Sevgilimle barışmak için kapısına gittim gelmedi ve benim ona karşı üslubum?

Şimdi canım konu sahibesi ben herkesin aksine kendini rezil ettiğini düşünmüyorum. Öyle bir yorum yapmicam.

Her şey güzel giderken çıktı gitti diyorsun, bu durumda boşlupa düşmen de karşı taraftan mantıklı bir açıklama talep tmene de normal. Karşı taraf dangalaklık yapmış, ortada bir ilişki varsa telefonla mesajla şunlu bunla ayrılmak çocukluktan da öte dangalaklık. Karşı tarafa bir açıklama sunarsın, herkes kendi yoluna gider sonra. Olay bu şekilde düzgün bitmeyince ve ani bitince ne oldu neyin var diye sormak istemen normal.

Çağırdım gelmedi diyorsun ben bunda da küçültücü bir şey görmüyorum aşkın için savaşmak istemişsin ama karşında erkek yok ki mesaj atıp kaçıp giden bir çocuk var. Bu adamdan bir bk olmaz kısacası sen bunu toptan boşver.

Adami ard arda aradin. Konuyu sanki korku filmiymiş gibi okudum. Insana travma yaratir cinsten bu taciz. Adam en az 3 saat evden çikamadi senden dolayi.

Bügün dişariya çiksa hakli olarak tedirgin olur senin ile karşilaşma riski var diye. Keşke polisi çağirsaydi. Yani tersi olsaydi, bir erkek bunu bir kadina yapsa, linç yerdi hakli olarak.

çok eskiden ben de gönlünü almak istediğim, ilişkimin yeni yeni başladığı bir sevgilim için yapmıştım bu tarz kapıya gitme tarzı şeyler. hata bendeydi ve onu çok kırmıştım. tabii benimki bana ben seni sevmiyorum, istemiyorum tarzı bişey söylememişti ara verelim vs demişti biraz afaki konuşmuştu. gittim, geldiğimi söyledim konuşmak istiyorum dedim. hastayım ustayım dedi çıkmadı. bişey demedim evime geldim. aradan zaman geçti tekrar gittim bu defa da habersiz gittim diye sinirlendi. halbuki konuşalım geleyim vs demiştim yani. çevir kazı yanmasın yaptı. sizinle aramızdaki fark ben ısrar etmedim. yani ille de gel aşağıdayım vs demedim. ilkinde hastayım dedi, bişey demeden döndüm gittim. ikincisinde de gelmeme rağmen görüşmedi diye olumsuz bişey demedim ama sinir olduğum başka bişey vardı onu söyledim. 3 saat de beklemedim ayrıca. şu bir gerçek ki gerek yok böyle şeylere. ben de hatalı olmasam asla gitmezdim. yüz yüze konuşmamız gerekiyordu ve o kaçıyordu. telefonda da konuşmuyordu bu konuyu. benim örneğimde seni istemiyorum sevmiyorum diyen biri yoktu. aşırı korkaktı, kaçak oynuyordu. cesur olan bendim.

ama kesinlikle gidilmemesi lazım ya. düşündüm de sevgi duymadığım biri tarafından bana yapılsa hiç hoş karşılamam. bir deneyimsizliktir olmuş, kimse için yapmayın bir daha. gidiyorsanız gerçekten çok önemli bir neden olmalı ve ısrar edilmemeli. ben geldim, konuşmak istiyorum, bi 5-10 dk konuşalım böyle sağlıklı iletişim kuramıyoruz, dersiniz. gelmiyor mu, kesinlikle ısrar etmeyin. gerek yok.

Her şey güzel giderken çıktı gitti diyorsun, bu durumda boşlupa düşmen de karşı taraftan mantıklı bir açıklama talep tmene de normal.
Maalesef anlattığı gibi değil, önceki konusunda da bahsetmiş. Sürekli ayrılmak istiyormuş karşı taraf :/

Çok teşekkür ederim desteğiniz için olayı daha net anlatacak olursam genel sorunlarımız vardı ama bir süredir kavgasız sıkıntısız geçiniyorduk. Daha birkaç gün öncesinde ellerimi öperek bana bağımlı olduğunu söylemişti. Bu olaydan birkaç gün sonra tak diye bitirdi mesajla. Ne olduğunu anlamak istedim. Yani beni istemeyen birisiyle yeniden başlamak istediğim için değil yalnızca geçerli bir sebep sunsun istedim. Çünkü aklım almıyordu ve neyi yanlış yaptığımı sorguluyordum

Kendinizi neden bu kadar küçük düşürdünüz ki? Ne yaparsa yapsın dönsün demişsiniz ancak beyninizde kist olduğunu bile bile sizi bu kadar üzen, size kıymet vermeyen birini dönse bile ne yapacaksınız? Kendinize gelin, sağlığınızı düşünün bu hayatta her şey çözülür herkes unutulur ama insanın sağlığı kaybetmeye gelmez, bulunmaz.

