- 1 Aralık 2020
- 5.416
- 58.396
- 498
- Konu Sahibi happilyeverafter0
-
Kapısının önünde 3,5 saat bekledim dediğin kapının önü neresi oluyor? 3,5 saat hayali kapının önünde mi bekledin? Zaten 3,5 saat kapısının önü bile olmasa beklemek çok abartı. Komik olan sensin bi yazdıklarını oku istersen. Çok ürkütücü duruyosun bi silkelen kendine gelHsjsjsksjsjdjsj komiksiniz ya ikimizin evinin önünde büyük bir park var ve onun evinin önünden geçmeden o parka gidemiyorum??
İkimizin evinin önündeki park oluyorKapısının önünde 3,5 saat bekledim dediğin kapının önü neresi oluyor? 3,5 saat hayali kapının önünde mi bekledin? Komik olan sensin bi yazdıklarını oku istersen. Çok ürkütücü duruyosun bi silkelen kendine gel
Evet haklısınızO zaman sizde kapısının önüne gittim yerine evinin yakınındaki parkta bekledim yazabilirdiniz.
Evet tam bir çocuk gibi davranmış !!!Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor.
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir çocukluk aşkımla beraberdik ve birbirimizi çok sevdiğimizi düşünüyordum. Bu yüzden her şeye katlandım. İlk başlarda ilişkinin adını koymak istemiyordu çünkü hayatına karışacağımı biliyordu.
Her tartışmamızda konuyu ayrılığa getiriyordu. Hep ben yapmayalım etmeyelim diyordum.
Bunlar eski konularınızdan. Zaten güzel giden bir ilişkiniz yokmuş ki sizin. Neden sizi sevmediğine ikna olamadınız bir türlü?Defalarca ayrılmayı dile getirdi. Ben her seferinde engel oldum
Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız için ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kötü bir ayrılık değildi. 19 gün oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta önce geldim ve bu süre zarfında hiç konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkaç gün önce onunla görüşme isteğim için kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye. İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye düşündüm. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin önünde olmasına rağmen bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor. Bir ay önce beynimde kist çıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık geçirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi üzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem çok korktum hem de çok üzüldüm. Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim. Onun gözünde kendimi küçük düşürdüğümün farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla dönmez. Ne düşünüyorsunuz sizce hata mı etmişim?
Teşekkür ederim beni anlayan tek bir kişi çıktı. İki insan arasındaki ilişkiyi tam anlamıyla bilmeden tacizci konumuna düşmek üzücü oldu açıkçası. Birlikteyken tutkulu bir ilişkimiz vardı. Bunu yapma hakkını kendimde bulmasam zaten kapısına kadar gitmem. Yazdığım mesajda kapısına kadat gitmeyi mecazi anlamda kullanmıştım. İkimizin evinin ortasında bir park var onu orada bekledim ve o parka gitmek için mutlaka evinin önünden geçmek gerekiyor. Söylediğiniz her şeye hak veriyorum. Benim tek isteğim mesaj üzerinden bitirmemekti.Çocuk gibi davrandı demişsiniz ama özür dileyerek söylüyorum siz de çocuk gibi davranmışsınız. Belki bir şansımız olur, içimde kalmasın diye gitmiş olabilirsiniz. En fazla yarım saat bekler insan. Gelmiyorsa çeker gider. Gerçi ben onu da yapmazdım ya neyse. Hastalığınız için geçmiş olsun, kısa zamanda atlatmanızı dilerim. Sizin yanınızda hastalığınız için olacaksa olmasın zaten. Hastalığınızı ilişkinize karıştırmayın bence. Duygu sömürüsü yapıyor falan der. Yine üzülen siz olursunuz.
Sizi sevmediğini, istemediğini söylemiş. Belki bir başkası var. Sizi böyle pat diye bırakan birine yalvarmayın. Siz böyle üstüne gittikçe kendini nimetten sayar, havalara girer. Sadece erkeklere mi özgü bilmiyorum. Birinin peşinden koştukça değersiz oluyorsunuz. Kendi yolunuza gittiğinizde genellikle terk edenler peşinize düşmeye başlıyor. Böyle saçma bir sistem var. Keşke her şey net olsa, ilişkilerde böyle oyunlara yer olmasa ama insanın doğasında bu var galiba.
Bu saatten sonra dönse bile siz kabul etmeyin. Sevilmek istiyorsanız önce kendinizi seveceksiniz. Sizin gururunuzu kırmış, kesinlikle affetmeyin. İlişkiler bitebilir ama saygı duyup gelebilirdi. Bittiğini yüzünüze tebliğ edebilirdi. Buna gerek bile duymamış. Size verdiği değer bu kadar bakın. O aklınıza geldiğinde size yaptığı bu hareketi düşünün. Ondan soğutun kendinizi.
Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu.
Kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim. Yaptığımın tacize girdiğini düşünmüyorum
Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye.
İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim.
bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim.
Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor.
10 kez aradım belki asla geri dönmüyor.
Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor.
tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim.
Eski konunuzu okudum, söylediğiniz kadar iyi bir ilişkiniz yokmuş. Hatta ilişkinizin bir adı bile yokmuş.Teşekkür ederim beni anlayan tek bir kişi çıktı. İki insan arasındaki ilişkiyi tam anlamıyla bilmeden tacizci konumuna düşmek üzücü oldu açıkçası. Birlikteyken tutkulu bir ilişkimiz vardı. Bunu yapma hakkını kendimde bulmasam zaten kapısına kadar gitmem. Yazdığım mesajda kapısına kadat gitmeyi mecazi anlamda kullanmıştım. İkimizin evinin ortasında bir park var onu orada bekledim ve o parka gitmek için mutlaka evinin önünden geçmek gerekiyor. Söylediğiniz her şeye hak veriyorum. Benim tek isteğim mesaj üzerinden bitirmemekti.
Konuda kapısına kader gittim, saatlerce kapısında bekledim yazan sizsiniz.Teşekkür ederim beni anlayan tek bir kişi çıktı. İki insan arasındaki ilişkiyi tam anlamıyla bilmeden tacizci konumuna düşmek üzücü oldu açıkçası. Birlikteyken tutkulu bir ilişkimiz vardı. Bunu yapma hakkını kendimde bulmasam zaten kapısına kadar gitmem. Yazdığım mesajda kapısına kadat gitmeyi mecazi anlamda kullanmıştım. İkimizin evinin ortasında bir park var onu orada bekledim ve o parka gitmek için mutlaka evinin önünden geçmek gerekiyor. Söylediğiniz her şeye hak veriyorum. Benim tek isteğim mesaj üzerinden bitirmemekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?