Sevgilimle evleneceğiz,kimliklerde evlendiğim belli olur mu?

soyadın değişecek bekarlık soyadını tek kullanamazsın diye biliyorum ancak ikisi bir arada olur. Kimliğinin arka kısmnda evli yazıcak ve kütüğün değişicek .
Madem askerden geldikten sonra birşeyler yaşıcaksınız ee ozamn aceleniz ne ?
ayrıca ben kendi dediğimi yapıcam dersen sanaa küçük bir tavsiye erkeklerin %90 ı askerden geldikten sonra değişiyor haberin olsun .
Güle oynaya gönderdiğin sevgilin aynı şekilde dönemeyebilir . Bütün düşünceleri alt üst olabilir ve bu seni çok üzer

Yazık ya anlamıyorum bu gençliği artık,bu yaşta ne evlenmesi hadi evlendin eline kozmu alacaksın ailene karşı bakın ben evlendim mi diyeceksin ..
Annenin babanın yüreğine mi indireceksin evlenince..

Zamanı gelince bembeyaz o gelinliği giyip prensesler gibi gelin olmak varken kaçak göçek evlenmenin anlamı ne.O saymadığın aileni inan çok ararsın o çok güvendiğin erkekte senden bir süre sonra sıkılır sende bu sefer yeni bir konu açarsın

''gizli evlenmiştim gizli nasıl boşanacağım''

daha neler neler duyucaz bakalım evlenirsen ortaya çıkar kimlikte evli yazıcak hadi kimliği sakladın ailenden birisinin nüfus kayıt örneğine ihtiyacı olur gidip çıkartırlar orda yazar ....... KİŞİ KAPALI KAYIT EVLİ ........ TARİHTE!!! tatlım çok rahat ortaya çıkar ergensin daha sağlıklı düşünemiyorsu bu zamane ergenleride bir garip oldu yaa oyun sanıyorlar evliliği madem evlencen git kocanla yaşa babanın evine tekrar neden dönüyorsun bukadar güveniyorsanız kendinize

konu kötü olsada.yani dram bakımından.beni cook güldürdü.hatta hiç neşem yok sabah sabah.
:evlenicem ama ailem anlarmı diyo

evlilik neydide biz bilemedik

siz evlendiginizi nası anlıcaksınız.aileler bilmicek sizin eviniz olmıcak işiniz güçünz olmıcak okuldan bahsediosn bide .okulunu oku madem sen.nerden geldi bu fikir size ya. bnde cok büyük degilim senden ama gelecek nesil benden daha hızlı geliyo

sadece evleneceğiz diyorsun yakınlaşma olmayacak diyorsun ee be güzelim ne diye gizlice evlenip başını belaya sokuyorsun. aynı şekilde sevgili de olabilirsiniz. Hiç bir yerde karşına çıkmasa bile ilerde nasıl anlatacaksınız ailelere.

ergen gençlik hevesi işte...

şaşkınlık içinde okudum gercekten.herkez yorum yazmıs kız hala nasıl evlenebılırım dıyor ne desen boş.sene 2012 tekrar gır bu konuna gercekten haklılarmıs dersın anne babadan gızlı evlenılırmı sen evlendırme daıresınden once bir doktora gıt duzelt kendını ondan sonra evlenırsın.kacıyor sankı koca.ayırca senı sevıyorsa o cocuk olene kadar bekler aılenın rızasınıda almadan evlenebılırsa bu cocuk senınle senınle ısı sadece yataktır ve daha 18 yasına bıle gırmemıssın.yazık sana

tahmin; çocuk askere gidicek kıza gözüm arkada kalmasın evlenlim diyor bizim kara cahil kızda galyana gelip kabul ediyor..

sonuç; hatasını çok geçmeden anlıyacak başını duvarlara vuracak ama iş işten geçmiş olucak

senin daha bu konularda bilgin yok kalkmış evlencem diosun ya sabır allah yaaa...kızım önce bi büyü sen yaa..

Eşimle severek evlendim ama hiç sana KAÇARIM ! demedim, diyemedim ailemin yüzünü yere eğmek istemediğimdendir..

Cahil cesareti diye nitelendirebiliyorum aklıma başka birşey gelmediğinden, aklım gerçi hâlâ alabilmiş değil..

Neye guveniyorsunuz kuzum siz diyeceğim ama biliyorum ki nafile, hanım kızımız evlenecek koymuş kafasına..

Evleneceği erkeği hayal etmeye uğraşıyorum, kıyırından köşesinden bir iyilik timsali yakalayayım diyorum olmuyor olmuyor olmuyor !

