- 5 Ekim 2020
- 14.597
- 39.930
- 548
- 36
- Konu Sahibi happilyeverafter0
-
Hepsi aynı
Ay o çılgın bu değilYa hani köyde sevgili yapmıştı annanesi mi ne tanıştırmıştı
Ay o çılgın bu değilonun aktif seks hayatı da vardı sürekli vurguladigi
Yeteri bir sebep değil mi ??Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu.
İronikTam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor.
tabiki hata. istemiyor sizi. bu yaptıklarınız taciz resmen. bunu bir erkek yapsaydı polisi ara derdik.Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız için ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kötü bir ayrılık değildi. 19 gün oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta önce geldim ve bu süre zarfında hiç konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkaç gün önce onunla görüşme isteğim için kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye. İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye düşündüm. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin önünde olmasına rağmen bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor. Bir ay önce beynimde kist çıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık geçirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi üzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem çok korktum hem de çok üzüldüm. Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim. Onun gözünde kendimi küçük düşürdüğümün farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla dönmez. Ne düşünüyorsunuz sizce hata mı etmişim?
Seni sevmediğini istemediğini söylüyor ve sen diyorsun ki başka bir sebep yok. Bundan daha büyük bir sebep mi olur . Kendini bu kadar düşürme lütfenArkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız için ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kötü bir ayrılık değildi. 19 gün oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta önce geldim ve bu süre zarfında hiç konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkaç gün önce onunla görüşme isteğim için kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye. İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye düşündüm. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin önünde olmasına rağmen bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor. Bir ay önce beynimde kist çıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık geçirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi üzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem çok korktum hem de çok üzüldüm. Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim. Onun gözünde kendimi küçük düşürdüğümün farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla dönmez. Ne düşünüyorsunuz sizce hata mı etmişim?
Siz doğal davranmışsınız bence o anki acınızla asıl o aciz duruma düşmüş hiç takmayın ve yazmamaya çalışınArkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız için ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kötü bir ayrılık değildi. 19 gün oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta önce geldim ve bu süre zarfında hiç konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkaç gün önce onunla görüşme isteğim için kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye. İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye düşündüm. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin önünde olmasına rağmen bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor. Bir ay önce beynimde kist çıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık geçirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi üzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem çok korktum hem de çok üzüldüm. Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim. Onun gözünde kendimi küçük düşürdüğümün farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla dönmez. Ne düşünüyorsunuz sizce hata mı etmişim?
neden sizi sevmek zorunda ? sevmiyorum diyor ,telefonları açmıyor, kapıyı açmıyor. alenen sevmeyen ve istemeyen kişilerin tipik hareketleri.Kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim ama herkes taciz vs demiş. Sokaklarımız yanyana ve her gün birbirimizdeydik. Sevmediğine inanmam mümkün olmadığı için ikimizin evinin ortasında bir park var orada bekledim.
Kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim ama herkes taciz vs demiş. Sokaklarımız yanyana ve her gün birbirimizdeydik. Sevmediğine inanmam mümkün olmadığı için ikimizin evinin ortasında bir park var orada bekledim.
Çocukça davranan o değil sensin ayrıca bunu bir adam yapsa linç yerdi sapik sapkın diye. Tedavi şart bacımArkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız için ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kötü bir ayrılık değildi. 19 gün oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta önce geldim ve bu süre zarfında hiç konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkaç gün önce onunla görüşme isteğim için kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye. İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye düşündüm. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin önünde olmasına rağmen bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor. Bir ay önce beynimde kist çıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık geçirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi üzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem çok korktum hem de çok üzüldüm. Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim. Onun gözünde kendimi küçük düşürdüğümün farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla dönmez. Ne düşünüyorsunuz sizce hata mı etmişim?
Yaptığınız tacizden başka bişey değil! "Seni sevmiyorum istemiyorum artik" tan başka ne gibi önemli bir sebep gerekiyor ayrılmak için? Türk e bilmiyor musunuz? Hayır nedir bilmiyor musunuz?Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız için ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kötü bir ayrılık değildi. 19 gün oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta önce geldim ve bu süre zarfında hiç konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkaç gün önce onunla görüşme isteğim için kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye. İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye düşündüm. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin önünde olmasına rağmen bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor. Bir ay önce beynimde kist çıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık geçirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi üzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem çok korktum hem de çok üzüldüm. Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim. Onun gözünde kendimi küçük düşürdüğümün farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla dönmez. Ne düşünüyorsunuz sizce hata mı etmişim?
Çocuk gıbı davranan o değil sizsiniz .Gerek varmıydı gercekten .Açık bır sekılde ıstemedını söylemişArkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız için ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kötü bir ayrılık değildi. 19 gün oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta önce geldim ve bu süre zarfında hiç konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkaç gün önce onunla görüşme isteğim için kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye. İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye düşündüm. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin önünde olmasına rağmen bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor. Bir ay önce beynimde kist çıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık geçirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi üzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem çok korktum hem de çok üzüldüm. Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim. Onun gözünde kendimi küçük düşürdüğümün farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla dönmez. Ne düşünüyorsunuz sizce hata mı etmişim?
Zaman vermelisin zaten boyoe yaptigin icin kaybediyorsun gitme pesinden mesaj atma ulasma hatta o sana ulasmasin bak bakalim sana nasil geri donecek ne pesinden godiyorusn akilli ol biraz zor gelicek ama bunu yapmalisin emin ol ki geri gelicek zaten suan birisi vardir hayatinda ki sana oyle davraniyorArkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız için ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kötü bir ayrılık değildi. 19 gün oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta önce geldim ve bu süre zarfında hiç konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkaç gün önce onunla görüşme isteğim için kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye. İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye düşündüm. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin önünde olmasına rağmen bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor. Bir ay önce beynimde kist çıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık geçirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi üzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem çok korktum hem de çok üzüldüm. Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim. Onun gözünde kendimi küçük düşürdüğümün farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla dönmez. Ne düşünüyorsunuz sizce hata mı etmişim?
Sizi sevmedigini soylemis siz yine de inat edip evinin onunde gitmissiniz defalarca arayarak taciz etmissiniz ayni seyi size yapsaydi beyfendi ne dusunurdunuz ? Sizce hatami etmis olurdu ?Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız için ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kötü bir ayrılık değildi. 19 gün oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta önce geldim ve bu süre zarfında hiç konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkaç gün önce onunla görüşme isteğim için kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye. İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye düşündüm. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin önünde olmasına rağmen bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor. Bir ay önce beynimde kist çıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık geçirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi üzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem çok korktum hem de çok üzüldüm. Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim. Onun gözünde kendimi küçük düşürdüğümün farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla dönmez. Ne düşünüyorsunuz sizce hata mı etmişim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?