Sevgilimle evleneceğiz,kimliklerde evlendiğim belli olur mu?

1)kimliğini değiştirmezsen kimliğinde bekar yazar hala, bunun için ekstra bişey yapman gerekmez (aslında cezası var ama kimse takmıyo ona kalırsa fotoları da yenilemek lazım ama kimse yenilemiyor örneğin)
2)liseye yasak çünkü yasak!!!! kanun böyle güzelim okul müdürü tasdiknamenizi verir direk.
3) yakınlaşmanız beni ilgilendirmiyor
4)niye bu kadar önemli bu bilmiyorum ama dişinizi sıkıp hiç olmazsa 1 sene bekleyin liseyi bitirin bari

elbet ortaya çıkar ..........siz ne yapıyorsunuz aklınız başınızdamı?evlenince ne olucak ailenden kimliği sakladın diyelim ee ayrı evlerdemi yaşayacaksınız?nasıl evlilik bu ...ayrı yaşanacak büyük ihtimal ozaman neden evleniliyor?
Allah aşkına aklını başına al 25 yaşında evlendim onda bile bin kere düşündüm o yaşta evlilik nerden geldi aklına aile zoru yok bişey yok ......şimdi herşey toz pembe belli emin ol çok pişman olacaksın ......size ne diyebilirsin dediklerim kötü gelebilir ama bu işin sonu belli hele ailenden gizli evlenmen çok işler açılır başına ..........ve saklayamazsın bu durumu haberin olsun çok geçmeden öğrenilir .......

yaşının vermiş olduğu delilikle, çılgınlıkla pişman olacağın şeyleri yapma.. erkk arkadşnda nasıl biriymiş seni bu konuda mağdur ediyor belki de o zorluyor.. millet okuyup mevki kariyer sahibi olanlar ekonomik gücü elnde olanlar evlilik diyince şöyle bir düşünüyorlar.. sen ve erkk arkadşn nasıl bu kadar rht olabilyrsn cnm ya koly değil böyle şeyler... sen hala yaptğın yanlışı değil de anlarlar mı kısmındasın işin

ilgili kuruluşlara yollanıo..saklayamazsın

bi yere bişey yollamalarına bile gerek yok ki e-devlet diye bişey var TCni girip ekran açabilen her kurum senin evli olduğunu görür...Bunu anne babandan nasıl saklarsın diye düşünmüşsün aklına okul, hastane gelmiş. Okul liseyse unut zaten gidemezsin. Hastaneye de gidemezsin eşinin ssk sı yoksa yeşil kart çıkartman gerekir. Direk bilinir yani.

neden ewleniyosunuz daha bu yasta ve neden gizli evleniyosunuz...sonra pisman olmayın derim..tabi siz bunu danısmak adına acmamıssınız bu konuyu ama yorum yapma geregi duydum..

ha canım ben de ona gerek duydum.

daha 18 yaşındasın biliyorum aşktan gözün kör,herşeyi yaparız diyorsun.
evli olma fikri bile seni çook heyecanlandıryor.üstelik gizli ne kadar heyecanlı ve tutkulu öyle değil mi?

ama bu olay öyle çoraplar açar ki başına.hepsini geçtim seni büyüten,seni telli duvaklı görmek en büyük hakkı olan anne babanı böyle hançerlemek,onların hayır duası olmadan evlenmek.hamile kalırsan başına gelecek felaketler,eşin seni öpüp kokladıktan sonra kavgalar başlayacak güzelim o zaman ailene de dert yanamazsın söyleyeyim.

ama en acısı ailene yapacağın vefasızlık.senin kızın da sana aynısını yapmasın sonra...

