Eşimle severek evlendim ama hiç sana KAÇARIM ! demedim, diyemedim ailemin yüzünü yere eğmek istemediğimdendir..
Cahil cesareti diye nitelendirebiliyorum aklıma başka birşey gelmediğinden, aklım gerçi hâlâ alabilmiş değil..
Neye guveniyorsunuz kuzum siz diyeceğim ama biliyorum ki nafile, hanım kızımız evlenecek koymuş kafasına..
Evleneceği erkeği hayal etmeye uğraşıyorum, kıyırından köşesinden bir iyilik timsali yakalayayım diyorum olmuyor olmuyor olmuyor !
Erkekler düşüncesizdir böyle konularda, şimdi suya sabuna dokunmadan evlenecek ballı iş valla
Trajikomik bir olay..
Ben de bir kız evladı büyütüyorum, korkmaya başladım desem yeridir..O da acaba birgün ana babasından gizli gizli evlenebilme hayalleri kurup eyleme dökecek mi diye...
Ben ne sana ne de evleneceğin erkeğe akıl-mantık yürütme derdindeyim, tek derdim ailen...Yazık..!
Besle kargayı oysun gözünü misali..
Konu sahibesi tek diyebileceğim şey; git evlen, ondan sonra da gör dunyanın kaç bucak olduğunu...Malum ne desek nafile, koymuş kafasına..
Bu birbirinden vazgeçilmez ilişkinize kanal adına bir
iliştiriyorum (!)
çünkü kaçan kıza altın kolay kolay takmazlar ki sana hiç takmayacakları bu işten aşina..neyse hayırlısı olsun