Sevgilimle barışmak için kapısına gittim gelmedi ve benim ona karşı üslubum?

kapısı diye yazarsanız kapısı anlarız. başka ne anlayabiliriz ki ?

yani hiç okuduğunu anlamıyor yazarlar...
kapısı deyince benim aklıma ilk gelen kapının önünde bir park olduğu, arabayı görüp evde olduğunu anlayıp parkta beklediği geldi. ruhunuz fesat

Ben olsam sikayet ederdim sizi ama belli ki ezik eski erkek arkadasinizin egosu oksanmis

İnsanlar kapısına gittiğiniz için taciz demedi.
Kapısı mecazdı mecazdı diyip durmayın.
İnsanların taciz demesinin sebebi sizin yüz kez arayıp mesaj atmanız
Sizin düşünüp düşünmemenizle alakalı değil bu durum.
Siz düşünmeseniz bile bu yaptığınız şeye taciz deniyor.

Aklıma istemsizce Sihirli Annem Eda ile Tarık ın ilişkisi geldi
Tahinli helva yiyeceğim şimdi gidip. .

Israr ısrar ısrar kaçan kovalanır sözünden nefret ederim ama hep bu şekilde ilerler ilişkiler. Bazı şeyler nettir kalbe söz geçmez bazen akıl geride kalır. Bunun ayarını yapacak olan sizsiniz. Önce kendinize değer vermeyi öğrenin daha sonra sevmeye yeltenin. Sizin ki sevgi değil takıntı boyutu. İstemediğini söyleyen birine neden bu kadar ısrar ve küçük düşme? Ne yapmalısın kısmına gelince engeli bas başkada birşey yapma. Yokmuş gibi davran. Diğer türlü üstüne gitmen artık senin kendine olan saygını yitirme kısmına geçer. Tabi bunca şeyden sonra bu kısmı düşünmek çabasına giribilirsen diye söylüyorum. Kendinizi daha fazla bayağı kıvamına getirmeyin. Sizde bi anne evladısınız gecenin körü 3.5 saat bekletilmek ve beklemek akıl karı değil. Dikkat diyorum kendinize saygı!

Aboo gercekten evlerden ırak bir insansiniz. Allah hepimizi sizin gibi eski sevgililerden korusun.

Insanlar artik sevmiyorum diye kac yillik evliliklerini bitirip boşanıyor, uc aylik adam sevmiyorum deyince hayir olamaz. Sozlesme mi imzaladi sevmese bile devam edecegine dair, ilkski zaten sevdiginiz insanla olur. Sevmedigi insanla niye sevgili olsun normal biri?

o zaman da beni kıskandırmak icin yapıyor bana olan askindan derdi sanırım konu sahibi

Bana aynısını bir erkek yaptı üniversitede şikayet ettim polise keşke çocuk da etseydi böyle şeylerin kadını erkeği yok taciz tacizdir

Görüşmek istemediğim birisini şunu yapsa o kadar rahatsız olurum ki.
Yaptığınız çok yanlış.
Bu kadar görüşmek istemeyen birisi için saatlerce bekleyip kendinize eziyet etmek neden?
Birde hastalığım var diyorsunuz yazık değil mi size de

Hatalisiniz!!!!!!!!

Biz nasıl ki bir erkegin ayrıldıktan sonra ki süreçte kadına baskı yapmasini siddetle kiniyoruz bu da aynı şey bu da bir tür taciz.

Seviyorusunuz diye size bu hakki vermiyor.

Ayrıca beni istemeyeni ben de istemem diyemiyormusunuz.

Erkek olsun kadın olsun ayrildiktan sonra kapilara gitmeler çık çık diye baskı yapmalar iğrenç.

Hata etmişsiniz tabi ki. Ben de bunu 22 yaşlarında yapmıştım. Üniversitedeyken sevgilimle ayrıldık tabi ilk sevgilim ve kapısına gittim sabahın köründe konuştuk ettik yok dedi ben bir daha düşün vs yapma etme dememe rağmen sonra cevabı net olunca tıpış tıpış gittim ve ne aradım ne de sordum onu. 1 hafta sonra yurdumun önüne geldi çünkü kaçan kovalanır her zaman.

