- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.530
- 898
- Konu Sahibi happilyeverafter0
-
Çok seviyorduk birbirimizi her gün beraberdik ve sevginin o kadar çabuk bitip tükenen bir şey olduğuna inanmadığım için ve söz konusu beyfendi benim çocukluk aşkım olduğu için araya yıllar girdikten sonra bile birbirimizi yine bulduğumuz için benim adıma çok kıymetliydi. Taciz diyenler olmuş ancak kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim. Bunca ısrarımın sebebi ise kendisi elimi tutarken bile kıpkırmızı olan bir insandı. Yapısı böyle. Bu ilişkinin girişken insanı hep ben oldum.
Kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim ama herkes taciz vs demiş. Sokaklarımız yanyana ve her gün birbirimizdeydik. Sevmediğine inanmam mümkün olmadığı için ikimizin evinin ortasında bir park var orada bekledim.
Çocuk gibi davranan sizsiniz bence gelme istemiyorum demiş niye inatla gidiyorsunuz hadi gittiniz gelmdiği hale neden saatlerce bekliyorsunuz bu kadar mı kendinize saygınız, gururunuz yok.Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası.
Maalesef anlattığı gibi değil, önceki konusunda da bahsetmiş. Sürekli ayrılmak istiyormuş karşı taraf :/Her şey güzel giderken çıktı gitti diyorsun, bu durumda boşlupa düşmen de karşı taraftan mantıklı bir açıklama talep tmene de normal.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için olayı daha net anlatacak olursam genel sorunlarımız vardı ama bir süredir kavgasız sıkıntısız geçiniyorduk. Daha birkaç gün öncesinde ellerimi öperek bana bağımlı olduğunu söylemişti. Bu olaydan birkaç gün sonra tak diye bitirdi mesajla. Ne olduğunu anlamak istedim. Yani beni istemeyen birisiyle yeniden başlamak istediğim için değil yalnızca geçerli bir sebep sunsun istedim. Çünkü aklım almıyordu ve neyi yanlış yaptığımı sorguluyordumŞimdi canım konu sahibesi ben herkesin aksine kendini rezil ettiğini düşünmüyorum. Öyle bir yorum yapmicam.
Her şey güzel giderken çıktı gitti diyorsun, bu durumda boşlupa düşmen de karşı taraftan mantıklı bir açıklama talep tmene de normal. Karşı taraf dangalaklık yapmış, ortada bir ilişki varsa telefonla mesajla şunlu bunla ayrılmak çocukluktan da öte dangalaklık. Karşı tarafa bir açıklama sunarsın, herkes kendi yoluna gider sonra. Olay bu şekilde düzgün bitmeyince ve ani bitince ne oldu neyin var diye sormak istemen normal.
Çağırdım gelmedi diyorsun ben bunda da küçültücü bir şey görmüyorum aşkın için savaşmak istemişsin ama karşında erkek yok ki mesaj atıp kaçıp giden bir çocuk var. Bu adamdan bir bk olmaz kısacası sen bunu toptan boşver.
Gurursuzluğa kaçmışsınız biraz.. Belliki istemiyor yada başkasını almış hayatına..kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benden size tavsiye hiçbir erkeğin peşinden koşmayın,sevdiğinizi belli etmeyin,aşırı ilgi göstermeyin...soğukluğu hissttiğiniz anda siz bitirin..seviyorsa koşar peşinizden... sevmiyorsa bitsin zaten vaktinizi değmeyecek insanlara harcamamış olursunuzArkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız için ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kötü bir ayrılık değildi. 19 gün oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta önce geldim ve bu süre zarfında hiç konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkaç gün önce onunla görüşme isteğim için kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye. İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye düşündüm. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin önünde olmasına rağmen bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor. Bir ay önce beynimde kist çıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık geçirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi üzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem çok korktum hem de çok üzüldüm. Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim. Onun gözünde kendimi küçük düşürdüğümün farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla dönmez. Ne düşünüyorsunuz sizce hata mı etmişim?
Şimdi canım konu sahibesi ben herkesin aksine kendini rezil ettiğini düşünmüyorum. Öyle bir yorum yapmicam.
Her şey güzel giderken çıktı gitti diyorsun, bu durumda boşlupa düşmen de karşı taraftan mantıklı bir açıklama talep tmene de normal. Karşı taraf dangalaklık yapmış, ortada bir ilişki varsa telefonla mesajla şunlu bunla ayrılmak çocukluktan da öte dangalaklık. Karşı tarafa bir açıklama sunarsın, herkes kendi yoluna gider sonra. Olay bu şekilde düzgün bitmeyince ve ani bitince ne oldu neyin var diye sormak istemen normal.
Çağırdım gelmedi diyorsun ben bunda da küçültücü bir şey görmüyorum aşkın için savaşmak istemişsin ama karşında erkek yok ki mesaj atıp kaçıp giden bir çocuk var. Bu adamdan bir bk olmaz kısacası sen bunu toptan boşver.
Ama bahsettiği gibi güzel giden bir ilişki yokmuş ki ortada.Şimdi canım konu sahibesi ben herkesin aksine kendini rezil ettiğini düşünmüyorum. Öyle bir yorum yapmicam.
Seni sevmiyorum artık demiş bu neden geçerli sebep olmasın. Ilişkilerin temeli sevgi ve güven değil midir? Zor bir durum farkındayım ama illa bana bunu dedin soğudum diye niye bir neden aranıyor. Soğuyacak insan o günkü saç seklinizden bile soğuyabilir.Çok teşekkür ederim desteğiniz için olayı daha net anlatacak olursam genel sorunlarımız vardı ama bir süredir kavgasız sıkıntısız geçiniyorduk. Daha birkaç gün öncesinde ellerimi öperek bana bağımlı olduğunu söylemişti. Bu olaydan birkaç gün sonra tak diye bitirdi mesajla. Ne olduğunu anlamak istedim. Yani beni istemeyen birisiyle yeniden başlamak istediğim için değil yalnızca geçerli bir sebep sunsun istedim. Çünkü aklım almıyordu ve neyi yanlış yaptığımı sorguluyordum
Sevgiliniz mi çocuk gibi davranıyor?Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor.
Teşekkür ederim beni anlayan tek bir kişi çıktı. İki insan arasındaki ilişkiyi tam anlamıyla bilmeden tacizci konumuna düşmek üzücü oldu açıkçası. Birlikteyken tutkulu bir ilişkimiz vardı. Bunu yapma hakkını kendimde bulmasam zaten kapısına kadar gitmem. Yazdığım mesajda kapısına kadat gitmeyi mecazi anlamda kullanmıştım. İkimizin evinin ortasında bir park var onu orada bekledim ve o parka gitmek için mutlaka evinin önünden geçmek gerekiyor. Söylediğiniz her şeye hak veriyorum. Benim tek isteğim mesaj üzerinden bitirmemekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?