Sevgilimle barışmak için kapısına gittim gelmedi ve benim ona karşı üslubum?

Çok hatalı davranmışsınız. Bu hareketleriniz bana bir arkadaşımı hatırlattı. Her ilişkide böyle ısrarcıydı ve hepsi de mutsuz sonuçlandı, yıprandı. Bundan sonraki ilişkinizde bu kar ısrarcı olmayın bence. Israrcılık ve sizin tabirinizde girişken olmak (ayrıca bu girişken olmak değil hızlı davranmaktır) kadın- erkek ilişkide kim olsa iter, soğutur. Hatalarınızı tekrarlamamanız iyi olur.

pes artık!

Ben bunun erkek versiyonunu yaşamistim. Simdi burada anlatan kadin olunca bazilari o kadar rahatsiz edici bulmamiş ama konu sahibinin yaptiklari asiri hareketler gercekten, bir erkek tarafindan bunlara maruz kalsalar korkarlardi belki.

Hayatimda kimsenin evine, kapisina gitmedim. Gitmeyi birak 16626 kere aramadim bile, biz aşik olmadik sanki.

Bu yaptığınızin aynısını univeriste yıllarında eski sevgilim yapmıştı,kendimi tacize uğramış hissetmiştim.
Siz de bunu şu an anlayamiyorsunuz ama bir insanın kapısının önüne gitmek, saatlerce beklemek,yüzlerce kez aramak taciz demek
Bir de beynimde su var bu var diye duygu sömürüsü yapıyorsunuz. Madem sinirlenmemeniz gerek ,hastalığınız hayati. O zaman kendinizi sakinlestirmenin yollarını arayın . Bir ömür boyu herkesin size nazik davranmasini bekleyemezsiniz.

Yani hadi bir anlık gaflete düşüp kapısına gittiniz gelme dediği halde ama neden 3,5 saat bekliyorsunuz. Israrla arayarak taciz ediyorsunuz ? Çocuk gibi davranıyor demişsiniz ama o mu siz mi çocuk gibi davranıyorsunuz bir düşünün. Resmen inat yapıyorsunuz yapmayın kendinize yazık.

Tam bir çocuk gibi davrandı demissiniz.

Hayır gayet kararli bir yetiskin gibi davranmis.
Çocuk olan sizin ona yapışkan tavriniz

Adamı taciz etmişsiniz resssmen. Hayır demek hayır demektir. Bunu bi idrak etsek mi artık? Hadi gittin de 3.5 saat beklemek nası bi akıl tutulması? Muhtemelen gece olduğu için döndünüz eve. Daha da dururdunuz bence saat uygun olsa. Başkasından önce siz kendinizi sevin. Madem rahatsızlığın var ne diye oralarda kendini heder ediyorsun? İnsanın kendi kendine ettiğini kimse kimseye etmez diye boşuna dememişler...

İstemediğini ve sevmediğini söylemiş, siz de başka neden yok diyorsunuz. Daha önemli başka neden ne olabilir bir ilişkinin bitmesi için.ve hala dönerse diye bekliyorsunuz. kendinize saygınız olsun biraz. Kıymetinizi bilin.

Sadece peki yazsanız yeterdi eminim o pişman olurdu şimdi olmasa bile ilerde.. bence şimdi yanlışını düzeltmelisin rahatsız etmeyeceğini söylersin ama sonra asla arayıp sorma sen üsteledikçe o senden uzaklaşır

Bunun erkek versiyonundan dolu ortalık. Tüm kızlarımızı böyle laftan anlamaz heriflerden korusun Rabbim. Tabi tüm erkeklerimizi böyle kadınlardan. Umarım yakasından düşersiniz kendisini daha fazla taciz etmeden.

sevgi boyle bir sey mi ya adamin aksamini mahvetmissiniz resmen. hayir bir de neyin intikamini aliyorsunuz medenice ayrilmissiniz. tabi sizin medeniyeti pek bildiginizi zannetmiyorum. cidden asiri creepy bir tipsiniz ya. uzak durun adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…