Sevgilimle barışmak için kapısına gittim gelmedi ve benim ona karşı üslubum?

Hsjsjsksjsjdjsj komiksiniz ya ikimizin evinin önünde büyük bir park var ve onun evinin önünden geçmeden o parka gidemiyorum??
Kapısının önünde 3,5 saat bekledim dediğin kapının önü neresi oluyor? 3,5 saat hayali kapının önünde mi bekledin? Zaten 3,5 saat kapısının önü bile olmasa beklemek çok abartı. Komik olan sensin bi yazdıklarını oku istersen. Çok ürkütücü duruyosun bi silkelen kendine gel

İkimizin evinin önündeki park oluyor

Evet tam bir çocuk gibi davranmış !!!

Her tartışmamızda konuyu ayrılığa getiriyordu. Hep ben yapmayalım etmeyelim diyordum.

Defalarca ayrılmayı dile getirdi. Ben her seferinde engel oldum
Bunlar eski konularınızdan. Zaten güzel giden bir ilişkiniz yokmuş ki sizin. Neden sizi sevmediğine ikna olamadınız bir türlü?

Ben hak verdim açıkçası karşı tarafa. Gidip kapısına konuşmak istemeniz manasız. Çünkü ayrılırken korkaklık yapıp bir davranışından rahatsızmış o nedenle ayrılmış gibi yapmamış, ya da saçma sapan bir sebepten kavga çıkarmamış. Açık açık sizi sevmediğini söylemiş. Sizi sevmeyen bir insana kendinizi sevdiremezsiniz ki ne yaparsanız yapın. Aşk bitmiş işte yapacak birşey yok. Sizi seven size aşık olan başka insanlar da olacak. Önünüze bakmanız lazım.

Sanırım hastalığınız sebebiyle aileniz vs biraz şımartıyorlar sizi. El bebek gül bebek yaklaşıyorlar. Ama ilişkilerde bu durumu kullanmaya çalışmak çok yanlış. Lütfen kendinizi zor durumlara düşürüp, yorup, hasta edip sinir krizi evresine girip karşı tarafın yakınlık göstermesini beklemeyin. Sizin kıyamamak dediğiniz aslında acımak çünkü. Birileri sırf acıyor diye yanınızda kalmasını istemezsiniz inanın. Hem sizin için hoş bir durum değil. Hem karşı tarafa duygusal manipülasyon bu yaptığınız.

Israr, bir noktadan sonra artık tacize giriyor biliyorsunuz değil mi?
Tamam denediniz, aradınız, görmek istediniz ama olumsuz yanıt aldınız defalarca salın bir zahmet.
Ayrıca kendi tercihiniz kapısının önünde üç saat beklemek. "Beynimde de kist vardı, onu bile düşünmedi" diyeceğiniz, hastalık öne süreceğiniz bir durum yok. Madem böyle bayılıp ayılacak bir rahatsızlığınız var kendinizi düşünüp vücudunuzu hırpalamayacak olan sizsiniz.

Sonrasında küfür de etmişsiniz, tacize varmış artık durum.
"Ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum" diyorsunuz bir de utanmadan, sizinki sevgi olmuyor bencillik oluyor.
Şu yaptığınızı bir erkek yapsa, insan korkar uzaklaştırma filan isterdi.

Yaptiginiz sey taciz ya.
Sizinle gorusmek zorunda mi kapida bekleyip devamli ariyorsunuz. Kimsenin sizinle gorusme zorunlulugu yok. Cevap vermemesi en kibar tavir olmuş emin olun. Ben adamin yerinde olsam kolundan tutar atarim sokaga kapima gelme diye mahalleye rezil ederdim.
En sinir oldugum şey hayirdan, istemiyorumdan anlamayan insanlar...

Insan seviyorum diye böyle hallere düsebiliyor tecrübesizlikten. Sizi kirmak da istemiyorum, ama lütfen bir daha böyle baskasinin kapisina gitmeyin. Adam kac kez reddetmis, yinede taciz etmeye devam etmis. Dizilerde felan öyle sahnelere bayilirlar, ama insan sadece kendini kücük düsürüyor. Önünüze bakin

Teşekkür ederim beni anlayan tek bir kişi çıktı. İki insan arasındaki ilişkiyi tam anlamıyla bilmeden tacizci konumuna düşmek üzücü oldu açıkçası. Birlikteyken tutkulu bir ilişkimiz vardı. Bunu yapma hakkını kendimde bulmasam zaten kapısına kadar gitmem. Yazdığım mesajda kapısına kadat gitmeyi mecazi anlamda kullanmıştım. İkimizin evinin ortasında bir park var onu orada bekledim ve o parka gitmek için mutlaka evinin önünden geçmek gerekiyor. Söylediğiniz her şeye hak veriyorum. Benim tek isteğim mesaj üzerinden bitirmemekti.

Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu.

Adam sevmiyormuş. Başka nedene gerek var mı? Bir ilişkiyi bitirmek için en geçerli sebep bu zaten.

Siz elin oğlunun evinin önünde beyninizde kitleyle gece gece 3 saat beklemişsiniz, kendinizi düşünmemişsiniz. O niye düşünsün?

Yaşınız küçük büyük ihtimalle, şu bilgiyi asla unutmayın, ilerideki tüm ilişkilerinizde işe yarar; erkekler sevmedikleri kadınlara acımazlar.
Hayatınızda kimseden, hiçbir konuda vicdan ve acıma temelli bir şeyler beklemeyin, kendinize saygınız olsun. Ama bunu özellikle bir erkekten hiç beklemeyin.
Genelleme yapmayı sevmem ama bu konuda fikrim bu. Erkekler sevmedikleri kadınlara üzülmezler, acımazlar, onlara yaptıkları ve yapmadıkları şeyler için vicdan azabı çekmezler.
Konudaki çocuğun vicdan azabı çekeceği bir şey yok zaten. Sevgisi bitmiş ayrılmış, böyle bir hakkı var.
Ama genel bir bilgi olarak aklınızda bulunsun. Sizi istemeyen birinin kapısında paspas olmayın.

Kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim. Yaptığımın tacize girdiğini düşünmüyorum

Bu tacizdir:
Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye.

İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim.

bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim.

Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor.

10 kez aradım belki asla geri dönmüyor.

Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor.

tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim.

Sırf sizin istediğiniz olsun diye, bir gün boyunca adamı aralıksız taciz etmişsiniz.
Hadi gidin kapının önüne, geldim buradayım diye mesaj atın bekleyin sessiz sedasız, gelinmediğini görünce gidin, buraya kadarı bir umut kırıntısı aramak diyelim ancak, siz o saatler boyunca sürekli aramışsınız "Gelmeyeceğim" denildiği halde. Üzerine de küfür. Bu taciz oluyor.

Eski konunuzu okudum, söylediğiniz kadar iyi bir ilişkiniz yokmuş. Hatta ilişkinizin bir adı bile yokmuş.

Bence kendinizi daha fazla kandırmayın zira bu şekilde unutmak daha zor olacak sizin için.

Konuda kapısına kader gittim, saatlerce kapısında bekledim yazan sizsiniz.
Buradaki insanlar parktan bahsettiğinizi nereden bilebilir ki? Ne anlatmak istiyorsaniz onu yazın o zaman.

Gerçekten güzel bir ilişkiniz olsaydı bir mesajla bitirmezdi sevgiliniz, acı ama sonradan yüzünüzü görmek bile istememiş. Belki o esnada daha abartılı şeyler yapacağınızdan çekinmistir, o potansiyeliniz var gibi duruyor.

Her ne olursa olsun bu kadar ısrar, defalarca arama çok gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…