Takıntılı biri olduğunuzu anlamış olacak ki ilişkinizi ilerletmek istememiş olabilir.
Siz 1 yıl da evlilik için baskı bile yapardınız.
3.5 saat nasıl dayandiniz

Okurken ben bunaldım, yazık çocuk yaşarken neler hissetmiştir. Ben çok üzüldüm karşı tarafa. Sen insan gibi ilişkini bitirmek iste, karşı taraf manyağa bağlasın. Kapına dayansın, sürekli arayıp, mesaj atıp taciz etsin. Cevap alamadıkça hastalığı duygu sömürüsü için kullanarak ağlansın, kapında yatıp seni konu komşuya da rezil etsin falan. Çocuk için cidden çok üzüldüm.
İşin ilginç yanı bunca insan uyarmasına rağmen yaptığınız şeyin ne olduğunu da görmüyor, kabullenmiyorsunuz. Bakın, herkes büsbüyük aşklar yaşıyordur kendine göre. Zaman zaman da hepimizin aşkın göz körlüğüyle çok da sağlıklı hareketler yapmadığımız olabilir. Ama sizinki böyle bişey değil. Ne yaşamış olursanız olun bir insanı bu kadar rahatsız edemezsiniz. Kabul etseniz de etmeseniz de bu taciz. Zaten eminimki yakın zamanda sizden kurtulmak için çocuk numarasını falan da değiştirecek, belli yani.
Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin, yazıktır ya.

Topu topu 3 aylık ilişkinizin son bir ayında adam sizden ayrılmaya çalışıyormuş zaten. Ne çok sevmesi allah aşkına. Çocukluktan kalma duygularla sevdiğini sanmış, denemiş ama sizin saçma sapan davranışlarınızı görünce bana uzak allaha yakın diyerek arkasına bakmadan kaçmış. Takıntılı bir insansınız ve bu yaptığınızın adı taciz. Kapısına dayanmanıza gerek yok, bir insanı cevap vermediği ve istemediği halde aramak tacizdir. Şikayet ederse ceza alırsınız.

Bu arada eski konularınızı sildiğiniz gözümden kaçmadı. Banlanacaksınız.

Onun sizi sevmediğini ve istemediğini neden anlamıyosunuz. Gelme istemiyorum seni görmek, demiş zaten. Gidip 3 saat beklemek yüz kere arayıp mesaj atmak tacizdir. Kendinize saygınız yok sizin. Bi de küfürlü konuşarak tüyünü dikmişsiniz.

Nasıl bir tutkulu ilişki anlamadım. Bu çocuk daha 2 hafta önce görüşme dediğiniz kızla snapchatten resimleşmiyor muydu? Bu şekilde olmaz deyip rest çekmiştiniz. Şimdi de kapısının önündeki parkta gelsin diye dualar ettiniz.

Sizin gibi kadinlar yüzünden erkekler kendini iyice bulunmaz hint kumaşı sanmaya başladı.
Yaptığıniz resmen taciz. Küçültücü.
1 kırıntı sevgisi kaldıysa da nefret ettirmişsiniz kendinizden.

Aklımıza, mantığımıza ve kalbimize uymasa da bazı gerçekleri olduğu gibi kabul etmemiz gerekiyor. Hiç bitmez sandığımız sevgiler hiç ummadığımız bir anda bitebiliyor. Bir açıklama aradığınızın, ilişkinizin kurtulabileceğine inancınızın hala sürdüğünü anlıyorum ancak karşı taraf istemediğini apaçık belirtmiş. Artık rahatsız etmeyin, uğraştıkça hem siz yıpranacaksınız hem de çok daha fazla küçük düşeceksiniz.

aynı şeyi bir erkek yapsa, burada neler denirdi tahmin edebiliyor musunuz? ya da belki denilmiştir okumadığım için bilemiyorum. yaptığınız düpedüz taciz etmek. sizinle görüşmek istemeyen bir insanın rahatsız edici bir şekilde kapısında 3 buçuk saat bekliyor bir de gelmediği için sinirleniyorsunuz. ayrılmışsınız bitmiş, eski sevgilinizin de dediği gibi sizinle görüşmek konuşmak zorunda değil. çok da güzel kararının arkasında durarak çıkmamış, takdir ediyorum kendisini. sizde durmanız gereken yeri bilin bence.

Bu konuyu buraya bir kadın üye başıma bunlar geldi, eski sevgilim yakamı bırakmıyor diye açsa biz ona sapık muamelesi yapardık ama yine de siz bilirsiniz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…