- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
1- kimlikte bekar yazıp evli nasıl olunuyo net bi bilgi vereblrmsnz ne yapmamız lazım
2- neden liseliye yasak 18 yaşı geçtik oy kullnblysk evlnblrzde
3-herhangi bi yakınlaşma olmıyck sadece evli olucaz. yakınlaşma askerden snra..
4- belli bi süre saklanıcak ... sadece
hiçmi saklama olasılıgı yokmu kimlmu ği göstermem kmsye bildiri flnmı yolluyolar. kamu kurulşlarna
ilgili kuruluşlara yollanıo..saklayamazsın
neden ewleniyosunuz daha bu yasta ve neden gizli evleniyosunuz...sonra pisman olmayın derim..tabi siz bunu danısmak adına acmamıssınız bu konuyu ama yorum yapma geregi duydum..
18 yaşndayım sevglmde 18 yaşında evlncz ama evlndgmzde kimlikler değişicnce hastanede okulda veya başka bi yerde evlndğmz anlaşılırmı?
ve ben rahatsız olsam hastaneye gtsm ailemle hastane görevlisi kocanızn ssk sı yok vs.. deme olasılıgı nedr. bi yardım edin.
elbet ortaya çıkar ..........siz ne yapıyorsunuz aklınız başınızdamı?evlenince ne olucak ailenden kimliği sakladın diyelim ee ayrı evlerdemi yaşayacaksınız?nasıl evlilik bu ...ayrı yaşanacak büyük ihtimal ozaman neden evleniliyor?
Allah aşkına aklını başına al 25 yaşında evlendim onda bile bin kere düşündüm o yaşta evlilik nerden geldi aklına aile zoru yok bişey yok ......şimdi herşey toz pembe belli emin ol çok pişman olacaksın ......size ne diyebilirsin dediklerim kötü gelebilir ama bu işin sonu belli hele ailenden gizli evlenmen çok işler açılır başına ..........ve saklayamazsın bu durumu haberin olsun çok geçmeden öğrenilir .......
telli duvağınla bütün herkesin önünde ailenin onayıyla belediye başkanının .. kişisiyle evlenmeyi kabul ediyor musun? sözüne evet deyip gelini öpebilirsinz deyip o pembe evlilik cüzdanını alıp eşinin seni alnından öpmesini ve ardından dansa kalkmanız.. nasıl hayal etmezsin bunları kafam basmıyor
canım seninki pembe miydi?benimki kırmızı-bordo bir renk.
sahte cüzdan mı yoksa benimki:18::18:
canım seninki pembe miydi?benimki kırmızı-bordo bir renk.
sahte cüzdan mı yoksa benimki:18::18:
Nüfus cüzdanınada pembe deniyo fakat turuncu hatta yavruağzımı ne
herhalde kadınlarımız dünyayı toz pembe gördükleri için öyle görüyorlar bu belgeleri de.
Ayrı yaşıcaksanız ve yakınlaşma olmadıysa ve olmıcaksa neden evleniyorsunuz ? Amaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?