TC.kimlik numarasından bakıldığında herşey çıkıyor,evlendiğinizde ssk'ya vs. yazı gider otomatikman,üstelik ailenizden saklama olasılığınızda düşük,babanız bağlı bulunduğunuz nüfus memurluğundan herhangi bir iş için aile kaydını çıkartmak durumunda kalsa sizin adınızın karşısında evli olduğunuz yazar,zira evlendiğiniz andan itibaren babanızın nüfus kütüğünden düşüp eşinizin nüfusuna geçiyorsunuz,aynı şey evleneceğiz delikanlı içinde geçerli annesi babası nüfus kaydı çıkarsa kütüklerinde gözükeceksiniz,ailenizden gizli böyle birşeye kalkışmayın sonra çok üzülürsünüz,onlara evlendiğiniz anın gururunu yaşatmadığınız,onlarla bu mutlu gününüzü paylaşmadığınız için ömrünüz boyunca pişmanlık duyarsınız,bir anne baba için en özel en güzel gündür evlatlarını şanı şerefiyle evlerinden telli duvaklı gelin çıkarmak,damadın ailesi içinde aynı şey söz konusu,her 2 ailede size ömürleri boyunca kırgın kalırlar,affederler anne babadırlar ama içlerinde hep burukluk olur,flörtünüzün askerliğini yapmasını bekleyin,askerden sonra ailenizden ister evlenirsiniz,böylece kimse üzülüp kırılmaz,hem oy kullanabilecek yaşta olsanızda evlilik için her ikinizde küçüksünüz,evlilik sandığınız kadar kolay birşey değil,sorumlulukları altında ezilip birbirinizi yıpratırsınız.

telli duvağınla bütün herkesin önünde ailenin onayıyla belediye başkanının .. kişisiyle evlenmeyi kabul ediyor musun? sözüne evet deyip gelini öpebilirsinz deyip o pembe evlilik cüzdanını alıp eşinin seni alnından öpmesini ve ardından dansa kalkmanız.. nasıl hayal etmezsin bunları kafam basmıyor

aynen katiliyorum.... ailemle hastaneye gitsem....dedigine göre bunlar evlendikten sonrada kendi ailelerinin evlerinde kalicaklar ama evli olduklarini herkezden gizlicekler, iyide madem ayri evlerde kalacaklar neden evleniyorlar__??
ayrica gizli evlendiklerine göre konu sahibinin ailesi bu evlilige onay vermiyor, ama ailenin onay vermedigi bir evlilikten ne kadar hayir gelebilir ki, zaten cocukta hayir olsa gizli gizli evlenmez, gider adam gibi ailesinden güzelce ister kizi, ha vermediler mi ozaman alana kadar ugrasir elinden geleni yapar.... ama bu sekilde bana hic icler acici bir durum gibi gelmedi.. olacaklari düsünmek bile istemiyorum.

canım seninki pembe miydi?benimki kırmızı-bordo bir renk.
sahte cüzdan mı yoksa benimki :18::18:

Ayrı yaşıcaksanız ve yakınlaşma olmadıysa ve olmıcaksa neden evleniyorsunuz ? Amaç?

Son düzenleme:
bir de canım askerden dönünce ailene "biz zaten evliydik mecbursunuz beni vermeye" dersen onları hem yıkarsın.hem de erkek tarafı zaten seni çoktaaan aldıkları için sana hiçbir şey yapmazlar söyleyim.düğün bile yapmazlar büyük ihtimal.erkek arkadaşının planı da bu olabilir seni masrafsız bir şekilde almak.

canım seninki pembe miydi?benimki kırmızı-bordo bir renk.
sahte cüzdan mı yoksa benimki :18::18:

ne demek istediğimi anlayan anlamıştır canım.. anlatmak istediğime kafan basmıyorsa elimden birşey gelmez..kendince dalga geçiyorsun sanırım sana iyi eğlenceler

dip not: bekarım.. evlenirsem kırmızı bordo olduğuna dikkat edicem.. içeriğine değilde dışının kırmızı bordo olmasıyla yakından ilgilenicem söz canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrı yaşıcaksanız ve yakınlaşma olmadıysa ve olmıcaksa neden evleniyorsunuz ? Amaç?

konu sahibi konuyu acti ve gitti
Insallah akli basina gelirde bir delilik yapmaz :18::18:
noluyor simdiki genclerimize anlamiyorum
ask ugruna her deliligi yapabiliyorlar
bir gün o asik oldugu kisi onu terk ederse nolacakk
ailesine nasil geri dönecek
nasil yüzlerine bakacak
offf sabah sabah kafam karistii yaaa
cok sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…