Erkekler düşüncesizdir böyle konularda, şimdi suya sabuna dokunmadan evlenecek ballı iş valla

Trajikomik bir olay..

Ben de bir kız evladı büyütüyorum, korkmaya başladım desem yeridir..O da acaba birgün ana babasından gizli gizli evlenebilme hayalleri kurup eyleme dökecek mi diye...

Ben ne sana ne de evleneceğin erkeğe akıl-mantık yürütme derdindeyim, tek derdim ailen...Yazık..!

Besle kargayı oysun gözünü misali..

Konu sahibesi tek diyebileceğim şey; git evlen, ondan sonra da gör dunyanın kaç bucak olduğunu...Malum ne desek nafile, koymuş kafasına..

Bu birbirinden vazgeçilmez ilişkinize kanal adına bir iliştiriyorum (!) çünkü kaçan kıza altın kolay kolay takmazlar ki sana hiç takmayacakları bu işten aşina..neyse hayırlısı olsun

1) Kimliği gidip değiştirmezsen haliyle bekar yazar ki orda onun yazması hiçbişeyi sakalamaz.
2) Liseye yasak çünkü kanunen hiçbir genç liseyi bitirmeden evlenemez yada liseden ayrılmadan ve aile onayı olmadan evlenemez.
3) İster yakınlaşın, ister yakınlaşmayın. Gençliğine yazık sadece.
4) Sakla veya saklama okuldan direk atılırsın, hastanede vs. babanın üzerinde görünmezsin. Eşin diyim bari o insanın sigortası yoksa eşinizin sigortası yok derler.
Kızım aklına başına topla aşık mısın saf mısın? Adam gibi büyü ondan sonra düşün bunları. Gerçekten sevse ailenin onayı olmadan yapar mı bunu sana??? Akere mi gidiyor , bi suçu mu var ne var kaçan kovalayan ne? Sinirim bozuldu ya benimde 2 kız kareşim var o kadar korkuyorum ki böyle şeyleri okuyunca...

yok artik!!
arkadasim kimseyi kararlarindan oturu yargilamayi sevmem haddim olmadigini dusunurum ama senin annene babana yazik degilmi?
evlilik meselesini gizlemen olanakli degil ama bi mucize olduda gizlemeyi basardin, ailenin hakkini nasil odemeyi dusunuyosun peki?
hani yillarca bakip buyuten anne baba varya bilmem tanidik geliyomu bi yerden??
evlilik sadece yakinlasma yada nufus cuzdanindaki medeni halden ibaret degil, koskoca bi sorumluluk ve "oy kullanabiliyosak neden evlenemeyelim" mantiginda olan birinin alabilecegi bi sorumluluk degil..
henuz yasin kucuk, annene babana bunu yapma derim ben..

ahhhhh senin aklın nerde yaaaaaa
gizli gizli ve bu yaşta evlenmekte neymiş kızım gez toz oku hayatını yaşa bi .... nedesek boş sana

sen Evlen Evlen bir kaç gün sonra bi konu daha açarsın ve çocuk yaptık napıcaz kocam ilgilenmiyor dersin

Ya Rabbim akıl fikir ver herkese Akıllı ol tatlım şu tüm yazılanlardan ders çıkar olur mu?

sana tek bişey dicem OKU OKU OKU

bir yakınlaşma olmıycak demişsin..
birde saklıycaz çevreden demişsin..demek ki çevreyi önemsiyorsun..
ola ki ayrıldınız..oldu ki gizliden boşandınız..
2.kez evlendiğinde evlendiğin kişi ve çevresi 2. evliliğin olduğunuz bilicek..
e çevreden buderece etkilenen ve çevresini bu derece önemseyen biri,
yakınlaşma olduğu için evlenmek zorunda kalmadığını ispatlıyabilicek mi?

Bence erkek arkadaşıda 12denberi de çok kıskanç ve ne kız oğlanı kaçırmak istio ne oğlan kızı bide askere gidecek ya başını bağlayacak. Birbirlerine güvenleri yok. İnanamıyorum ya cahil cesareti!!!

tabii ki anlaşılır, veznede yada danışmada ya da hemşire senin sıran gelince seni çağırırken adını soyadını yüksek sesle söyler
bu durumda hastaneye pastaneye falan yanlız gitmek durumundasın
18 yaşında ne bu acele

görmüş geçirmiş yaşlı ablaların olarak gel sen bizi dinle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…