Sevgilimle eve çıkmak?

Beni en çok anlayan yorum
Teşekkürler

Kavga etsek ya da ayrılsak eve sonradan ben gelmiş olmama rağmen o eşyalarını toplar gider böyle karakterde bi insan. 1 buçuk yıldır tanıyorum

Sevgilinle ayrı eve çıkma.. Kimse bu konuya değişmemiş ama nefs taşıyoruz beraber olursunuz falam yarın öbür gün ayrilirsaniz kullanıldım diyeceksin ve ileride esin olacak adama me diyeceksin? Birde bu açıdan düşün, vicdanen rahat olurum diyosan keyfin bilir

Gidip bi de camasirini bulasigini yikayacaksin.. okulunla mi ugrasacaksin kendinin ve sevgilinin bakimiyla mi?
Basina bela alma ve cikma.
Yurdunu cok ararsin..
Kimsenin bakımını yapmayacağım tabii ki... Makarna yapmayı bilmeyen bi insanım ki bunu sevgilim de biliyor ksfjsjdjd Emin olun birinin arkasını toplayacak son insanım

"İnsanlar aevince 60 yıl bıkmıyor birbirlerinden"
Çok güzel söylemişsiniz

Ben şok oldum bazi yorumlari okuyunca,
Ömür boyu 3-5 gunluk iliskiler yasayalim o halde, cunku ayni eve girince sıkıyor/tükeniyor falanmis ya...
Eskilerin 60 yilda tuketemedigini simdikiler 6 ayda tuketiyor demek...

Bu kısımlara değinmesek olur mu... Konu bu değil. Tercih meselesi o. Herkes aynı hayatı yaşamıyor, aynı düşünce yapısına aynı inanca sahip değil.

Ben şok oldum bazi yorumlari okuyunca,
Ömür boyu 3-5 gunluk iliskiler yasayalim o halde, cunku ayni eve girince sıkıyor/tükeniyor falanmis ya...
Eskilerin 60 yilda tuketemedigini simdikiler 6 ayda tuketiyor demek...
Ben aynı evde yaşamayı tanımak için bir fırsat olarak görüyorum

Yani o iliski ayni eve girince yurumeyecekse evlenmeden bitmesi cok daha iyi, cunku evlenip bosanmak cok cetrefilli bir iş.
Hep soylerim biriyle evlenmeden en azindan 1 hafta tatil yapilmali, cunku birini en iyi evde ve seyahatte tanirsiniz.
Ama dedigim gibi sizin iliski epey sallantida, o yuzden bu yili yurtta gecirip son sene icin tekrar bir degerlendirme yapilabilir.

Öyle yapacağım muhtemelen. Zaten dönem arasında ortam değiştirmek zor geliyor. Epey sallantıda değil bu arada çok tuhaf bi dönem geçirdik. Psikolojik tedavi görüyordu ailevi durumlardan dolayı bi aydan fazla süre iletişim kurmadı benimle. Yıpratıcı bi süreçti ama atlattık diye düşünüyorum. Önceki konularımda bayağı ayrıntılı anlatmıştım.

Kimsenin bakımını yapmayacağım tabii ki... Makarna yapmayı bilmeyen bi insanım ki bunu sevgilim de biliyor ksfjsjdjd Emin olun birinin arkasını toplayacak son insanım
Soyle soyleyeyim 4 sene ogrenci evlerinde kaldim. Hem de sartlari gayet duzgun evlerde..
yurda gidip ders calisip eve oyle geliyordum..
evet guzel tecrubeler kazanirsin hayata dair. Bu dogru.
Lakin derslerine, egitimine onem veren biriysen yurdunda kalmalisin. Sevgiliyle bir ev tatli gorunse de malesef degil canim.

Ben de geçen sene neredeyse erkek arkadaşının evine yerleşmiş birisi olarak yorum yapıyım o zaman. Ayrılma durumunda ne yapacağını şimdiden düşün adımını ona göre adım at. Yani yurttan çıkmış olacaksın, ayrı bir eve yerleşme durumun veya en azından seni bir süre idare edebilecek arkadaşın var mı? Gerçi sanırım yurtların misafir odaları oluyor bir süre orada da kalınabilir.

Önceki konuna baktım da adam terk etmiş ve sebebini bilmiyorum gibisinden bir şeyler yazmışsın. Yani sanırım biraz dengesiz(?) bir sevgilin var. En kötü ihtimalde ne yapacağına dair planın olduktan sonra git yaşa derim. Fena bir tecrübe sayılmaz

Tam olarak kastettigim buydu... Yani evde yasamak demek ev isi yapmak fatura odemek yemek yapmak bulasik yikamak duzenli cinsel hayat hamile kalma korkusu demek. Neden vaktini buna harcayasin ki evlilik aski oldurur diyenlerin bile en bas sebebi bu sorumluluklar. Halbuki üniversite ogrenciligi bence en kiymetli hür zamanlar insan kendini bu sorumluluk zincirine hapsetmemeli...

Ama kisinin isi vardir okulu bitmistir sorumluluklari baslamistir birini tanimak istiyordur ona tavsiye ederim ayni evde yasamayi... Ayni evde yasanmadikca asla tam olarak taninmiyor karsidaki insan.

Evlilik karari verseler bile çocuk 3 seneden once evlenemez okul + staj + askerlik. 3 sene evlenmeden evlilik cilesi cekmek 20 yasindaki bir kiz icin fazla zor bence ki saglam bir iliskileri de yok. O dediginiz sevgilikten ziyade belli olgunluga gelmis insanlara tavsiye edilir çünkü ayni evde yasamak evlilik gibidir.

Eyvallah ama bu dediğin belli olgunluktaki insanlar + dengeli ilişkiler için

Adam sebep göstermeden çıkmış gitmiş, adam da ilişkiniz de dengesiz. Adam tekrar çıkıp giderse ne yapacaksın buraya yazan 10 kişiden 9u bu pratik soruyu sormuş.

Aksine ayni evde yasayan insanlar birbirlerinin her halini gorerek evlilik karari alirlar... Baktilar anlasamiyorlar bosanmak yerine yol yakinken ayrilirlar bu yorumunuza katilmiyorum maalesef.

Ne yapabilirim? Yataklara düşecek halim yok kız arkadaşımla birlikte eve çıkarım. Hiçbir şeyin garantisi yok, evli olanlarının yarın boşanacağının bile. Kötü ihtimaller üzerinden mi hayatımıza şekil vereceğiz?

Yaklaşık 7 yıldır falan öğrenci yurtlarında kalıyorum. Yemek bulaşık ev işi dediğiniz şeyler hayatın gerçekleri, öğrenci de olsam artık bi yerden başlamak istiyorum. 20 yaşındayım ve makarna yapmayı bile bilmiyorum inanır mısınız? Okul bitince sudan çıkmış balığa dönmemek için kesinlikle eve çıkmayı düşünüyorum. Belki sevgilimle olmaz, belki bu yıl olmaz ama mutlaka olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…