Gurursuzluğa kaçmışsınız biraz.. Belliki istemiyor yada başkasını almış hayatına..kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benden size tavsiye hiçbir erkeğin peşinden koşmayın,sevdiğinizi belli etmeyin,aşırı ilgi göstermeyin...soğukluğu hissttiğiniz anda siz bitirin..seviyorsa koşar peşinizden... sevmiyorsa bitsin zaten vaktinizi değmeyecek insanlara harcamamış olursunuz

kız 3,5 saat beklemiş yaa
yetmedi mesajlar atmış beklerken
sonra eve gidip bir daha aramış. bir daha aramış dediğim bir daha aramalara devam etmiş manasında.
ne savaşçak allah aşkına. Ortalık düşmansız meydan muharebesine dönmüş. Meydan da park :)

Sizi sevmediğini, istemediğini belirtmiş, üstüne üstlük görüşmek istemediğini de belirtmiş. Çocukça filan davranmıyor. Açık ve net olarak görüşmek istemiyor ve isteğini uyguluyor.

Ne demek kapısında kamp kurmak! Ne demek görüşmedi diye hakaretler ve küfürlerle dolu mesajlar atmak!

Rahatsızlığınız nedeniyle bunları yapma hakkına sahip değilsiniz. O konu için geçmiş olsun, şifalar diliyorum. Bu yaptıklarınızı hafifletici bir sebep değil sağlık sorunlarınız

Adamın yerinde olsam suç duyurusunda bulunup hakkınızda uzaklaştırma kararı talep ederdim. Üstüne üstlük o çirkin üslup, ısrar, küfür nedeniyle hakaret ve tazminat davası açardım. Dua edin de bunları yapmasın

İnsanlara şehir eşkiyası gibi davranarak zorla kendinizi sevdiremezsiniz, değerli olamazsınız, ilişki kuramazsınız. Bir insan sizinle herhangi bir konuda görüşmek istemedi diye hakaret ve küfür edemezsiniz. Yaptığınız kendinizi küçültmek ve değersiz kılmaktır, karşınızdakine de tacizdir

Psikolojik yardım almayı düşünmelisiniz

Geçmişte hatalar yapan biri olarak yargilayamam sizi. Yaşınız da küçükmüs zaten ama dünyanin en vazgecilmez erkeği de olsa degmez bu dramaya. Denediniz olmadı. Önünüze bakın. Hiç bir erkek için de burnunuz yere düşse almayın. Kendine güvenli ve dönüp geriye bakmayan kadınlar erkekler için her zaman daha çekicidir.

Ama bahsettiği gibi güzel giden bir ilişki yokmuş ki ortada.
9 ay adını koymamış beyfendi, son 3 aydır sevgililermiş onda da defalarca ayrılık lafını etmiş, konu sahibi istememiş.
Çok seven adam baştan yapmazdı bunları.
Zorla birşeyleri oldurmaya çalışırsa yaşayacağı bu.

Sizi üzmek istemem ama muhtemelen başka biri var.
Bu kadar saygısızca ortada problem yokken bir mesajla bitti demek karaktersiz insanların işidir.
Birde uzaktaymışsınız üstelik hastalık durumunuzda varmış.
Bunları bildiği halde böyle yapan bir adam hem karaktersiz hem de size bir gram değer vermeyen birisidir.

Ne halin varsa gör deyip her yerden silip engelleyin ve yolunuza bakın bence..

Seni sevmiyorum artık demiş bu neden geçerli sebep olmasın. Ilişkilerin temeli sevgi ve güven değil midir? Zor bir durum farkındayım ama illa bana bunu dedin soğudum diye niye bir neden aranıyor. Soğuyacak insan o günkü saç seklinizden bile soğuyabilir.

Dunyanin en tutkulu ilişkisini bir siz yaşamadiniz, kimse bir sey bilmiyor degildir burada. He dunyanin en tutkulu ilişkisini yaşamiş olsanizda BİTMİŞ. İnsanin kapisina gidilmez git dedigi halde 3 saat beklenmez, 10 defa aranmaz.
Yazdiklarinizi okudukca kendi yasadiklarim aklima geldi, boyle yakamdan zor düşürdüğüm 2 sevgilim olmuştu. Okudukca sinir oldum. Kendinizde insanlari her turlu taciz etme hakki gormeyin zamaninda iliski yasandi diye bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…