücen? Ayrıca seni sevmiyorum istemiyorum diyen insana ısrarla hayır beni sevmediğine inanmıyorum demek de aşırı abes. Ve evet yaptığın şeye taciz deniyor.

Kendisi elimi tutarken yanağımdan öperken bile kıpkırmızı olan bir insan olduğu için bu ilişkinin girişkeni hep ben oldum. Kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim. Yaptığımın tacize girdiğini düşünmüyorum

Çocuk gibi davrandı demişsiniz ama özür dileyerek söylüyorum siz de çocuk gibi davranmışsınız. Belki bir şansımız olur, içimde kalmasın diye gitmiş olabilirsiniz. En fazla yarım saat bekler insan. Gelmiyorsa çeker gider. Gerçi ben onu da yapmazdım ya neyse. Hastalığınız için geçmiş olsun, kısa zamanda atlatmanızı dilerim. Sizin yanınızda hastalığınız için olacaksa olmasın zaten. Hastalığınızı ilişkinize karıştırmayın bence. Duygu sömürüsü yapıyor falan der. Yine üzülen siz olursunuz.
Sizi sevmediğini, istemediğini söylemiş. Belki bir başkası var. Sizi böyle pat diye bırakan birine yalvarmayın. Siz böyle üstüne gittikçe kendini nimetten sayar, havalara girer. Sadece erkeklere mi özgü bilmiyorum. Birinin peşinden koştukça değersiz oluyorsunuz. Kendi yolunuza gittiğinizde genellikle terk edenler peşinize düşmeye başlıyor. Böyle saçma bir sistem var. Keşke her şey net olsa, ilişkilerde böyle oyunlara yer olmasa ama insanın doğasında bu var galiba.
Bu saatten sonra dönse bile siz kabul etmeyin. Sevilmek istiyorsanız önce kendinizi seveceksiniz. Sizin gururunuzu kırmış, kesinlikle affetmeyin. İlişkiler bitebilir ama saygı duyup gelebilirdi. Bittiğini yüzünüze tebliğ edebilirdi. Buna gerek bile duymamış. Size verdiği değer bu kadar bakın. O aklınıza geldiğinde size yaptığı bu hareketi düşünün. Ondan soğutun kendinizi.

Hsjsjsksjsjdjsj komiksiniz ya ikimizin evinin önünde büyük bir park var ve onun evinin önünden geçmeden o parka gidemiyorum??

"Dediğim saatte kapısındaydım arabası evin önündeydi" yazmışsınız. Üzgünüm ama eski sevgiliniz sizi sevmiyor. Umarım bir daha kendinizi aciz ve tehlikeli gösterecek davranışlar sergilemezsiniz.
Olayı tam bilmeden yorum yapanları anlamıyorum. İkimizin evinin ortasında büyük bir park var ve onun evinin önünden geçmeden o parka gidilmiyor

Kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim..
Bu kadar aramayı mesajı kapimdan değil kıta ötesinden yapsın yine tacizdir. Ki ısrarla sevmediğini söylemiş gelme demiş. Böylesi bir ısrar bir erkek tarafından yapılsa ortalığı ayağa kaldırıp davalık olurdu insan. Kadın olmanız bunu daha az korkunç yapmıyor. Dediğim gibi acınası dahi değil baya baya korkunç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…