Sevgilimle barışmak için kapısına gittim gelmedi ve benim ona karşı üslubum?

Adam sevgili yapmış belki bu ısrar kiyamet niye

Neden kendinizi dahada kucultuyorsunuz ona çocuk gibi diyosun ama adam sözünün eriymiş çocuk gibi davranan sizsiniz

Kaçan kovalanir işte örneği

tabiki hata. istemiyor sizi. bu yaptıklarınız taciz resmen. bunu bir erkek yapsaydı polisi ara derdik.

Yapma ablacim, etme ablacim. Evet bu kadar israr taciz, hastalik vb konular da duygusal manupulasyona girer oralar zaten hep soylenmis.

Bence sen artik onune bak, olmaz zaten zorla guzellik olmaz, bir de devam etse bile o iliski seni asla tatmin etmez, olacagi yokmus, nasipte yokmus. Seni seven biri karsina cikacaktir. O zamana kadar kendini mesgul etmeye calis. Bu adam takinti olmus artik. Kendi sagligin icin onune bak, hayatin tadini cikarmaya calis. Cidden bazen o saplantiya girebiliyoruz hepimize oluyor ama o karadelikten cikmaya calismak lazim. Tamamen her yerden engelle, konusma, stalklama, gorme, yazma, soru sorma, aklina takilinca bir deftere icini dok, arkadaslarina icini dok, buraya icini dok ama sonra sayfayi kapat, kafani baska seylerle mesgul et.

Seni sevmediğini istemediğini söylüyor ve sen diyorsun ki başka bir sebep yok. Bundan daha büyük bir sebep mi olur . Kendini bu kadar düşürme lütfen

Siz doğal davranmışsınız bence o anki acınızla asıl o aciz duruma düşmüş hiç takmayın ve yazmamaya çalışın

Hayır'ın anlamı hayırdır. Size naz yaptığını filan mı düşünüyorsunuz.
İnsanlar ilişki yaşar, bir taraf mutlu değilse ayrılır. Son derece psikopat gibi davranmışsınız. Bundan sonra insanların hayatından efendi gibi çıkmayı öğrenin. Bu adam insaflıymış. Ben olsam sizden şikayetçi olurdum.

neden sizi sevmek zorunda ? sevmiyorum diyor ,telefonları açmıyor, kapıyı açmıyor. alenen sevmeyen ve istemeyen kişilerin tipik hareketleri.
peki sizi sevmediğine ne olursa inanacaksınız? başka sevgilisi olunca mı?

eğer görüşseydi ümitlenecektiniz. adam gayet net ayrılık isteğinin arkasında durmuş.
ayrıca böylesine yapışmak hiç hoş değil.
ne kadar severseniz sevin karşınızdaki insanın kararlarına saygı duymak zorundasınız.
ilişkiniz siz istiyorsunuz diye devam edemez, ikinizde istiyorsanız devam edebilir ancak.

olan olmuş. konuyu içininizde sindirmeye ve unutmaya bakın.

kapısı diye yazarsanız kapısı anlarız. başka ne anlayabiliriz ki ?

Çocukça davranan o değil sensin ayrıca bunu bir adam yapsa linç yerdi sapik sapkın diye. Tedavi şart bacım

Yaptığınız tacizden başka bişey değil! "Seni sevmiyorum istemiyorum artik" tan başka ne gibi önemli bir sebep gerekiyor ayrılmak için? Türk e bilmiyor musunuz? Hayır nedir bilmiyor musunuz?

Çocuk gıbı davranan o değil sizsiniz .Gerek varmıydı gercekten .Açık bır sekılde ıstemedını söylemiş

Zaman vermelisin zaten boyoe yaptigin icin kaybediyorsun gitme pesinden mesaj atma ulasma hatta o sana ulasmasin bak bakalim sana nasil geri donecek ne pesinden godiyorusn akilli ol biraz zor gelicek ama bunu yapmalisin emin ol ki geri gelicek zaten suan birisi vardir hayatinda ki sana oyle davraniyor

Sizi sevmedigini soylemis siz yine de inat edip evinin onunde gitmissiniz defalarca arayarak taciz etmissiniz ayni seyi size yapsaydi beyfendi ne dusunurdunuz ? Sizce hatami etmis olurdu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…